Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חבר שלי יש לו מרצדס E קלאס חדשה.. דגם הכי מאובזר עם מנוע 3.2 בנזין..לא AMG

קיצר היום נסענו באזור תעשיה הישן בראשון... יש את אלי מערכות ותחנת דלק פז ואז פניה ימינה..

לקנו ימניה נסענו פתאום הרגשנו בום.. לא חשבנו מי יודע מה.. כולה בור הרגשנו ..

חבר שלי אמר לאבא שלו שהוא ראה אישה בהלם מהרעש והוא כמעט בטוח שקרה משהו..

אנחנו לא הרגשנו משהו קריטי... שתבינו איזה ריסון יש לרצדס..עצרנו אחרי איזה חמישים מטר אחרי הבור ויצאנו מהאוטו ושמענו שעדיין יוצא אוויר...

קיצר שתי פנצ'רים על צמיגים של 245/35/18 פשוט מבאס..הזמין גרר..

כנראה שהוא יתבע את העיריה.. זה היה בור של ביוב...אבל נמוך מידי בלי הדרגה של האספלט ובכלל כל הכביש שם מחורבן... לא מבין למה לא משפצים את הכבישים האלה...

כסף למלא גינות במערב העיר יש.. אבל במרכז.. בחיים לא יהיה!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תראה את הכבישים באזור אשקלון ובצומת כפר סילבר תשתגע.

מלא חורים,בורות,אבנים חולות הכול..

אבא של חבר שלי יש לו מרצדס E קלאס חדשה.. דגם הכי מאובזר עם מנוע 3.2 בנזין..לא AMG

קיצר היום נסענו באזור תעשיה הישן בראשון... יש את אלי מערכות ותחנת דלק פז ואז פניה ימינה..

לקנו ימניה נסענו פתאום הרגשנו בום.. לא חשבנו מי יודע מה.. כולה בור הרגשנו חחח...

חבר שלי אמר לאבא שלו שהוא ראה אישה בהלם מהרעש והוא כמעט בטוח שקרה משהו..

אנחנו לא הרגשנו משהו קריטי... שתבינו איזה ריסון יש לרצדס..עצרנו אחרי איזה חמישים מטר אחרי הבור ויצאנו מהאוטו ושמענו שעדיין יוצא אוויר...

קיצר שתי פנצ'רים על צמיגים של 245/35/18 פשוט מבאס..הזמין גרר..

כנראה שהוא יתבע את העיריה.. זה היה בור של ביוב...אבל נמוך מידי בלי הדרגה של האספלט ובכלל כל הכביש שם מחורבן... לא מבין למה לא משפצים את הכבישים האלה...

כסף למלא גינות במערב העיר יש.. אבל במרכז.. בחיים לא יהיה!

פורסם

שיצרני מכוניות על מתרצים שהם לא מעוניינים למכור בארץ אני עכשיו מבין אותם לגמרי..מפאת המצב שמחפיר של הכבישים בארץ...

עוד מה שמצחיק שלא מזמן איזה מישהו גרמני אמר שהמצב של הכבישים בגרמניה דורש שיפור

פורסם

זה מה שקוה כשמרכיבים חתך 35 על אוטו של שתיי טון כאשר אין כמעט גובה צמיג שיספוק את המכה או ירכך אותה, אחרי שתתבעו את העירייה ותקבלו את הכסף אל תשכחו להרכיב חתך יותר נמוך ולחפש עוד בורות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כידוע לי אין יותר נמוך מ35 :)

דבר שני אני חושב שבמדינה שלוקחת 130 אחוז מיסים האזרחים צריכים לקבל לפחות כבישים ברמה סבירה..

פורסם

יאללה! בואו נתבע מישהו! בואו נחפש איפה לעשות עוד כסף!

זה לא אשמתו שהוא לא עירני! הוא קורבן ! קורבן לניצול של העיריה! אנחנו נראה לעיריה!

שונא נצלנים.

פורסם

סליחההה???? נצלנים ???

הבן אדם לא שם לב לבור הזה..

אתה יודע כמה אנשים קורה להם את מה שקרה לו? מה אתה חושב שהוא עשה את זה בכוונה ? באמת התחשק לו להפסיד יום עבודה???

פורסם
בואו נחפש איפה לעשות עוד כסף!

אתה באמת חושב שהוא נהנה לפנצ'ר צמיג 18" ?

צמיג כזה עולה הון תועפות!

ואם התשתית הייתה נורמלית, כל זה לא היה קורה.

פורסם

זה לא אשמתו שהוא לא עירני! הוא קורבן ! קורבן לניצול של העיריה! אנחנו נראה לעיריה!

שונא נצלנים.

גרוע מאוד שאתה חושב ככה.

אתה משלם מס הכנסה? לא, כי אם כן אז חלק מהכסף הולך לתשתית. אז מילא לשלם 500 שקל בשנה אגרה עבור טלוויזיה ממלכתית ולקבל חרא של תוכניות אבל כשזה תלוי בחיי אדם...

פורסם

עזבו הוא כנראה חשב שהוא מתכוון לתבוע אותם בעשרות אלפי שקלים..

כולה הייתה כוונתו לתביעה על סך התיקונים ויום עבודה.

פורסם

שונא נצלנים.

איזה קשקוש..

תמיד חייב להיות האחד ששוחה בכוונה נגד הזרם.

זה ידוע, זה מוכר, זה קורה בכל יום וכן, ברוב המקרים זוהי אשמה מלאה של מע"צ/עירייה.

מדובר במפגע ביטחותי!

דאגה לכביש נסיעה תקין זה חלק לא מבוטל מתשלומי מיסים לעירייה.

חוסר עירנות לא קביל בשיט אם אתמול נסעתי לפי המהירות המותרת בדרך כלשהי,

אתמול בלילה העבירו שם צינור ולא סגרו היטב את הרווח באספלט,

והיום בבוקר אני נוסע כרגיל באותה דרך ומאבד צמיג אחד או שניים!

לפותח השרשור:

פעמיים נכוותי משיבושים קטסטרופלים בכביש ואיבדתי 2 צמיגים (חדשים לגמרי אגב) במאזדה 6 (צמיג ברידג'סטון בחתך 205/55/16 גם לא זול)

ב-2 פעמים חשבתי לתבוע (בפעם הראשונה את מע"צ שהיו אחראים לקטע כביש ובפעם השניה את העירייה)

ופשוט הבנתי שאין טעם.

זה יגרר שנים, זה הרבה כאב-ראש, אין לאזרח הפשוט גב מלא לזה וזה פשוט לא שווה את זה.

אני העדפתי לאכול את הצפרדע.:-(

• תוכן חדש...