Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת על איזה פרמטרים ניתן לשלוט ברכב באמצעות חיבור למחשב דיאגנוסטיקה והאם יש אפשרות לאבחון תקלות מרחוק?

פורסם
הייתי רוצה לדעת על איזה פרמטרים ניתן לשלוט ברכב באמצעות חיבור למחשב דיאגנוסטיקה

איזה אוטו, איזה שנה, על איזה פרמטרים אתה רוצה לשלוט?

והאם יש אפשרות לאבחון תקלות מרחוק?

מרחוק זה 10 מטר או 50 מטר? אם התשובה היא כן, אז התשובה שלי שיש מחשבי דיאגנוסטיקה שכן.

אם מרחוק זה המפעל של היצרן או מוקד תמיכה שלו, והחיבור הוא דרך מחשב החברה שמחובר אינטרנטית לאותו יצרן/מוקד תמיכה, אז התשובה היא שבחלק מהרכבים בחלק מהמודלים של חלק מסויים מהיצרנים כן, ובשאר לא.

בחייך.... מה זו שאלה כזו כוללנית?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה שדני סיפר כרגע זו לא חלום, אלא מציאות שעומדת להתגשם גם אצל יצרניות רכב פחות "כבדות" כמו מרצדס, BMW, GM, VOLVO .

אבחון בין יבשתי:

עקב ריבוי הטכנולוגיה ברכב המודרני, יצרני הרכב הבינו כבר מזמן שהם חייבים להיות מחוברים ON-LINE לרכבים שנמצאים במוסך עם תקלה. בצורה זו פתרון התקלה יהיה מהיר וחד פעמי, וניתנת הזדמנות ליצרן הרכב לעקוב אחר בעיות שקיימות בשטח בצורה יותר יעילה ומהירה, ובכך לתת פתרונות מיידים לתיקון תקלות אפידמיות עוד בכותלי בית החרושת.

איבחון פריפריאלי:

רוב מכשירי האבחון OEM (של יצרן הרכב) עומדים בקרוב להיות בתקן Bluetooth .

הטכנאי במוסך יחבר מתאם לשקע האיבחון ברכב, בעל אנטנה Bluetooth , מחשב האיבחון יוכל להיות במרחק כמה מטרים ויציג את כל הנתונים שחפץ הטכני לראות.

ברוב כלי האבחון כיום ניתן לכוון סל"ד סרק, כוון הצתה בסיסי, והפעלת או ביטול של כל מיני פונקציות שונות בהתאם לדגם רכב, לדוגמא עם או בלי התקן EGR.

• תוכן חדש...