Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על האתר של מורל, ועל קטלוג המוצרים לשנת 2006.

התקדמות המוצרים של מורל היא עצומה!! (אני מדבר על תחום האודיו לרכב)

מה זה לפני שנתיים הם היו מייצרים 3 סטים של קומפוממטים לרכב וזהו.

אני לא יודע מה איתכם אבל כשראיתי את הקטלוג החדש- פשוט נמלאתי בגאווה שחברה ישראלית התקדמה כל כך בשוק האודיו לרכב העולמי, ויצרה מוצרים מדהימים באיכותם שיצרו להם שם שהולך לפניהם.

בכל מקרה, אני ממש לא קשור לחברה (האמת, לצערי...).

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

נכון, מורל היא בהחלט אחת מחברות הרמקולים הנחשבות בעולם. לא נראה לי שיש ת'רד על רמקולים בפורומים שונים בחו"ל ומורל לא מוזכרת שם באיזושהי צורה.

עצוב לי לראות ולשמוע שמורל "לא סופרת" את השוק הישראלי. דווקא כאן, בלי יותר מדי השקעה היא הייתה יכולה להגדיל את נתח המכירות שלה ובהרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי השוק הישראלי -

עכשיו שאתה אומר את זה, אני מבין שיש בזה משהו...

כנראה שהיא בדעה קדומה (ודי מוצדקת - לפחות ב 90% מהמקרים) - שהשוק הישראלי מחפש "זבל סיני" או במילים אחרות -הדרך הזולה ביותר לשמוע מוסיקה...

כנראה שלא שווה לה להשקיע בפרסום וכו' כדי לספק מה שמוגדר כקומץ קטן.

בנוסף, הקומץ הזה מגיע אליה בעצמו. אז אני מצליח להבין אותם בקטע הזה. לצערי.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לא. אני לא חושב ככה.

בזמן האחרון יצא לי להסתובב בכמה מפעלים במסגרת המסע הבלתי נגמר למציאת עבודה, והבנתי שישראל תופסת נתח שוק אפסי ממוצרי המפעל.

עם זאת זו עדיין סיבה לא מספיק טובה להתעלם לחלוטין מהשוק הזה.

מורל הייתה יכולה להיות השליטה הכמעט הבלעדית של שוק הרמקולים בישראל, רק בזכות העובדה של מוצר ישראלי מעולה במחיר טוב. אם המיסוי על מוצר כחול-לבן היה נמוך יותר משמעותית ממוצר מיובא - הרי שבכל הבתים היינו מוצאים מקררים של אמקור, מזגנים של תדיראן ורמקולים של מורל.

אבל אולי זה באמת כמו שאמרת. למה מורל אם אפשר SAGA בחצי מחיר...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוראל באמת אחת החברות שאני יותר מחזיק מהם גם לרכב וגם לבית באמת כל הכבוד

:mm_yeah: מקווה באמת שיתחילו לעבוד על פרסום מסיבי יותר ואולי גם שינסו להוריד את המחירים שלהם בסטים הגבוהים שלהם כמו אליט שהוא ממש יקר 3000 שקל :|

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

אני חושב שהמוכר הישראלי הוא זה שדוחף את הזבל הסיני ולא הקונה התמים שאינו יודע דבר על תחום האודיו.

פשוט מוכר בתחום האודיו ירוויח טוב יותר על מוצר סיני מאשר על מורל או מותג כזה או אחר.

היום גם מורל הקפיצו את מחירים חבל על הזמן זה התחיל מהפולס שהיה בזמנו 450-500 והיום הגיע ל-600 ש"ח.

כנ"ל לגבי דוטק ושאר חבריו.

היום אנשים חושבים לכיוונים זולים יותר, לא כל אחד יש לו סכום של 7K להשקיע על מערכת סטריאו, הוא מעדיף

את הפשוט יותר וכן גם הזול יותר ות'אמת גם הפשוט יותר (לווא דווקא זבל סיני) נשמע לא רע ביחס למחירו.

ויש לי חבר שאין לו כסף להשקיע על מגברים וכ'ד, הביא מגבר של פולס האודיו כן כן זבל סיני אבל דווקא עושה לו

עבודה לא רעה (בהתחשב למחיר...200 ש"ח).

ד"א אל תחשוב כי מורל מייצרת רק לרכבים אלא גם לבתים ולציוד ל-DJ רק שבקטגוריות אלו לא כ"כ מצליח לה

כי יש מתחרות זולות וטובות יותר במיוחד בתחום ההגברה בארץ.

השכן שמעליי, תתעדכן ומהר הסט אלייט עולה כיום 3,850 ש"ח. אבל תדע כי אתה קונה מוצר מהשורה העליונה

ומעלה עם איכות ללא פשרות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תגידו לי אתם חיים בסרט?

בקשר למכירות של מורל בישראל

1. לארץ כזאת קטנה לא צריך יותר מידי חברת מורל מנסה לכבוש את כל העולם בישביל מה היא צריכה את ישראל אם אוכלוסיה של 7 מיליון כאשר יש לה את כל העולם.

2. בקשר לקונה או ל מוכר. למה הוא ירוויח טוב יותר? כי הקונה מבקש את זה אז זה לא המוכר אלה הקונה (רוב הקונים) ובוחרים לפי הרוב.

בישראל גם ככה לא כל כך הרבה אנשים אז לדבר על אנשים שישלמו על דברים טובים זה ביכלל מאתים כי זה הארץ שלנו פה רוב האנשים הם לא רוצים את זה ו לא צריכים את זה זה לא ארופה או אמריקה. פה אצל אנשים הכל בחפריות חפרים בכל מקום. למה לא מוכרים פה פררי?

או עוד ים של מכוניות ספורט יקרות נדירות. כי אף אחד לא אבזבז כסף על להביא לפה משווק מורשה כי הם יהיו במינוס אחרי זה. שום דבר פה לא מפותח. אין תנועות של צעירים, פנקים, פריקים ו כאלה, יש אבל כל כך מאת שלא רואים אותם... למה??? כי אנחנו גרים במזרח אתם כנרא שככתם.

בקשר להיתפתחות של מורל.

זה שהיא מוסיפה עוד סט בליינים שלה זה עוד לא אומר שזה מעלה את רמה, להפך... מורל גם ככה יצרה רמקולים מעולים מספיק גם 3 סטים בישביל ליהיות חברה ברמה גבוה.

אבל כאשר מתחילים אם קטלוגים אם פירסום ו כל מיני דברים שיווקיים כמו הוצאת עוד כמה סטים ברמות נמוכות בינוניות זה לא לטובה אלה לרעה כי זה הכל ביגלל כסף ואז מתחילים לישכוך מה זה איכות שולחים ליצר את מוצרים במזרח הרחוק וניגמר הסיפור.

תרדו מהשמעיים.

פורסם

עברתי על האתר של מורל, ועל קטלוג המוצרים לשנת 2006.

התקדמות המוצרים של מורל היא עצומה!! (אני מדבר על תחום האודיו לרכב)

סימון

אתה צודק, הם עשו התקדמות עצומה,

רק לא בכיוון הנכון.

החברה הזו הולכת אחורה ,

במקום לקשקש כדאי שתקראו את הת'רד הבא-

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=978245#post978245

oogee נתן סקירה מקטלוג על הדגמים החדשים והירודים.

אני לא מדבר על הדגמים הישנים כמו mt-11 "המהולל".

ZZR

פורסם

מורל היא גאווה לאומית

עסק ששורד כל כך הרבה שנים בכלכלה שלנו ומייצר לנישת מוצרים מאוד מסויימת לחתך אוכלוסיה מאוד מצומצם זה מפליא

ומידן מה לעשות הם הולכים אחורה למטרת ריווחיות וכדי לייצר ליותר אנשים

וזה שהם הוסיפו סטים ברמה נמוכה יחסית לא אומר כלום

פורסם

הלכו אחורה ?! למה כי למישהו פה נשרף סט של דוטק יותר מפעם אחת...?

זה הגב שלך לאמרה חסרת כל בסיס.

מורל מייצרת היום סטים שמגיעים לרמה של פרסים בינלאומיים. זה עוד לפני הסופרימו החדש שלדעתי הולך לשובר את השוק ולהגדיר מחדש כמה וכמה דברים באודיו לרכב.

מורל היו מייצרים בזמנו את המילניום (רמה נמוכה), הייבריד(סט הדגל - שהיום נמצא אי שם באמצע הליין) ועוד סט ששכחתי את שמו.

אם סט שהיה דגל החברה לפני שנתיים שלוש - כיום נחשב למספר 3, זו התקדמות ראויה ומוצלחת.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כנראה שלא קראת בעיון, או שלא הבנת.

הדוטק החדש יגיע עם טויטר של פולס ישן.

לקחת קומפוננט של דוטק , ולשדך לו טויטר של פולס-זו ירידה ברמה.

גם מבחינה מקצועית, מדובר על טויטר פחות טוב,

כנראה שגם הם הבינו שכמות הכשלונות בmt-11 היא גבוהה מאוד.

ZZR

פורסם

הם מעדיפים לתת לדוטק טויטר של סט יותר חלש כי מה לעשות הטויטר של הדוטק רק בעיות גורם להם ובוא נגיד שלא ישתלם להם לתת טויטר של רמה יותר גבוהה גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה שיווקית כי הרבה היו מעדיפים להסתפק בסט כזה משודרג של דוטק פלוס טויטר טוב מאשר להוסיף סכום גבוה יחסית ולקנות את הסדרות היותר גבוהות של מורל

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם
כנראה שלא קראת בעיון, או שלא הבנת.

הדוטק החדש יגיע עם טויטר של פולס ישן.

לקחת קומפוננט של דוטק , ולשדך לו טויטר של פולס-זו ירידה ברמה.

גם מבחינה מקצועית, מדובר על טויטר פחות טוב,

כנראה שגם הם הבינו שכמות הכשלונות בmt-11 היא גבוהה מאוד.

מסכים איתך לגבי הטויוטר.

למרות שיש מצב טוב שהטויטר של הדוטק הוא בעצם זה של הפולס, בשם חדש (MT-11)

בכל מקרה, אני חוזר לטענה המקורית שלי- מורל התקדמה בצורה אדירה בשנים האחרונות. אתה יכול להסכים עם זה- ואתה יכול גם לא. זו דעתי. אה, גם של מרבית המגיבים כאן. אה, ושל מומחי סאונד בחו"ל. ובארץ.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

ניראה לי היתבלבלתם פה, הטוויטר הישן של הדוטק הוא mt11 בדגם החדש הוא נקרא mt12 זה לא אומר שלקחו מהפולס את הטוויטר זה אומר ששיפרו את הטוויטר הקיים, ובנוגע לתרד אז באמת רואים מבחינת מורל היתקדמות מאוד חזקה, גם מבחינת הדגמים הנמוכים שעכשיו יהיה מבחר עצום של רמקולים קואקסיאלים בכל הגדלים, אפילו במידה שמייחדת לרוב את הלאנטיס 5*7 למרות שיש עוד מכוניות עם המידה , ומהכיוון השני הסט 2 חלקים של סופרימו שפה הם התעלו על עצמם, עם ההקטנה המתבקשת בטוויטר(הסופרימו הישן הוא בגודל של מיד) ובוופר חדש שמשמיעה של הסט הזה לעומת האילייט לדעתי ולדעת עוד כמה אנשים ששמעו את הסט החדש הוופר פשוט מוציא צלילים שהאילייט לא השמיע לפני כן

פורסם

טוב סימון

הבנו אותך

מה שיותר מעניין אותי הוא

מה ההבדל בין המידבאס החדש של הסופרימו אל מול המידבאס של האילייט

נראים זהים על הנייר.. רק צבע קצת שונה :)

כנראה חומרים שונים ועמידות שונה

צריך להיות סט מעניין אם הוא יוצא בכוונה להיות מוגבר אקטיבית

שימו לב שאין קרוס:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...