Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לנו מותר להנות יותר מק"מ וחצי בתוך ארגז חול, או שאני עובר לגיפים :wink: או שגם אנחנו

נארגן ראלי "ניווט" מספיק לי ערד -באר שבע , עפולה- טבריה או קטעים קלים מתוך חרמון אילת

מוגש כחומר למחשבה....

קובי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אריה אז נחלק את זה ל-2 מסעות:)

אתם תסעו באבק ובין ההרים אי שם עם כל הבורות והבולדרים שאתם אוהבים במרכז ומזרח הארץ....

אנחנו ניקח את חוף הים לאורך מדינת ישראל ונוכל גם להתענג על בנות ישראל משתזפות ....

וגם נספיק לשתות אולי איזה קפוצינו בטיילת תל אביב.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
גם לנו מותר להנות יותר מק"מ וחצי בתוך ארגז חול, או שאני עובר לגיפים :wink: או שגם אנחנו

נארגן ראלי "ניווט" מספיק לי ערד -באר שבע , עפולה- טבריה או קטעים קלים מתוך חרמון אילת

מוגש כחומר למחשבה....

קובי

אני בעד!

קובי לראשות המדינה!!!!!!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם
או שבאמת תעבור לג'יפים :-D

נראה לי שלמי שהתרגל לאימפרזה טורבו שפותחת מ0-100 ב-5 שניות יהיה קשה להתרגל לקינג דיזל שפותח ב-15 שניות :-D

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

סוג אחר של נהיגה,חשיבה,איסטרטגייה,מהירות,נווט, זמן, מוטיב הזמן חשוב סטייג הכי ארוך שנהגתי בראלי היה 30 ק"מ, בראלי רייד זה רק פרולוג.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

עכשיו ברצינות .

מדוע בעצם לא לארגן משהו גם למכוניות .

במקום סטייג' אחד של 100 ק"מ אפשר לחלק ל-3 קטעים של 30...וישאר עודף לקטעוני קישור .

הבנו שהאמרגן הזה תותח ומארגן ראלי כמו שצריך .

תרים את הכפפה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
נראה לי שלמי שהתרגל לאימפרזה טורבו שפותחת מ0-100 ב-5 שניות יהיה קשה להתרגל לקינג דיזל שפותח ב-15 שניות :-D

מה זה חשוב, אריה... זה רק מסע ניווט...

(אגב, בכמה הסובאגי עושה 0-100? )

אסף.

פורסם

ראלי חרמון אילת לא יהיה בדיוק באותה מתכונת לאחרכניסת החוק לתוקף , כנראה שהוא יחולק לסטייג'ים מהירים וקטעי קישור ,שכן ברגע שזהיפסיק להיות מסע ניווט ויהפוך לתחרות , הקטעים המהירים יצטרכו להיות סטריליים ( אולי בחלקם ישלבו רכבי ראלי ? מעניין )

לשמור על מסלול סטרילי ,נקודות רישום זמנים בתחילת ובסיוםכל קטע זה מבצע ענק ומצריך כמות ענקית של מרשלים,בקרי מסלול ,תצפיתנים וכו',

זה הזמן לפנות לכל הקוראים ,הדרך לתרום לספורט המוטורי בצורה הכי מועילה זה לבוא ולהיות מרשל בתחרות , לכן - תמשיכו להרשם באתר מרשלס לקורס מרשלים

גם בראלי חרמון אילת האחרון השתתפו מרשלים שעברו את קורסהמרשלים שערכנו בזמנו .

עכשיו להמשך השטויות,

:-D הבאגי שנהגתי וניווטתי עליה בחרמון אילת נבנתה על בסיס סובארו B4 ,היא עדיין רחוקה מלפתח מהירות של אימפרזה טורבו ,אולם זה לא קריטי שכן בראליריידחשיבות עבודת המתלים גדולה בהרבה מחשיבות כח המנוע ,והמתלים שלה בין כה וכה לאנועדו לזה כך שלא חסר לי כח מנוע ,

כל זה לא גורע מההנאה כשלעצמה בנהיגה על רכב עם מנוע חזקשמפתח מהירות כאימפרזה טורבו /מיצובישי איוו וכדו'

דוגמן הבית

:-o

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
דני

עכשיו ברצינות .

מדוע בעצם לא לארגן משהו גם למכוניות .

במקום סטייג' אחד של 100 ק"מ אפשר לחלק ל-3 קטעים של 30...וישאר עודף לקטעוני קישור .

הבנו שהאמרגן הזה תותח ומארגן ראלי כמו שצריך .

תרים את הכפפה

דובי

עוד מישהו שמסכים איתי,

דני....

הגם אתה?

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

דוגמן הבית

:-o

פה הופיעה תמונה שלי עם הרכב מראלי חרמון אילת ,לאן היא נעלמה ?

פורסם

דובי זה הלפני .

וזה אחרי :-D

DSC_9748.JPG

פורסם

היום בערב בחדשות של ערוץ 2 כתבה על הראלי....(במידה ולא יכנס למהדורה משהו חשוב יותר..)

שואל ועונה, ירוחם

• תוכן חדש...