Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט לגבי רכישת צמיגים ל-306 XSI.

קיבלתי המלצות טובות על ה-falken ZE512. אמרו לי שאוחז טוב ונותן תמורה מעולה לכסף.

כרגע על הרכב יש פירלי P6000.

אשמח מאוד לקבל חוות דעת ממישהו שנסע על שניהם.

ההתלבטות היא בין להחליף את כל הרביעיה ל -falken או רק שניים של צמיג יקר יותר.

המלצות על צמיגים נוספים יתקבלו גם הן בברכה!

מידת הצמיג- 185/55/15

תודה!

גיורא

פורסם

הפירלי P6000 שלך, הרבה יותר טובים מהפאלקנים.

ה-512 הוא צמיג בינוני.

אם כבר פאלקן אז יש לך דגמים יותר מומלצים מה 512, החל מה 326 ועד האזניס...

תגדיר קודם מה התקציב שלך.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תעשה פה חיפושים קצת...

יש המון ביקורות על ה512 - חלקן טובות, חלקן פחות.

לגבי הפירלי, אתה תגלה די מהר שלא אוהבים אותו פה... הטענה הרווחת היא שהוא מתייבש מהר.

אבל שוב - חיפוש :-)

ניר

פורסם

זה נבלה וזה טריפה.

אישית , לא הייתי מרכיב אף אחד משניהם על הרכב שלי.

יש לך 306 XSI - תחליף מידה ל195/55R15 או אם תצליח ל195/50R15 - הצמיגים עולים כמעט אותו הדבר (אם לא יותר זולים ב195/50 - לדוגמא SP9000 ב400-450 ש"ח לצמיג - שזה נמוך לצמיג מעולה) וסע בשלום.

אה , ותחפש צמיגים נורמלים יותר.

מה התקציב?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נבלה, טריפה, ... הכל נכון - רק דבר אחד חסר.

הבחור לא ציין מה הוא מחפש.

אם הוא רוצה צמיגים ספורטיביים והוא נוהג ככה - ברור שעדיף לו ללכת על משהו יותר טוב.

אני יותר קיבלתי את הרושם שהוא פשוט רוצה להחליף צמיגים באותו סדר גודל (מחיר וביצועים), ופשוט שואל איך הפאלקנים לעומת מה שהיה לו.

לפותח השרשור - תן קצת יותר אינפורמציה - אז אפשר יהיה לתת עצות יותר רלוונטיות...

ניר

פורסם
זה נבלה וזה טריפה.

אישית , לא הייתי מרכיב אף אחד משניהם על הרכב שלי.

ליביו

ליביו, לא מסכים איתך, צר לי

אני לא יודע על ההתנהגות של ה306 עם הצמיגים האלה, אבל מנסיוני המועט, ה512 או ה326 עושים את העבודה יופי אצלי באוטו, וחוץ ממני פגשתי עוד כמה שמאוד מרוצים מהם, אם זה על ב.מ.וו אחרות ואם זה על 205 ו-106.

אל תשכח שהמחיר שאתה משלם על רביעיה של פאלקנים יספיק לך לאולי-זוג של P9000, ומשהשוואות בלתי-אמצעיות שעשיתי מול עם גולף של חבר שפונקה ברביעיה של P9000 הפאלקנים מרגישים ה-ר-ב-ה יותר טוב.

דבר נוסף - לא הייתי משווה את ה326 \ 512 לאזנסיס, האזנסיס אמור להציג ביצועים משמעותית טובים יותר, והוא גם מתומחר הרבה יותר גבוה מה326 ומה-512

ודבר אחרון - שים לב לגיל הצמיגים. ידוע לי שכבר הרבה זמן לא מגיעים 512 ביבוא סדיר לארץ, שלא ידחפו לך משהו וותיק...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מניסיון על בראבו 5 צילינדר ופונטו טורבו מאוד חזקה הפאלקן ze-512 צמיג מעולה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לאחר למעלה מ60 אלף קילומטר (על הסט השני כבר) של הפאלקן המדובר...

אני יכול להגיד הרבה דברים על הצמיג.

לא ניכנס פה לויכוח עם ידידינו ליביו המלומד, הדרישות שלך מהצמיג הן משמעותיות בקבלת החלטה ולא פירטת אותן (נהיגה ספורטיבית נטו, השארת המצב הקיים, וכו').

העניין המשמעותי ביותר שאתה צריך לשים לב אליו במידה וקנית את הפאלקן הוא המעבר הראשון בין יבש לרטוב - גורם לצמיג לאבד אחיזה בצורה של סקיד קאר.

לי זה היה כייף, יש כאלו שיגידו שזה פחות :wink:

חוצמזה - אני כבר הרכבתי את הסט השני של הצמיג הנל - וזה אומר הכל.. לא?

אני אישית מרוצה. מאוד.

אני מניח שישנם צמיגים טובים יותר - הכל שאלה של מידות ותקציב.

במידות ה"קטנות" - הוא אחד מהטובים שיש (בארץ לפחות).

הערה:

נכוון, בצמיג אינו "חדש" בארץ, תזמין כמה שיותר חדש.

אני לא מזמן קניתי וקיבלתי צמיג מלפני כחצי שנה, שזה סביר פחות או יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גיורא, במידה המדוברת אתה יכול לרכוש יוקוהמה C-Drive (המחליף של ה-A539).

רביעייה אצל אנטון עולה 1700 ש"ח (לאחר ויכוח קליל :wink:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהמשך להערה על יבוא הפאלקנים - מברור שעשיתי לפני כשבועיים לא הצלחתי למצוא צמיגים טריים יותר משבוע 24 של 2005, שזה בערך צמיגים בני שנה.

מישהו יודע מה הצפי לחידושי המלאי?

ניר

פורסם

אחד אחד:

שלומי : חבר קנה אצל אנטון SP9000 טריים במידה שאמרתי - 195/50R15 ב1600 ש"ח לסט במזומן

רון : אני אישית סיימתי 2 סטים של 512 וסט של 326 ואני שנה וחצי עם SP9000 , אין מה להשוות

זה צמיג ALL SEASON טוב מאוד לקבוצה , והדאנלופ הוא צמיג MAX PERFORMANCE לא רע בכלל.

הסט הקודם שהיה לי על הרכב היה A539 - שנחשב סט טוב מהפאלקנים - וגם הוא היה נחות משמעותית לעומת הדאנלופ - זו דעתי מנסיוני ומנסיון כמה וכמה מחברי.

האזנסיס זה ליגה אחרת לגמרי.

אלדר - הסיבה היחידה מבחינתי לקנות את הפאלקנים זה שהם רעשניים ליד הSP9000 , ומודיעים לך מראש מתי הם עושים מה, חוץ מזה , את דעתי אתה יודע - הפאלקנים האלו צמיגים מצויינים - אבל לא למי שמחפש צמיגים ספורטיבים. למשפחתיות + הם הצמיגים הכי טובים שנהגתי עליהם (חוץ מברטוב) ככה שאני לא אנטי הצמיגים האלו בכלל אם חשבת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, אל תשכח שהכל הוא תלוי מידה.

במידה שהייתה אפשרית מבחינתי - הפאלקנים היו האופצייה הכי טובה אם לא כמעט היחידה (למעט 539A ואקסטה סופרה שאין בארץ במידה הזו).

במידה של מר בחור פותח השרשור אולי יהיה יותר מבחר, ואם הוא רוצה לעבור למידות שונות מעט (של GTI6 / S16) אז בכלל נפתח לו עולם אחר לחלוטין.

אבל - לא לשכוח TRADEWEAR של צמיגים מקטגורייה גבוהה יותר של אחיזה - שמספקים גם אורך חיים קצת יותר, לעיתים משמעותית.

הכל שאלה של סדר עדיפויות מהצמיג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כול תודה לכולם על העזרה!

בקשר להערות שקיבלתי-

דרישות מהצמיג:

1. ספורטיבי, שיהיה מחובר לקרקע, אבל עם אורך חיים סביר. לא רוצה להחליף צמיגים יותר מפעם בשנתיים.

2. מתאים גם לנסיעה על רטוב ז"א חורף בארץ.

תקציב-

לא יותר מ 1700-1600 ש"ח, אבל פחות זה גם לא נורא..

תודה,

גיורא

• תוכן חדש...