Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו!

זו מודעת המכירה המקורית ביותר שנתקלתי בה בתקופה האחרונה! אין ספק שעכשיו כ-ו-ל-ם יודעים שאתה מוכר את האוטו...

נמרוד

:roflmao::roflmao:

רק בריאות

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בהמשך לתגובת ירון פרץ - לגבי התושבת של תפס הבטחון שנעקרה. נראה לי שאולי לא הבהרתי את אשר קרה כראוי: כונתי היתה בתאור המקרה לציין שכאשר הרוח במהלך הנסיעה נכנסה מתחת למכסה המנוע היא יצרה לחץ אדיר כמו הלחץ שמופעל על מפרש וקרעה את כל התושבת שמחזיקה את תפס הבטחון. זה מה שהיה ואין זה מבחינתי מהווה כל שינוי לגבי תפיסתי את הארוע.

כל שברצוני הוא לידעכם על מנת שתזהרו גם אתם החברים בפורום ותבדקו שבעתיים את רכביכם שנייה לפני שעזבתם מוסך או מכון רישוי.

מצד שני לו היתה זו למשל זקנה בת 70 שמגיעה לטסט פעם בשנה, ואם חס וחלילה הדבר היה קורה לה והיה נגמר באסון, הרי שאף אחד לא היה מתקומם ומאשים אותה כי לא וידאה סגירה של מכסה המנוע במקום המכונאי.

פורסם
בהמשך לתגובת ירון פרץ - לגבי התושבת של תפס הבטחון שנעקרה. נראה לי שאולי לא הבהרתי את אשר קרה כראוי: כונתי היתה בתאור המקרה לציין שכאשר הרוח במהלך הנסיעה נכנסה מתחת למכסה המנוע היא יצרה לחץ אדיר כמו הלחץ שמופעל על מפרש וקרעה את כל התושבת שמחזיקה את תפס הבטחון. זה מה שהיה ואין זה מבחינתי מהווה כל שינוי לגבי תפיסתי את הארוע.

כל שברצוני הוא לידעכם על מנת שתזהרו גם אתם החברים בפורום ותבדקו שבעתיים את רכביכם שנייה לפני שעזבתם מוסך או מכון רישוי.

מצד שני לו היתה זו למשל זקנה בת 70 שמגיעה לטסט פעם בשנה, ואם חס וחלילה הדבר היה קורה לה והיה נגמר באסון, הרי שאף אחד לא היה מתקומם ומאשים אותה כי לא וידאה סגירה של מכסה המנוע במקום המכונאי.

קיצור נדפקת...

למה כל הבכי והדמעות כאן בפורום?

לא יותר קל להגיד חברה צומת לב נפתח לי המכסה מנוע בנסיעה אל תיהיו שאננים תפתחו 7 עניים וזהו...

בשביל מה כל החפירות?!?!?!?!?!?!?!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
למה כל הבכי והדמעות כאן בפורום?
בגלל שזה חלק מהמהות של פורום - זה מפגש חברתי וירטואלי של חברים לנושא משותף. אנשים חולקים עם החברים שלהם את הרגעים השמחים וגם את העצובים/מרגיזים/מתסכלים. אתה לא חייב להשתתף איתו בזה - פשוט אל תגיב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני חושב, שרמזו לך "מלמעלה" לא למכור את האוטו - הרי, גנבו לך את הרכב האחר, לא? :wink:

אני ראיתי BX19GTI, שבמהלך נסיעה התרומם לו מכסה - רק, שהוא חטף מכה על הגג והשמשה, שנישברה, וגג התעקם מעט- ובגלל זה לא קניתי אוטו, למרות, שמכל בחינה אחרת האוטו היה במצב ממש מושלם, ורצו עבורו גרושים - ואולי בדיעבד טעיתי... :? -מה דעתכם? בכל מיקרה, ראיתי מישהו ב-BX אחר שם פיני בטחון חיצוניים, כמו ברכבי ספורט!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כתבת :"כי כך זה במדינה שלנו"

תיקון : "כך זה בכל העולם" .

למה להשמיץ את המדינה בגלל מחדל של איש אחד? (לא חשוב מי האיש שעשה את המחדל חשוב הכבוד העצמי!)

אגב לפני 26 שנה קרה לי אותו הדבר בעת שבדקתי רכב לקניה. קניתי אותו שיפצתי אותו ובכסף שהרווחתי החלפתי דירה.

אם אתה מחפש תירוץ לא להיות בעל של רכב אספנות זה לא קשה למצוא ולא צריך תאונה בשביל זה.

תאונות, לצערנו, קורות צריך להזהר ולהמשיך להנות מהחיים. חיים רק פעם אחת ...

בהצלחה

שלמה דן גדרון

פורסם
או פיאט 500 או פיאט 850
כן... כי שם בחלק מהדגמים... אם דלת נפתחת במהלך הנסיעה, הפוך מכוון הנסיעה... מעניין כמה זמן הדלת תשאר מחוברת לרכב?

פתרון אפשרי - לרכוש מכוניות בהן מכסה המנוע נפתח הפוך.

בברכה,

גלעד

פורסם

בוא תעלה לי-ם... מים קדושים מהבבה ביבי, חוט אדום על המראה, אוויר הרים צלול כיין לקרבורטור, ברכה מהרב, שום משוק מחנה יהודה, פתק בכותל. ברכה מהמכשפה מהכפר ממול (אומרים היא בת 100 וגם אם לא מאמינים בה זה עוזר) ואתה מסודר להרבה זמן....אפשרות אחרת לארגן קליפס ביטחון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אילן, אומנם מצער מאוד לשמוע שמכוניתך נפגעה עקב רשלנות (ולא משנה של מי), אך אתה פועל בפזיזות - זו הייתה תאונה. תאונות תמיד יקרו, רק היה זהיר בפעם הבאה.

בהצלחה ועירנות בפעם הבאה, בתקווה עם הXM.

משכנתא זה קל

פורסם

היי אילן ,

מאוד מאוד מצער ,

אבל התגובה שלי תוך כדי קריאת הכתובים היתה במחשבתי

"אתמול עשיתי טסט לאופל קדט הצהובה שלי (דרך אגב עברת טסט )

ושביקש הבוחן לפתוח את מכסה המנוע , משכתי את הכבל אבל סימנתי לו עם היד "עצור"

לא לגעת - אני פותח את המכסה , ויצאתי החוצה".

לא נותן לאף אחד אף אחד לפתות או לסגור את מכסה המנוע באף

רכב שלי - ל ע ו ל ם !!!!! בחיים לא קרה לי שנתתי למישהו לסגור לי מכסה מנוע . הרוב בגלל שאני לא אוהב שזורקים אותו מגובה רב אלא

להניח בעדינות ולחיצה קלה לסגירה סופית !

מה גם שזה גם לוודא בעצמי סגירה !

אילן , המקרה מצער ויותר מכך שגנבו לך את הרכב הנוסף ....

וואלללה , כשזה בא זה בא בצרורות :-(

אבל- אל דאגה , הגלגל מתהפך , עכשיו הוא כאן , ומחר למעלה ,

אני לא רואה בזה דווקא סיבה למכור את הרכב שלפי התאור שלך הוא מדהים ! ובכלל הדגם הזה .

מסקנה אחת בטוח תאמץ : לא לתת לאף אחד לפתוח או לסגור מכסה מנוע .

שיהיה בהצלחה הלאה !

אסוף כוחות !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
בשביל זה כדאי רק רנו 4 :-P

אהלן , קודם כל זה קורה אל תיקח את זה מאוד קשה ואל תמהר למכור , העיקר שאתה בריא ושלם .במקרה הזה הייתי מזדהה עם הכתוב לעיל (רק רנו4 למקרה הספיציפי הזה )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו עברתי טסט ב-טסט ליין גבעת שאול ירושלים וכשהגעתי הביתה נזכרתי בשירשור זה,ואכן המכסה לא היה סגור לגמרי.מסתבר שלא מקפידים בענין וצריך לעקוב בכל סוג רכב.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תוכן חדש...