Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של - Rockford Fosgate Punch 501X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל 205

מה לעשות אבל ממש לא אכלתי אותה , ראשית לא שילמתי שקל על הסאבים.

שנית מה אתה יודע, אבל מן הסתם עזוב שהייתי מחליף את הסאבים כי לדעתי האיכות שלהם מאוד ירודה ביחס לחברות כמו רוקפורד או KICKER שהבאס שיוצא הוא הרבה יותר עמוק מדוייק והתדרים שהוא יורד הם הרבה יותר נמוכים!.

עוד דבר הוא שמה לעשות אני אוהב לשמוע בווליום. אמרתי לדבעל הבית אם הסאבים יחזיקו על המגבר, אז הוא אמר שאין בעיה לפתוח אותו עד 4\3 , אמרתי סבבה והיה מה שהיה.

אחריותי ? לא ממש לא . שילמתי ? לא ממש לא . אכלתי אותה ? לא ממש לא! רק הרווחתי , וגיליתי עד כמה פיוניר באמת שווה!.

פורסם

כן אבל ברגע שאני רוצה עוצמה יותר גבוהה ממה שהסאב יכול לתת זאת בעיה של הסאב יותר מאשר של המגבר, אני מודע לכך שמתי שאני יעלה את ה GAIN יותר גבוהה ככה הזרם שהוא ישלח לסאב יהיה יותר גבוהה וע"י כך הוא יהרוס ולבסוף ושרוף אותו יותר מהר.

אבל עדיין העוצה שה 600 של פיוניר סיפקו היתה מאוד נמוכה , ואין מה להשוות ל KICKER ברמת הדיוק והעוצמה שלהם.

פורסם

זה תלוי בסאב וגם במגבר.

יש סאבים שהמגבר לא ידחוף אותם כמו שצריך ויש סאבים שפשוט מגיעים לעוצמה המירבית שלהם מוקדם מאחרים ולפני שהמגבר מספק את ההספק המקסימלי שלו בRMS.

כשאתה פותח GAIN גבוה מדי אתה תשמע דיסטורשיין בסאב. בין אם זה יזיק לו או לא זה תלוי בהספק המגבר ובסאב. כשמכוונים GAIN גבוה מדי יוצרים CLIPPING ע"י ככה שהגברת את הסיגנל יתר על המידה, הדבר גורם לכך שהספק גבוה יותר יגיע לסאב אבל על חשבון דסטורשיין. רוב האנשים מכוונים את המגברים שלהם על CLIPPING כי רק משלב מסויים ניתן לשמוע את הדיסטורשיין.

להבנה בכיוון GAIN וCLIPPING קרא את הקישור הבא:

http://totoro.efiregate.net/HTMLPages/Tuning/GainSetting/GainSetting.htm

• תוכן חדש...