Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 מנוע 1.6???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 323 שנתון 92-93 מנוע 1.6

אתם יכולים לפרת\להסביר לי קצת על האוטו הזה כי הוא ניראה לי ממש אחלה

מה צריכת הדלק? שלו האם יש לו הרבה תקלות? ובכללי עלויות...

פורסם

אם מאזדה 323 נראה לך אחלה, אז אלפא זה לא בשבילך...

ובגדול: המאזדה היא מכונית פשוטה ואמינה (אם מטפלים בה נכון)

האלפא היא האנטי תזה של המאזדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כדאי לנסוע באוטובוס, זה הכי זול ובטוח - להחזיק רכב עולה כסף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כדאי לנסוע באוטובוס, זה הכי זול ובטוח - להחזיק רכב עולה כסף...
מה?! אחי אתה לא קשור! מה אני שואל ומה אתה עונה?!

אני בסה"כ רוצה לדעת את המפרתים אל המכוניות האלה מה יהיה?!

אני לא היתכוונתי להשוות את המכוניות ולא כלום. וכן אחי אני יודע שזה עולה כסף ביגלל זה אני שואל! אם לא בא לך לעזור אז אל תגיב..

אני לא מכריח.

פורסם

אז תשאל שאלות ספציפיות.

צבי ענה לך את התשובה המדוייקת לשאלה שלך.

תגדיר מה אתה רוצה?

ביצועים? אמינות?אפשרות לשים ספויילר בגודל של מגרש פוטבול?

כי כפי שכתבו לך, 2 המכוניות שכתבת, הן מכוניות עם מעט מאוד דימיון בינהן, ומדברות אל שווקים שונים לגמרי.

פורסם

דרך ארץ קדמה לתורה.

תשנן את זה.

ועכשיו - אתה כותב פה על שתי מכוניות שונות לחלוטין,

האחת - יפנית אפורה אמינה,

והשנייה - איטלקייה סוערת וגועשת שתזדקק להרבה אהבה והבנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חברה הכל טוב ויפה אני יודע שהרכבים ממש שונים...

אני רוצה לדעת נגיד מה עלות הביטוח,האמינות,צריכת הדלק,והאם זה רכב נפוץ כלומר האם חלקי חילוף במחירים סבירים.

זה מה שאני רוצה לדעת יותר ספציפי מזה אני לא יכול לתת...

אז אם אפשר שתתיחסו לשתי המכוניות לא בתור השוואה אלה בתור מפרת של כל אחת.

בתודה דימיאן.

פורסם

ביטוח - תשאל בחברת הביטוח.

זה תלוי הרבה במאפיינים האישיים שלך כנהג ולא רק בסוג הרכב.

אמינות - סביר להניח שהמאזדה תגלה אמינות טובה יותר מהאלפא.

אני בכוונה כותב "סביר".

צריכת דלק - לא משוה מיוחד בשתיהן, תלוי מאוד באופי הנסיעה.

איפשהו בין 1 ל8/9 ל1 ל11/12 (בערך).

המאזדה נפוצה יותר.

מקווה שעזרתי.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי הייתה עד לפני כמה חודשים מזדה 323 שנת 93 סאדן לבנה .

אם מתחזקים את האוטו הזה בצורה נכונה ובזמן (לא לדחות טיפולי 10.000 וכד') הוא מאד אמין.

בקשר לתצרוכת דלק היא נעה בין 1-8 לבין 1-9.5 10 עירוני , ומשהו כמו 1-7 בבין עירוני שזה יחסית לגיל של הרכב סביר בהחלט.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם אתה נהנה מנהיגה ספורטיבית, הייתי הולך על אלפא, אבל אם אתה רק צריך להגיע ממקום למקום ולא רוצה "להתעסק" יותר מדי עם האוטו, לך על מאזדה, זה "אמור" להיות יותר אמין.

נ.ב: אם אתה רק בן 17, כמו שאני חושד, או נהג חדש, קנה מאזדה. אל תעשה פוזות, כי אתה עדיין לא יודע לנהוג.

פורסם
אם אתה נהנה מנהיגה ספורטיבית, הייתי הולך על אלפא, אבל אם אתה רק צריך להגיע ממקום למקום ולא רוצה "להתעסק" יותר מדי עם האוטו, לך על מאזדה, זה "אמור" להיות יותר אמין.

נ.ב: אם אתה רק בן 17, כמו שאני חושד, או נהג חדש, קנה מאזדה. אל תעשה פוזות, כי אתה עדיין לא יודע לנהוג.

אווו אחי ממש לא אני גם לא נהג חדש ואני גם לא בן 17 אני בן 21 ואני בטח לא בקטע של פוזות ממש נגד זה.

פשוט אני מאוד אהבתי את האלפא אבל היא ניראה לי קשה להחזקה כי זה אוטו ספורטיבי לפי מה שהבנתי.

והמזדה אני ממש לא מכיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...