Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם צריכים להבין שאין עוד מספיק מתחרים כך שיהיה אפשר לחלק את הליגה לקטגוריות.

אם כולנו היינו נרשמים הייתה קטגוריה כזו וכו , מקום ראשון לעד מנוע 1600 אטמוספרי , מקום ראשון למנועי טורבו

וכו'..

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב (וגור יתקן אותי אם אני טועה) שהקטגוריות לעונת 2006 נקבעו לפני שיכלו להעריך כמה משתתפים יגיעו ומה יהיה רמת הנהיגה של כולם.

מה שכן, ומישהו כאן כבר כתב את זה, שהזמנים ההכי טובים בכל הקטגוריות מאוד קרובים ויש כמה 1300-1600 שעשו זמנים יותר טובים מה 2000+/ טורבו ... כך שאחנו יודעים שתווי המסלולים די שווים לכולם. אבל באמת היה (ועדיין) קצת תמוה שאיביזה 1800 טורבו FWD מתחרה נגד EVO או פורשה באותה קבוצה...

אני הייתי מציע שהקטגוריות ישונו לעונת 07 , ל FWD , RWD , 4WD

כך שנראה:

1) איביזה ,גולף, מיני מיינור, פיזו & רנו ...

2) EVO 8 & 9, סובארו GT & WRX STI, קררה 4, לאון & אודי TT.....

3) 200SX , S2000, מיאטות, פורשות, 350Z, בימרים, מרצדסים ואמריקאיות למיניהם

אבל ברור שזה לא תלוי בי :-P

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אז עדיין נדפקים למשל בעלי המיאטות או ה-VAG-ים בעלי ההנעה הכפולה...

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני הייתי מציע שהקטגוריות ישונו לעונת 07 , ל FWD , RWD , 4WD

כך שנראה:

1) איביזה ,גולף, מיני מיינור, פיזו & רנו ...

2) EVO 8 & 9, סובארו GT & WRX STI, קררה 4, לאון & אודי TT.....

3) 200SX , S2000, מיאטות, פורשות, 350Z, בימרים, מרצדסים ואמריקאיות למיניהם

אבל ברור שזה לא תלוי בי :-P

סוף סוף אנשים מתחילים להפנים את מה שאני מנגן עליו מתחילת הליגה :beerchug:

Aריק (המכונה MAD MXS ) חלוקת הקטגוריות שלך נראת הוגנת מאוד :mm_yeah:

נ.ב.

אחרי השרשור הזה נראה לי שזה כן תלוי בך :wink:

קובי

פורסם

אפשר גם להוסיף קטגוריה של "זקנות", רכבים עד שנת 94.

כשהקטגוריה הנ"ל תעלה למסלול, כל הצופים יתבקשו לזוז אחורה, בגלל סכנה של מעוף חלקים, וחוץ מהמרשלים צריך יהיה גם לשים עוזרים שיאספו את כל החלקים ש"נאבדו" בזמן המירוץ.

ככה גם אני אוכל להירשם לג'מייקאנה הבאה.

:-D

פורסם

קובי, אף-אחד לא טען שלא נדפקת בחלוקה הנוכחית. העניין הוא שבכל חלוקה שתהיה יהיו אנשים שידפקו עד שלא נגיע לכמות משתתפים שתספיק כדי לעשות חלוקה כמו שעושים בחו"ל (כמעט לכל רכב).

הפעם זה היית אתה, לפחות לא נשברת והמשכת להשתתף :mm_yeah:

אני גם חושב שצריך להכניס את ההנעה בתור משהו שמפריד בין קטגוריות אבל גם טורבו צריך להשאר כמפריד. יש אולי הרבה רכבים שהטורבו בהם לא שווה הרבה אבל מצד שני אם אתה לא מעלה רכבים על דיינו אז צריך ללכת על פוטנציאל ומה לעשות שלשיפור הזה יש המון פוטנציאל (בנוסף כמובן שעדיין חייבים לקחת את הנפח מנוע לקטגוריות).

אין ספק אבל שאת כל המפלצות (ועוד 4x4) צריך להפריד לקטגוריה אחרת. קובי, ברגע שהם יוצאים מהקטגוריה שיש לך היום אז גם עם ה-1.8T אתה כבר שווה פודיום.

ניר

פורסם

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני חדש בפורום-ולעניין

לדעתי הרעיון שלך לחילוק הקטגוריות לא נכון כי למיאטה אין ממש סיכוי לנצח ניסאן סילביה mad max הניסאן למשל הרבה יותר חזקה ולכן זה לא הוגן-אז עדיף להשאיר את זה כמו תמיד כי בנתיים הכוחות שווים

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

פורסם
שלום לכולם כמו שאתם רואים אני חדש בפורום-ולעניין

לדעתי הרעיון שלך לחילוק הקטגוריות לא נכון כי למיאטה אין ממש סיכוי לנצח ניסאן סילביה mad max הניסאן למשל הרבה יותר חזקה ולכן זה לא הוגן-אז עדיף להשאיר את זה כמו תמיד כי בנתיים הכוחות שווים

זה לא שאלה של הניסאן מול מיאטה... זה פשוט שג'ון נהג תותח!!

ולא משנה באיזה אוטו הוא נוהג, אם זכור לכם מה היה איתו ב EVO למשל.

המיאטות אוכלות את כל שאר ב 200SX ביום טוב ובנהיגה נכונה - ראו זמנים של דן אמודי לדוגמא.

פורסם

רציתי לנצל את השרשור ולשאול האם כל רכב פרטי יכול להשתתף ??

לי למשל יש אימפרזה שנת 94 ידנית 1.6 ואני ממש רוצה להגיע להאתמן ולהתחרות...

ישנה קטגוריה שמכילה רכבים דומים לשלי ?? יש סיכוי שרכב כמו שלי ישתתף ב MDC הבא ?

פורסם
זה לא שהן לא רוצות להגיע, פשוט הן לא מצליחות להגיע עד אשדוד ביום חם.... :wink:

לההה, אני הגעתי לאירוע של קארספורום באשדוד... היה יום ממש חם!

למה אני לא משתתף? יש כמה סיבות, הגיר של האלפא... אני מתאר את עצמי, הילוך אשון, העברה לשני שומעים בקול ''קרררררררר'' כתוצאה מנסיון להעביר להילוך שני מהר...

+ הרפידות שלי לא הכי עוצרות + הבוקסות גמורות... אם זה יתוקן אני מגיע!!!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
סוף סוף אנשים מתחילים להפנים את מה שאני מנגן עליו מתחילת הליגה :beerchug:

Aריק (המכונה MAD MXS ) חלוקת הקטגוריות שלך נראת הוגנת מאוד :mm_yeah:

נ.ב.

אחרי השרשור הזה נראה לי שזה כן תלוי בך :wink:

קובי

מישהו באמת מאמין שהחלוקה הזאת תעשה צדק ל 106 מול הקליאו:?: למיאטה מול ה Z350 :?: או ללאון מול האיוו :?::?::?:

פשוט לך קובי יש איביזה משופרת שתהיה החזקה היותר מכל רכבי ההנעה הקידמית.

לך מדמקס תהיה Z350 שהיא בהחלט הכי חזקה מכל ההנעה האחורית והנה בואו נארגם קטגוריות שיתאימו לכם ...

אני מבחינתי לא מפריע לי קבוצת הקטגוריות הזאת. המיאטה שלי ניצחה סילביות בכל גימקנה שהיא השתתפה בא, גם עם ה S2000 אני מתמודד בדרך כלל בכבוד. מקסימום יהיה קשה, גם עכשיו קשה.

אם תסתכל על כמעט כל התחרויות תראה שהקליאו ניצחה בברור את ה 106 ראלי. חוץ מהתחרות הראשונה שבא לא היו משתתפים רציניים. גם עם צמיגי סמי סליקס ונהיגה טובה לא לקחה ה 106 במרוץ האחרון את הקליאו.

אתם רוצים חלוקה שונה - ניתן לחלק לפי כוחות סוס. או לפי כוחות סוס והנעה. נגיד עד 150 סוסים, עד 200 סוסים ומעל 200. בקטגוריה העליונה תהיה גם חלוקה של 4*4 והשאר. גם אז יווצר מצב שהפורשה שהשתתפה תהיה בעדיפות על השאר.

הכי חשוב זה לא למנוע את התחרות מרוב האנשים המשתתפים. חלוקה לפי הנעה תשמיד את כל האנשים שכרגע מתחרים בקטגוריה הנמוכה. ולעומת זאת תשפר את המצב של שני אנשים עיקריים ... חלוקה לפי כוח סוס והנעה תשפר אולי את מצבי ואת מצב הטורבו הקטנות (פונטו GT איביזה גולף GTI או VR6, לאון וכל משפחת פולקסוואגן). ולא יפריע לאף אחד ...

אני מניח שאנשי מסלולים ידעו את הדרך הנכונה לפתח את העניין בתחרות מבלי להעיף חצי מהאנשים ששם היום ...

סך הכל עוד קטגוריה זה גם עוד מתחרים שיכנסו, עוד אנשים שיש להם סיכוי לעלות לפודיום ועוד אנשים שיקחו אימונים במסלולים.

נראה לי ששוה להגדיל את כמות הקטגוריות ...

פורסם

אני קצת נופל בין הכסאות עם הרכב שלי :|

עם החלוקה לפי נפחי מנוע.

בכל זאת אני רוצה להתחיל לנסות.

רציתי לנצל את השרשור ולשאול האם כל רכב פרטי יכול להשתתף ??

לי למשל יש אימפרזה שנת 94 ידנית 1.6 ואני ממש רוצה להגיע להאתמן ולהתחרות...

ישנה קטגוריה שמכילה רכבים דומים לשלי ?? יש סיכוי שרכב כמו שלי ישתתף ב MDC הבא ?

כמובן שאתה יכול להירשם ולהשתתף.

!AWDSOME

פורסם

קובי, אריק, שאר נפגעי הטורבו הנעה קדמית למיניהם

אני חייב לציין שאני מסכים עם ניב

אי אפשר לעשות חלוקה לפי סוגי הנעה, זה לא פייר ובכלל לא הגיוני

תגידו לי אתם, האם יכולה לבוא איזה איביזה עם 250 כ"ס ולהתחרות באותה הקבוצה של פיג'ו 306 XSI לדוג' או אפילו קליאו ספורט??

אני מניח שאתם כבר לבד מבינים את הרעיון ..

אני בטוח שאפשר למצוא פתרון נוסף לחלוקה הקיימת, אבל מה שאתם הצעתם פה פשוט לא הגיוני

הבעיה אם חלוקה לפי כ"ס כמו שניב הציע היא גם מאוד בעייתית, כיוון שעד 150 כ"ס יכלול את מרבית המשתתפים משתי הקטגוריות הנמוכות

בין 150 ל200 יהיו מעט מאוד מתחרים (פחות מ10 לפי דעתי)

ואם נחלק לשתיים את הקטגוריה הבכירה לפי הנעה אחורית ו4*4 אז שוב יווצר מצב שב4*4 יהיו המון מתחרים בעוד שבהנעה האחורית יהיו אולי 4

קיצקץ באלגן!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היי אל תהרגו אותי, רק הבעתי דעתי. מצידי שיהיו מספיק מתחרים שנגיע לחלוקה של ה SCCA HTtp://www.scca.com/_filelibrary/File/solocategories.pdf

(מי שלא מכיר SPORTS CAR CLUB OF AMERICA זה הגוף שמנהל את הליגה AUTOX הגדול של צפון אמריקה)

והם כבר הכינו רשימה של דגמים ולאיזה קטגוריה שייכים http://www.scca.com/_Filelibrary/File/stockcategoryclassificationsbymake.pdf

רק למכוניות סטנדרטיות יש איזה 10 קבוצות מיון

דרך אגב, סליקס נחשב "שיפור" שמעלה אותך קטגוריה, ולא סתם משהו קטן שיתן לך יתרון על המיאטות האחרים.

מה שכן, ברור שיש בעיה עם כמה דגמים... כמו שאיביזה טורבו אין לה סיכוי מול איוו , זה לא פייר לשים אותה מול 106 ....

אי אפשר למיין את הקבוצות לפי כוח סוס כי אין כל דרך לבדוק את זה לפני כל תחרות.

אולי אפשר

FWD עד 1600 / 1601+

AWD עד 1995 / 1996+ (לאיוו יש מנוע 1997 סמ"ק)

RWD עד 1995 / 1996+

קצת יותר קטגוריות, קצת יותר בלבול מוח לחברה במסלולים, אבל נראה כמעט פייר לכולם, לא?

טוב נו, כולה שאלתי למה לא ראינו כמה מכוניות מסוימות ..... תראו לאן הגענו

• תוכן חדש...