Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקיצור המחליף של ה9855 הוא ה-9965 לכן שאתה הולך לחנויות תבקש את הדגם הזה שהוא המחליף של המכשיר שחיפשתה...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ה-9855 מותקן אצלי כבר תקופה ארוכה, מומלץ בחום, קרוס פנימי מאד מדוייק, אחד המכשירים הבודדים שמאפשר לתחום את הסאב בתדר 31 הרץ, ואם יש סאב ומגבר בהתאם התוצאה פשוט מענגת, מה שכן מומלץ בחום להוסיף overdrive של אודיו-קונטרול על הפרונט והסאב, הם מעלים את ה-preout משמעותית

פרסום אסור ע"ג הפורום וזו ידידי האזהרה האחרונה.

פורסם
ובקיצור המחליף של ה9855 הוא ה-9965 לכן שאתה הולך לחנויות תבקש את הדגם הזה שהוא המחליף של המכשיר שחיפשתה...
אם לא שמת לב ידידי היקר המכשיר שהצעת לי הוא לא מקביל לא מבחינת מחיר ולא מבחינת מה שאני צריך זה מכשיר דיוידי ואני לא צריך דיוידי באוטו אלא מערכת איכותית שתספק אותי ולא לראות סרטים בזמן שאני נוהג
פורסם
אם לא שמת לב ידידי היקר המכשיר שהצעת לי הוא לא מקביל לא מבחינת מחיר ולא מבחינת מה שאני צריך זה מכשיר דיוידי ואני לא צריך דיוידי באוטו אלא מערכת איכותית שתספק אותי ולא לראות סרטים בזמן שאני נוהג

אתה לא נתתה תקציב או אמרת מה אתה צריך....

רצית מכשיר מסויים שאמרו לך שיש לו מחליף.... אז נתתי לך את הדגם שמבחינה סדרתית מחליף אותו...

גם לא אמרתה מה אתה מחפש ולא אמרתה מה התקציב שלך וזה שיש למכשיר פונקציה שהוא קורא די וי די לא גורע אותו מאיכות ולא מחייב אותך להתקין מסך בשביל לראות בו סרטים...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...