Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קניתי לפני שבוע וחצי יונדאי גטס 2004 ידנית 1.3, ודרך אגב - מ600 הק"מ שנסעתי בינתיים, שכללו פעמיים הלוך חזור לירושלים, קצת הסתובבות שם, והרבה נסיעה עירונית פקוקה בגוש דן (למען האמת, גם אחת מהכיוונים לירושלים היה די פקוק) - והכל כמובן עם מזגן - הגעתי לצריכת דלק ממוצעת של 1 ל12 (בתדלוק הראשון 1 ל11 - אבל אז לחצתי יחסית את הרכב, כי רק קניתי... ובשני 1 ל13). סביר בהחלט, במיוחד אחרי ההפחדות ששמעתי...

שתי שאלות יש לי, ואודה לכל מי שיוכל לעזור:

1. בעליות לירושלים, במיוחד עם מזגן ובתלולות שבהן, האוטו סוחב ומגיב משמעותית יותר טוב בהילוך רביעי ב4000 סל"ד , מאשר בחמישי ב3000 (כ110 קמ"ש). האם נסיעה ב4000 סל"ד מזיקה משמעותית למנוע? לדעתי מבחינת צריכת דלק היא עדיפה (פחות לחיצה על הדוושה בשביל אותה מהירות). כמובן שמדובר רק על דקות בודדות, של עליה.

2. אני רוצה לקנות סט ריפודים למושבים, כדי לשמור על המקורי, וגם בשביל קצת צבע מעניין יותר - יש למישהו המלצה למקום בגוש דן, שגם יתקין את הריפודים בסכום סביר? קניתי באוטו דיפו, והם פשוט לא התאימו :( - וזה אחרי שביררתי אצל המוכר. חבל לי לבזבז זמן וכוח (את הכסף הם החזירו), ואני מעדיף לשלם עוד 50 - 100 שקל למקום שיתקין, במקום לבזבז על זה שעתיים. יש המלצה למקום עם מבחר, במחירים סבירים, עדיף בגוש דן ושעובד בשישי / שבת?

המון תודה, ושיהיה לכולנו שבוע שקט,

אבי

פורסם

נסיעה למנוע בסלד שלא מתאים למהירות ולתנאי הדרך תגרום נזק ובלאי מואץ למנוע!

בעליות צריכיםלהיות בסלד 3500 4000 מאשר להיות בסלד נמוך אשר מאיץ בלאי

פורסם

התקנת ריפודים יעשו לך בכל חור, השאלה היא, האם הריפודים שאתה רוצה דורשים התאמות וחיתוכים?

בכל מקרה, אם אתה רוצה התקנה גש ל"שלומי דרעי- רחיצת מכוניות" זה צמוד למטווח בחניון של קניון איילון בר"ג, גש למיזנון במקום, ותבקש את שלומי או את קובי.

אם אתה רוצה ריפודים בהתאמה אישית/ תפירה בהזמנה או סתם התקנה, אתה יכול לגשת גם ל"נועם בריפודים" ביצחק שדה 5 בת"א (בחצר), תבקש את מני.

לכל מקום שתבחר ללכת תגיד שדימה שלח אותך.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

רכב אמור להיות בסל"ד גבוה יחסית בעליות, ככה הוא בנוי.

אחרת אתה היית חונק את המנוע בסל"ד נמוך.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...