Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח... אוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טיפ קטן, ברגע שאתם משאירים רכב בסביבה הומה, ממליץ לכל אלה יש להם מצלמה בפלאפון לצלם 2 צילומים את הרכבים שחונים מימין ומשמאל, כשבתמונה נמצא רכביכם ומספר הרכב שעומד ליד, ככה תדעו מי דפק אתכם.

ככה אני עושה :)

ד"א משתתף בצערך, באיזה רכב מדובר?

לא תמיד עוזר. היא נכונה במקרה שהפגיעה היא צדדית בלבד.

האוטו שידפוק אותך הוא לא בהכרח זה שעמד לידך. תמיד יש את זו שאולי מחנה ממול ודופקת רוורס לא נכון, או אחד שבטעות הסיט את ההגה וכו'.

בגדול, שיטה ענקית, אני אאמץ את זה.

Xbox12341

פורסם

ממש מעצבן!

אני אישית על האוטו "שלי"(של אמא) ראיתי החודש 4 סימנים חדשים מאותם פוגעים ובורחים!

ממש ממש ממש מעצבן!

מזל שהאוטו הוא יונדאי אקסנט והוא של אמא :)

במצב שלך הייתי מחנה בין שני עמודים או עצים אם יש מקום חניה כזה באיזור.

משתתף בצערך.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כואב...מצטער לשמוע על זה.

כל האנשים מהסוג הזה לא טורחים אפילו לצאת בסדר ולהשאיר פתק או משהו. יש גם כאלה שלא שמים לב בכלל שפגעו במישהו.

פורסם
זה לא היה ככה במקרה שלי.

לא חניתי בין מכוניות חניתי במקביל לקיר.

במקביל לקיר וזה מה שקרה?

מעניין באמת מי השיכור שעשה את זה...

!AWDSOME

פורסם

השיטה לא ממש תעזור.

לך תדע אולי מאז ייצאו מהחניה כמה רכבים כבר .. ואולי זה שצילמת לא דפק את הרכב אלא מי שבא אחריו וחנה לידך?

בקיצור אין דרך לדעת

פורסם

לי באוטו יש מכה דומה אבל על דלת אחורית שמאלית

אוניברסיטה עברית בירושלים

מישהו באבו-גוש החליט שיהיה טוב להכניס רכב גבוה (ג'יפ, טנדר, וואן, משאית וכו') באוקטביה שלי מאחורה

הטמבון נכנס פנימה כ-3 ס"מ, מוקד הפגיעה הוא בדלת הבגאז' (ולכן אני טוען שמדובר באוטו גבוה), כאשר הדלת עצמה התעקמה פנימה והקורה התומכת בפנים התעקמה

ישבתי ליישר לפחות חלק, הבגאז' נראה יותר טוב ואפילו נסגר כמו שצריך, גם הפלסטיק המחפה נשאר במקומו (הוא היה נופל כל סגירה לאחר המכה)

אתם חושבים שהשאירו פרטים? לא

הנזק אגב לא קטן

דלת + טמבון + בגאז'

בתקווה שלא מסתתרות לי עוד הפתעות מאחורי הטמבון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי יש אחד יותר גרוע...

אמא שלי באה לביקור לארץ ושכרה פורד פוקוס. היא גם שכרה בית בקריות לחודש, וכל יום האוטו היה עם יותר שריטות, שברור שהיו בגלל מפתחות. אנשים קנאים מגעילים, זה מטורף! רק בגלל שזה האוטו הכי חדש ברחוב הם שורטים? חארות!

• תוכן חדש...