Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במכונית שלי (406 2.0 2001) נדלקה מנורת המנוע

בבדיקת מוסך (ציפורי נצרת ממולץ) הובהר כי ישנה משאבת אוויר/חמצן אשר נכנסת לפעולה בהנעה ראשונית בבוקר למשך זמן קצוב של 1 דקה ומזרימה אוויר לכיוון סעפת הפליטה בכדי שאדי המנוע הספוגים בבנזין שלא נשרף (היות והרכב קר) ימוהלו באוויר בגלל תקנות זיהום אוויר מחמירות באירופה.

עלות המשאבה (בגודל של משאבה לניפוח מזרון ים) היא 2200 לפני מע"מ והמוסך דורש 0.5 ש"ע.

המוסך המליץ לא להחליף את המשאבה כי אין לה חשיבות בטיחותית/ מכנית וביצע reset למחשב לביטול התקלה, אך הודיע כי המנורה תשוב ותדלק. אכן חודשיים אחרי המנורה דלקה. ושוב בצעתי reset.

אני מעוניין להחליף את המשאבה בגלל ש: 1. מאוד מטריד לנסוע עם מנורת מנוע דלוקה מול הפרצוף...

2. מנורת המנוע היא אינדקטור למכלולים נוספים (וחשובים יותר) ואי התייחסות אליה יכולה להוביל לנזק במכלולים אחרים.

אחרי ההקדמה הארוכה....

האם מישהו מהפורום יכול לומר לי איך אני קונה משאבה כזו מחנות חלפים בחו"ל, והאם יש למישהו ניסיון בהחלפתה?

תודה, חנן

פורסם

לקנות את החלק מפירוק נראה לי הכי הגיוני.

אם המוסך מתמחר את שעת העבודה ב 1/2 שעה, כנראה והעבודה קלה, ככה שגם אתה יכול לעשות זאת לבד.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תוכל לפנות למוסך חכים שנמצא רמזור אחד אחרי מושב ציפורי בצד ימין לכוון נצרת עלית ותבקש את עמר הוא בטוח יכול לעזור לך

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

• תוכן חדש...