Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאשתי, נסיעות קצרות יחסית עד 40 ק"מ ביום ובתוך העיר. דגש על אמינות ונוחות בסיסית.

אשמח לקבל את עצתכם האם לרכוש דייהו לאנוס, מודל 2000, אוט', יד I במחיר 25K?

אם לא מה האלטרנטיבות הסבירות במחיר של עד 30K?

רואי

פורסם

אמור לא ללאנוס. (ובצע חיפוש).

אפשרות עדיפה: יונדאי אקסנט, לא שאני אוהב את האוטו הזה, אבל הוא כמה רמות מעל ללאנוס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחפש רכב לאשתי. דגש על אמינות ונוחות בסיסית.

רואי

אמינות בזבל

נוחות אפסית

ובנוסף, התנהגות כביש זוועתית, בטיחות שואפת לאפס, ותכנון מיושן עם איכות יצור פושרת, כמו כן - יצרן שפשט את הרגל

יש חלופות טובות בהרבה ב 25K

פיג'ו 106 או 306, ZX, יונדאי כמו שכתבו ועוד ועוד

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
מחפש רכב לאשתי, נסיעות קצרות יחסית עד 40 ק"מ ביום ובתוך העיר. דגש על אמינות ונוחות בסיסית.

רואי

טויוטה קורולה \סובארו אימפרזה - 95 = חלופות טובות משמעותית בכל תחום אפשרי.

פורסם

25K למכונית אוטומטית הוא תקציב בעייתי מאד.

תיאורטית אפשר למצוא בו לא מעט מכוניות,מעשית אי אפשר למצוא כלום,אבל ממש.

זה קל לבוא ולזרוק תקנה ZX או פיג'ו 306,שלא לדבר על אימפרזה או קורולה,אך למצוא מכונית כזו במצב טוב זוהי משימה בלתי אפשרית בעליל.

סה"כ האשה מחפשת מכונית לנסיעות קצרות יחסית,לא מעניין אותה ניהוג משובח ומהוקצע והיא לא זקוקה לנוחות ברמה של C5.

הלאנוב בהחלט מתאימה למי שמחפש מכונית אוטומטית בתקציב נמוך יחסית,ולא מעוניין לכתת רגליו ולחפש מכונית בת 10,במקרה הטוב.

רמת האמינות שלה טובה למדי,תחזוקתה זולה מאד,הלאנוס מכונית פשוטה וקלה לתיקון,אם וכאשר וצריכת הדלק שלה סבירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

משום מה אצלנו היתה לאנוס יד ראשונה 5 שנים , עם 140000 בלי מוסך פעם אחת ! רק טיפולים , אוטו מהנה , לא הכי יציב די נוח. בהחלט שווה ביותר במחיר שלו . ושוב מאוד אמין . ולא לשכוח שזה אוטו ממש זול

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

זה לא עניין של אמינות (שבהחלט יכולה להיות טובה). הלאנוס פשוט מכונית גרועה. אם פותח השרשור נהג עליה וזה בסדר בשבילו - שיקנה. רק שיהיה מודע לבטיחות הנמוכה, בין השאר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רואי

קח את הלאנוס. אני לא אגיד לך שאני חולה עליהן, אבל אני מחפש דברים שונים במכונית. מסתבר שיש להן שוק מעולה ביד שניה והן גם אמינות ויש חלקים בשפע. סה"כ יש לך הזדמנות לקנות מכונית מודל 2000 - במחיר שאולי הית יכול להרשות יפנית 1600 בת 12-13 או אירופאית, שבתקציב הזה תהיה בעייתית וישנה. היא לא נוחה במיוחד, אבל במחיר הזה לא תמצא משהו נוח ואמין. בוא נגיד שבשביל מה שאתה מחפש-זו קניה סבבה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה לא עניין של אמינות (שבהחלט יכולה להיות טובה). הלאנוס פשוט מכונית גרועה. אם פותח השרשור נהג עליה וזה בסדר בשבילו - שיקנה. רק שיהיה מודע לבטיחות הנמוכה, בין השאר.

רוני

זהו,שזה כן עיניין של אמינות.

כשמחפשים מכונית ב 70-80K מחפשים הנאה מהנהיגה,פונקציונליות ואפילו תדמית.

ב 20-30K הסיפור שונה.מכונית שהיתה מהנה לנהיגה כחדשה יכולה למרר את החיים אחרי 10-12 שנה,מה גם שמתכונותיה הטובות כחדשה לא ישאר הרבה בדר"כ..

הבטיחות של הלאנוס לא מדהימה,אך היא תואמת את זו של בנות גילה כפיאט בראבה,ניסאן אלמרה ועוד.

ועם כל השגות על בטיחותה,אני בטוח שהיא עדיפה על זו של דייהטסו שרייד או מזדה 323.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...