Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני\שמר\גיא או מישהו מהאחראים שם...

יש אפשרות להעלות את התוצאות של המקצים?

תודה,

עופר

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה ממש כיף... גם אני צלוי, אבל חפיף.

סוף סוף ראיתי את הרכב של ליאור אחרי הצביעה (מדהים!!).

ה-206 התכלת בקטגוריה הראשונה (עם הג'אנטים מיילה מיליה, נדמה לי XS) - נהניתי לראות אותה על המסלול! :)

...ו ביקורת בונה: השתייה הייתה נורא יקרה. זה ממש לא 'עממי' כמו שנאמר. נכון שכמה שקלים לכל בן-אדם זה לא קריטי, אבל זה צורם. אפשר היה לסכם עם המוכרים על מחירים יותר נוחים (הרי בכל זאת, מי שמארגן את האירוע התיר להם להיכנס). תאמינו לי שהם היו מרוויחים יפה גם אז. או שהיינו צריכים לשמוע לעצה של שמר ולהביא שתייה. שמר תמיד צודק.

פורסם

ה-206 התכלת בקטגוריה הראשונה (עם הג'אנטים מיילה מיליה, נדמה לי XS) - נהניתי לראות אותה על המסלול! :)

קוראים לבחור יובל, והוא כותב כאן בפורום תחת השם pug 206 xs. הוא נהג נהג.

פורסם

אכן היה ארוע משובח. אני רוצה לתת כבוד קודם כל לרוני שפירפר וטרח ואיבד את הקול בשביל הצלחת הארוע.

אני בין אלו שמקטרים שהארוע לא לטעמי (ראה ערך הארוע לקידום ספורט מוטורי +2+3) ולכן אני גם מאוד שמח לראות ולתת כבוד לארועים שאכן מתוקתקים כמו שצריך.

גם מסלולים וגם החברה של הפורום תיקתקו את הארוע לפי הלו"ז, בהצלחה ובאופן מרשים ביותר :!: כל הכבוד.

חבל לי רק שלא השתתפתי בתחרות הדריפטים, אני חושב שגם המיאטה היתה יכולה לתת תצוגה יפה, לא כמו הבימר אבל עדיין לא רעה. מקווה לתחרות בקרוב של דריפטים טהורה :-)

כל הכבוד לאלי שהראה שאפשר לנהוג נקי ויפה, כל הכבוד לעומר שניצח עם הראלי מתחרים רבים וטובים, במיאטה בקליאו ואפילו בגרמי ;-) וכל הכבוד למנצח של רמה A. נהיגה יפה ומקצועית.

כן ירבו ארועים בארצנו

מחר נמשיך בביקור בראלי ונסיים שבוע ספורטיבי בקורס גלישת רוח במרינה ותחרות טחינת המבורגר בדיקסי ;-)

אחלה סופ"ש מוטורי לכולם

ניב

פורסם
מכל המכוניות דווקא אותי? :shock:

תודה:-P

כמה שילמת לו :roll:

בקיצור היה אירוע ממש יפה ומאורגן כמו שצריך תודה רבה למארגנים.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
האמת, לא הרבה.

גם מי שהלך לו הגיר לא נוסע הא? :wink:

אתה זה שהתחרתה עם ה206?

אם כן, אהבתי את האנד ברקס שהרמת בסיבוב הכרות. אבל בפעם השניה לא הלך כל כך :p.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
ד"א למה רשום על הקליאו ספורט 1.4 16V? :razz:

זאב בעור כבש?

משהו כזה 8-)

slash - כרגיל, אתה מביא תמונות מעולות :mm_yeah:

תודה

ניר

פורסם

:shock: התמונה של המאיטה הכחולה בדריפט יצאה לך מ-ה-מ-מ-ת!

חוץ מזה כפי שרשמתי בשרשור אחר, מתוך כמה כאלו, היה אירוע מעולה ונחמד. נקווה ליותר דריפטים פעם הבאה

מצד שני מספר המכוניות שהיו בתצוגות מסביב היה מדהים!

החל ממכוניות "שיכולות להיות אבא שלי", דרך אמריקאיות שמנות ואקזוטיות וותיקות, ועד הוט-האץ' מודרנית ומשופרות.

פשוט נהדר!

רק דבר אחד... הברד. אכזבה.

• תוכן חדש...