Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כידוע לי אין יותר נמוך מ35 :)

ידוע לך לא טוב, יש הרבה יותר נמוך מ-35.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

320 לא שווה.. זה כלכך שנה שעברה..

החדשה מגיעה עם 350..!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה אתם רוצים מהבנאדם? מצידי שייסע בבנטלי מה אכפת לי. את כל אחד זה היה מבאס ולא משנה במה הוא נוסע. הייתם מזדהים יותר אם הוא היה נוסע בפחית? ממש לא נראה לי שהוא חיפש להראות לכל הפורום באיזה אוטו הוא נוסע. אז במקרה זה מרצדס, אז כולם מתנפלים עליו למה הוא מתלונן. אח"כ כועסים שיש פה צרות-עין. הרבה אנשים ש"יושבים טוב", עבדו קשה מאוד בשביל להגיע לזה, וגם אם לא זה בטח לא המקום להכנס לזה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
מה אתם רוצים מהבנאדם? מצידי שייסע בבנטלי מה אכפת לי. את כל אחד זה היה מבאס ולא משנה במה הוא נוסע. הייתם מזדהים יותר אם הוא היה נוסע בפחית? ממש לא נראה לי שהוא חיפש להראות לכל הפורום באיזה אוטו הוא נוסע. אז במקרה זה מרצדס, אז כולם מתנפלים עליו למה הוא מתלונן. אח"כ כועסים שיש פה צרות-עין. הרבה אנשים ש"יושבים טוב", עבדו קשה מאוד בשביל להגיע לזה, וגם אם לא זה בטח לא המקום להכנס לזה.
אתה יודע מי האנשים שתמיד צועקים "צרות עין"? אלה הם בטלנים, בטלנים שלא עבדו דקה בחיים שלהם.

אתה יודע מי האנשים שתמיד צועקים "צרות עין"? אלה שרוצים שידעו שיש להם כסף, ומנגד להיראות כ"קורבנות".

השרשור הזה חסר כל תוכן, כמוהו כמו שרשור על "אתמול היה לי פנצ'ר",

מספיק עם הרחמים העצמיים האלה, קחו את עצמיכם בידיים, מצטער על הצמיגים, אבל כמו שחברה שלי תמיד דאגה להזכיר לי: על טעויות משלמים.

לרכב הרכיבו הגה על מנת שיהיה אפשר לתמרן אותו, באם החלטתם שלא להשתמש בו, זכותכם. מחר יבוא ילד אחר להגיד שהוא רוצה לתבוע את משרד הרישוי שנתן רישוי לעוד מכוניות חוץ ממנו לנוע על הכבישים ובגלל זה נגרמה לו תאונה.

מה גם שהרכב אינו שלך! אתה סתם מספר סיפור על רכב שלא קשור אליך!

פורסם
אבא של חבר שלי יש לו מרצדס E קלאס חדשה.. דגם הכי מאובזר עם מנוע 3.2 בנזין..לא AMG

מה אתה חושב שהוא עשה את זה בכוונה ? באמת התחשק לו להפסיד יום עבודה???

לא יודע.. כי כל פעם שהוא מסיע אותנו לביתספר..
אבא שלו נהג מונית?
פורסם
מחר יבוא ילד אחר להגיד שהוא רוצה לתבוע את משרד הרישוי שנתן רישוי לעוד מכוניות חוץ ממנו לנוע על הכבישים ובגלל זה נגרמה לו תאונה.

אני רוצה אני רוצה אני רוצה! :grin:

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...