Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רמקול בסופו של דבר הוא רכיב נקודתי שמנגן על ציר מרכזי אחד... אם כך למה רובנו שמים את הסאב וופר בתא המטען עם הפנים שלו כלפי הדלת של תא המטען ולא כלפי תא הנוסעים?

אני מניח שהתשובה לזה היא שזה פשוט יפה יותר...

הרי אנחנו יושבים במצב כזה בתוך הרכב ושומעים את הסאב מהצד ההפוך שלו ומי שנהנה בעיקר מרוב עוצמת הסאב ומהצליל הנכון שלו... זה המנעול של תא המטען???

יש כאלה שטוענים שאין הבדל - אני מאמין שזה לא נכון.

אני הולך להפוך היום את הסאב ולהרגיש בהבדל...

מה אתם חושבים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי את זה...

לא הרגשתי כל כך הבדל...

למה אנחנו עושים את זה? כי אנחנו אוהבים שרואים את הסאב היפה והחמוד שלנו שפותחים את הבגאז'

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

יש דיבורים רצוי לשים את הסאב לכיוון המושבים.

מה שאני רוצה להגיד זה שאם שומעים בווליאום גבוה מאוד אז להבדיל בין סאב לכיוון מושבים או להםך זה בלתי אפשרי! אבל אם מקשבים כמו שצריך יכול ליהיות שיש הבדל.

זה גם תלוי בעוצמת הסאב כנרא!

פורסם

ללא ספר יהיה הבדל

אני גם רוצה לנסות להצמיד אותו למושבים

אבל יש בעיה אחת היושבים מאחורה יקבלו מסאז' לגב כי כאשר הוא מופנה לדלת של תא המטען

אז אני אפילו מקדימה מרגיש אותו בגב

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

מי שיושב מאחורה מקבל מסאג' רציני לא משנה לאן הסאב מופנה...

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
זהו בדיוק העניין

אתה רציני?

אתה לא שומעה את הסאב

1. לא צריך שהסאב יהיה יותר חזק ו יעלה על הרמקולים הקידמיים. אם הכל יהיה מכוון אז המסאז' יהיה קטן.

2. אני שומע אותו אבל הרמקולים שלי יותר חזקים אז אני שומע אותו חלש מאוד! האוטו שלי 4.5 מטר.

פורסם

לא יודע זה מבאס ששומעים את הבאס חלש לא מרגישים את אפקט הסאב אלה כאילו את הבאס

נותן הקומפוננט וזה לא כייף לפי דעתי

עכשיו יש לי שאלה קטנה ברדיו דיסק פיונר 7750 יש אפשרות שליטה על הסאב

השאלה היא כזאת האפשרות מדליקה מכבה רק את הסאב או גם את הבאס של הקומפוננט הוא

שולט גם עליו

כי שאני מדליק אותו אני מקבל הרגשה כאילו הסאב גם מאחור אבל מרגיש באס טוב כזה בפנים

ואני מת על זה , זה ממש נחמד ככה

וההיפוך פאזה במכשיר גם כן משנה את הבאס בלי שבאמת הופכים את הסאב

אז מה עושה ההיפוך פאזה משדר תדרים מיוחדים?

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

כאשר אתה עושה OFF ל סאב אז המכשיר פשוט מבטל את ה יציא של הסאב ו זהו המתח לא אלך עד המגבר זה הכל.

הוא לא משפיע על שום דבר אחר.

ו בקשר להיפוך פזה אז בעצם העיקרון של זה הסאב עובד ב 180 מעלות לעומת כל הרכיבים שלך ו הזמן שלו שונה המוסיקה מהסאב מגיע בזמן האחר(בהסבר פשוט)!

פורסם

אני דווקא מאמין שיש הבדל במיקום הסאב.

כאשר פני הסאב פונים אל המושבים הסאב יורגש יותר ואולי פחות ישמע.

כאשר פניו אל דלת הבאגאז' הבאס יהיה יותר מלא והיקפי (מעין באס ריפלקס,ההד יוחזר אל פנים הרכב) מה שמסביר את המצב שבו דלת הבאגאז פתוחה ובתוך הרכב הבאס יורד ב70 אחוזים לערך. וכאשר הדלת נסגרת הבאס חוזר.

נקודה למחשבה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

תודה לכולם על התשובות

- קודם כל אם תצמידו את הסאב למושב האחורי - זה יחנוק את הסאב ויתן תוצאה גרועה מאוד.

- צריך להשאיר מרווח - גם כשבונים תיבה שיושבת צמוד למושב האחורי - שמים את הסאב בתוך מגרעת עמוקה או מאחורי לוח עץ נוסף אחרת הסאב נבלם במושב האחורי

כיוונתי כבר את הסאב למושבים - כשאצא מהעבודה אני אבדוק אם יש הבדל ואומר לכם - לדעתי יהיה הבדל מינורי אבל משהו בסאב אמור להיות "מורגש" יותר לדעתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אף אחד לא קבע שהסאב "חייב" לפנות בתא המטען כלפי חוץ.

למעשה, יש אפילו מספר מאמרים ומבחנים שביצעו בנושא.

בעקבות מבחן אחד ספציפי - הגיעו למסקנה שברכב 5 דלתות (לא סדאן) זו תהיה האפליקציה הכי

טובה (תלוי גם לאן הפורט פונה גם כן אגב...) וברכב סדאן האפליקציה המועדפת היא סאבים שפונים

לקבינה, עם פורטים כלפי מעלה.

אם אתם שואלים מה ההבדל במיקום הפורטים - התשובה היא ברעש שיוצא מהפורט, והוא שמיע יותר

או שמיע פחות לפי כל אחת מהתצורות.

ולכן - מכיוון שאין פה אבסולוטי, כל אחד משחק עם התיבה עד שמגיע מבחינתו לתוצאה הכי טובה.

• תוכן חדש...