Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הסיפור התחיל מבקשה פשוטה מהבחורה לבדוק מדוע כאשר היא נוסעת ברכב ההגה רועד חזק ,כך זה התחיל וגלש לבדיקת מים ושמן לאחר שראיתי את התקלה שגורמת לרכב לקבל רעידות בהגה .

אחד הצמיגים הקדמיים היה לא תקין פשוט היה מקולף בחלקו וסיביי הפלדה היו בולטים החוצה כך נסעה הבחורה במהלך כחודש לאחר שהתיעצה אם אנשים שונים והם כיונו אותה ללכת למכון כיווני פרונט .

כך שבעולם היום יש גם נשים וגם גברים שעדיין לא מכירים ויודעים איך להסתכל על תקלות ברכב .

לכן לגביי נושא השובניסטיות לא רציתי להרחיב .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

כל הסיפור צריך להגמר דחוף.

בדיקות מפלס שמן ב 4 בבוקר , יש בוץ ברדיאטור, והמנוע מעשן ובסוף יתברר שהיא הוסיפה את השמן למערכת הקירור.

הממלצה הכי טובה שאפשר לתת, לגשת לבעל מיקצוע לבדיקה ר צ י נ י ת .

פורסם

כך שבעולם היום יש גם נשים וגם גברים שעדיין לא מכירים ויודעים איך להסתכל על תקלות ברכב .

לכן לגביי נושא השובניסטיות לא רציתי להרחיב .

ואללה, בכלל לא קשור לנשים או לשובניזם.

אני קניתי אוטו מאבא שלי וכשהחלפתי 2 צמיגים קידמיים גיליתי שיש בהם פנימית (צמיגי טיובלס) כי היו פנצרים והוא התקמצן להחליף צמיגים.

חבל על הזמן כמה רכבים נוסעים על הכביש כשהם תקולים בצורה קשה בגלל חוסר הבנה או חוסר איכפתיות (או מחסור במצלצלין) וזה בכלל לא קשור למין הבעלים.

אוטו עם קילומטראג' כזה, בד"כ קונים משיקולי תקציב ועניין אותי אם אכן זה השיקול.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי עניין השיקול הכלכלי רכב זה ניקנה מחוסר ברירה תקציבית של הבחורה וגם לא נילקח לבדיקה במכון לפני הקנייה .

במחיר של 18,000ש"ח .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...