Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאללה! בואו נתבע מישהו! בואו נחפש איפה לעשות עוד כסף!

זה לא אשמתו שהוא לא עירני! הוא קורבן ! קורבן לניצול של העיריה! אנחנו נראה לעיריה!

שונא נצלנים.

המצב של הכבישים בראשון הוא מחפיר מספיק רק שתיסע ברחובות הראשיים (מרכז העיר...לא המערב) כדי שתבין עד כמה ההזנחה גדולה. הגיע הזמן שאנשים יתבעו את העירייה. אם הם היו מסדרים את הכבישים במקום לבזבז את הכסף על פתרונות מפגרים לא היו תובעים אותם.

אני גר ברחוב די רחב וישר (רחוב קפלינסקי למי שמכיר),נתיב אחד לכל כיוון. הרחוב מספיק רחב כך שניתן לחנות לאורכו משני הכיוונים במקביל למדרכה. תמיד יש תלונות מצד התושבים על מצוקת חנייה.לפני מספר שנים מהנדס העיר ה"גאון" החליט לפתור את הבעייה.

הוא חשב מספר שניות והגיע למסקנה:"במקום שאנשים יחנו במקביל למדרכה נגרום להם לחנות בניצב למדרכה."

הרי אם חונים בניצב למדרכה יהיו הרבה יותר מקומות חנייה לפחות שיפור של 50% .

הוא חשב עוד מספר שניות ואז החליט: "אם כבר שולחים את העובדים לעבוד שם נסדר להם קצת את הרחוב שיהיה יפה. נשתול קצת דשא ופרחים....נרחיב קצת את המדרכה וכל 50 מטר ניצור מפרצים שבהם נשתול את הצמחים."

כמובן שאז הגיעה שעת ההפסקת צהריים שלו והוא לא ממש שרטט תוכניות על נייר. אחרי ההפסקה הוא התקשר לקבלן ואמר לו תרחיב מדרכה,תיצור מפרצים וסמן חניות בניצב למדרכה.

הקבלן ביצע את ההוראות שקיבל.

מה שיצא בסוף זה כביש צר ועקלקל (מעין סללום של כמה מאות מטרים) עם הכנה לגינות וחניות בניצב למדרכה. חבל רק שמספר החניות הצטמצם בהרבה.

אחרי שבועיים של מחאות מצד התושבים פורקו המפרצים והכביש הוחזר למצבו הקודם.

אסף

פורסם
אבא של חבר שלי יש לו מרצדס E קלאס חדשה.. דגם הכי מאובזר עם מנוע 3.2 בנזין..לא AMG

אהה חשבנו לרגע AMG.

זה מה שקוה כשמרכיבים חתך 35.
לידיעתך גובה הדופן של צמיג 245/35 זהה כימעת לדופן של 195/45.

כידוע לי אין יותר נמוך מ35..
יש גם 30, אולי גם 25 ויש גם מיתחת לזה , פשוט רושמים את זה במידה אחרת שאתם לא מכירים בארץ כי זה לא עובר תקן.

שני גלגלים
שני צמיגים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v אתה פשוט שנון עכשיו כולנו חושבים שאתה גאון עולם.. יצאת גבר !

בגלל שציינתי הכי מבאוזר שיארתי שיהיו פה כאלה שיחשבו AMG.

ואני לא חושב שניתן להשיג היום למתרות נסיעה בכבישים רגילים מתחת ל35..

וואלה שני צמיגים תודה לך.

פורסם

צודק, אין כמו בוריס, אני חולה עליו, הוא גם אח שלי

פורסם

לא יודע.. כי כל פעם שהוא מסיע אותנו לביתספר אנחנו זוכים לברכות של צרות עין...

"יא עשיר" "יא טחון" השומרת אפילו אומרת לו.. תגיד לאבא שלך שיאמץ אותי.. כל מיני כאלה..

ובדרך היינו לביתספר ואז הפאנצ'ר.. :|

פורסם

תודה על הקומפלמנטים, מחר אני ישחט כבש.

בגלל שציינתי הכי מבאוזר שיארתי שיהיו פה כאלה שיחשבו AMG.

למה ציינת הכי מאובזר? אפשר לחשוב מה כבר ההבדלים, בימקום עור פומה ..עור תנין..

בכל מקרה אם זה היה HEY M' GEE הייתה מציין את זה בכל מקום כמו שכל אחד אחר היה עושה

ואני לא חושב שניתן להשיג היום למתרות נסיעה בכבישים רגילים מתחת ל35..

בא נגיד שלא חסר מקומות מאוד ידועים שמוכרים מידות 30 לג'אנט 18 ומעלה

וואלה שני צמיגים תודה לך

שמח שעזרתי בעוד שיש לי נחשל בלשון.

וסתם ככה הנה צמיגים רגילים חתך 30 (לא סופר ספורט ולא משהו יקר רצח) על הלקסוס של אחי (285/30/20 ג'אנט רוחב 10")

רכב ששוקל לא פחות ממרצדס ונוסע במדינה עקובת אסונות טבע אבל יודע לתמרן בין גו'רות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז בקיצור מטרת השרשור היתה להגיד שנסעת במרצדס ולספר לנו על החוויה מאירת העיניים הזאת, לא מעניין, עמך הסליחה.

(מצטער שנפגעת... משום מה אני נוהג כל החיים שלי במקומות עם בורות (גם בקיבוץ, גם ברמת הגולן, גם ביישובים - מעולם לא נפלתי שדוד לתוך בור, ולמה? כי אני עירני)

פורסם
יאללה! בואו נתבע מישהו! בואו נחפש איפה לעשות עוד כסף!

זה לא אשמתו שהוא לא עירני! הוא קורבן ! קורבן לניצול של העיריה! אנחנו נראה לעיריה!

שונא נצלנים.

שמע זה לא ממש נכון מה שאתה אומר...

כשאני נוהג, אני מוצא את עצמי מתעסק יותר מדי בלהתחמק מבורות ושאר מפגעים על הכביש... לא רק שזה מעצבן, זה גם מפריע להתרכז בדברים יותר חשובים (כמו ילדים שקופצים לך פתאום לכביש או נהגים שנכנסים לך לנתיב בהפתעה, או כוסיות על המדרכה ליד :-P )

פורסם
אז בקיצור מטרת השרשור היתה להגיד שנסעת במרצדס ולספר לנו על החוויה מאירת העיניים הזאת, לא מעניין, עמך הסליחה.

(מצטער שנפגעת... משום מה אני נוהג כל החיים שלי במקומות עם בורות (גם בקיבוץ, גם ברמת הגולן, גם ביישובים - מעולם לא נפלתי שדוד לתוך בור, ולמה? כי אני עירני)

אני נוסע בה כמעט כל יום.. אין לי מה להתלהב על זה..

• תוכן חדש...