Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ביום ה' בצהריים אמי עשתה רוורס עם האונו, היישר לתוך רכב מסוג "הונדה" חדש.

בעל הרכב, שאכל במסעדה ממול, היה בקשר עין עם האוטו, ולנוכח קול ה- "בום" האוכל נתקע לו בגרון.

בוודאות האשמה היא על אמא שלי. (היא הודתה, לא נלקחו שום פרטים, רק מס' טלפון. היא פגעה בבוס שלה לשעבר).

עכשיו הבעיה היא כזו: לנו יש ביטוח צד ג' על האוטו, עם השתתפות עצמית של 1100 ש"ח. בפוליסה יש גם "ביטול השתתפות עצמית"- ז"א אם סכום הנזק קטן מסכום השתתפות העצמית- צריכים לשלם את ההשתתפות.

אם סכום הנזק להונדה גדול מסכום ההשתתפות העצמית- הביטוח לא יראו מאיתנו גרוש.

נזק: לפיאט- בקלית פנס אחורית שמאלית שבורה. הזמנתי חדש, יגיע בסוף השבוע.

להונדה- מעיכה מכובדת בדלת קדמית ימנית.

עכשיו מגיע הסיפור המעניין: לנו יש מישהו במשפחה עם מוסך לפחחות וצבע, באמת עושה עבודות מעולות.

הצענו לבחור לנסוע למוסך ושיתקנו לו את המכה בחינם, הוא מסרב בטענה "כי זה רחוק".

הוא רוצה לקחת את הרכב לפחח ערבי ולהגיש לנו חשבונית על התיקון, ואז נשלם לו את הסכום, אם לא הוא יפעיל ביטוח.

מה עושים?

תודה מראש

גיא.

פורסם

אבל אם הם נהנו עד היום מהעדר תביעות (והנחה מסוימת בביטוח) אז הם לא יהנו מזה יותר

מחיר הפרמיה בכל מקרה יעלה

לדעתי גם בנזק של 1300-1400 שקל לא כדאי לערב את הביטוח בדיוק בגלל אותה עליית פרמיה שציינתי קודם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

"חתול בשק"...

אתם יכולים למצוא את עצמכם עם חשבונית שמנה במיוחד, ואז כבר הביטוח לא יעזור לכם.

אז נכון שאם הוא ילך לבעל מקצוע סביר שיתקן בזול, ולא תפעילו את הביטוח, ולא היו לכם תביעות לפני זה, אז הביטוח שלכם לא יתייקר, וסך הכל תצאו בזול יותר.

אבל זה הימור.

ניר

פורסם

היי גיא, אני שמח לשמוע שלא קרה כלום וזה לא נקראת בכלל תאונת דרכים, אלא מכת חניה.

שבעל ההונדה החדשה יילך למוסך של הונדה המרכזי ששם יטפלו הכי טוב שצריך, ולא לפחח ערבי ולא לקרוב משפה (אם כל הכבוד).

שיגיש את החשבוניות לצד ג' שלך אתה משלם 1100 שקל ונגמר הסיפור.

ועוד 50 שקל לבקלית של האונו

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שני רבדים לעצה

1. דבר עם בעל ההונדה שייגש לפחח שלו ויודיע לך טרם ביצוע התיקון מה הנזק הנדרש

2. במידה והנזק הנדרש הנו מעל 1300 ש"ח כדאי לך להפעיל את הביטוח שלך.

בכל מקרה הודע "הודעת זהירות" לחברת הביטוח שלך ובמידה והנושא יתפח למימדים - תהיה מכוסה.

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורסם

STIO, מה הקשר למוצא של הפחח ?

למה הוספת את הנתון הזה ?

תגובות העוסקות במוצא של הפחח נמחקו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי שאלה:

האירוע הזה קרה ב- 22.6.06. הביטוח מסתיים ב- 30.6.06.

אני לא מתכוון לחדש אותו עם "ביטול השתתפות עצמית" וכל השטויות האלו.

אם התביעה תוגש אחרי שיפוג הביטוח, האם אני יהיה מכוסה?

פורסם

רק אם אתה פותח תביעה לפני סוף הביטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שאתה חייב לעשות זה להודיעה לחברת הביטוח שלך על התאונה אך על תודה באופן ישר באשמה אחרת הם יכולים לבטל את הכיסוי שלהם. אחרי שתודיעה להם על זה תמתין.

אם התיקון יבוצע באופן רשמי על ידי בעל ההונדה קודם כל הוא חייב לתקן במוסך מורשה מטעם משרד העבודה שנית הוא חייב דוח שמאי. הזמנת שמאי עולה בסביבות ה 400 ש"ח כי בלי שהשמאי האריך את הנזק התיקון לא נחשב ואז הוא לא יוכל לתבוע ממך את הכסף ולא יעזור לו כלום. (אסור אפילו לגעת באוטו מבחינת התיקון לפני שהשמאי ראה אותו). התיקון של הדלת בהונדה בטוח יעלה מעל 700 ש"ח וזאת במידה והתיקון איכותי אולי אפילו החלפת דלת שזה עניין של מעל אלף ש"ח לכן המינימום של תיקון כזה זה 1000 ש"ח כך שבכל מקרה כדאי לערב את הביטוח.

וגם לא נראה לי ש בצד ג' יש דבר כזה העדר תביעות וגם אם יש המקסימום שזה יעלה ב 50 ש"ח

כל הביטוח עולה 700 שקל.

ועל תשכך שברגע שהביטוח מעורב כל הכאב ראש והמריבות עוברות עליו ואתה רק תצתרך להגיעה פעם אחת ולשלם השתתפות עצמית.

ובהצלחה!

• תוכן חדש...