Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

יש לי תופעה ממש מדאיגה ,האוטו שלי נכבה לי כבר כמה פעמיים בנסיעה.

אני מפחד שהוא יכבה פעם אחת ואני לא ישים לב ,ואני פשוט יכנס במישהו .

האוטו-פיז'ו 306 שנת 95 מנוע 1400.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

ישי פתרון פשוט, הניע אותו מחר בבוקר, והכנס למוסך מורשדה פזו מומלץ, ובעל שם בתחומו ואמין, ובקש לחבר את הרכב למחשב, תוך בדיקה יסודת של מכללי הדלק ווהצתה.

בסבירות גבוהה שבעייתך תפתר אחת לתמיד.

ציין את מקום מגורייך על מנת להפנותך למוסך מומלץ באזור מגורייך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני גר באזור שהם .

ביהוד ישנו מוסך של פיז'ו סיטרואן לא?,קוראים לו מוסך מדינה .

פורסם

הייתה לי את אותה בעייה בלנסר של האישה,היתבררה כבעייה באזעקה של הרכב ,האזעקה נותקה והבעייה ניפתרה,יכול ליהיות שזו גם הבעייה אצלך.

ערב טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אהלן.

האם הטורים יציבים בסרק? אם לא סביר להניח שהתקלה באה מכיוון מנוע הצעדים או אולי אחד החיישנים. ככה לפחות זה היה אצלי בפולו שמנוע הצעדים התלכלך ואז הטורים לא היו יציבים וגם האוטו היה נכבה כשלוחצים על הקלאץ' באמצע נסיעה.

כמו שצביקה אמר, אין מנוס מלהכנס למוסך מורשה!.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

כן כן ! זה נראה לי קרא בזמן שלחצתי קלטץ'.

מה זה מנוע צעדים?

פורסם

מנוע צעדים- נקרא גם "מצערת אלקטרונית". חלק זה נוטה להתלכלך לעיתים תכופות כאשר נוסעים בנסיעות עירוניות בעיקר. ערוך חיפוש ותקבל תשובות יותר ברורות.

בכל מקרה גש למוסך, אם החלק דורש ניקוי, הם ינקו לך אותו. יכול להיות שהתקלה גם לא מישם לכן אין מנוס מבדיקת מחשב.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אצלי נתקלתי בתופעה בפיאט אונו כשהמצבר שלה היה ממש ממש גמור, ומשום מה האוטו היה נכבה באמצע נסיעה, אחרי החלפת מצבר הבעיה נפתרה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלי ב 205 זה קרה עם מודול הצתה שעשה בעיות בגלל של היה מגורז עם חומר שקוף יעודי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• ספונסר פורום
פורסם
מנוע צעדים- נקרא גם "מצערת אלקטרונית". חלק זה נוטה להתלכלך לעיתים תכופות כאשר נוסעים בנסיעות עירוניות בעיקר. ערוך חיפוש ותקבל תשובות יותר ברורות.

בכל מקרה גש למוסך, אם החלק דורש ניקוי, הם ינקו לך אותו. יכול להיות שהתקלה גם לא מישם לכן אין מנוס מבדיקת מחשב.

איתמר ג'ורג'.

מנוע צעדים הוא לא מצערת אלקטרונית!

מצערת אלקטרונית זוהי מצערת שהפרפר מונע ע"י מנוע חשמלי, בדרך כלל ברכבים שאין בהם כבל גז(e gaz) מנוע צעדים הוא מנוע חשמלי קטן שמורכב בסמוך למצערת ופותח מעקף של אוויר לייצוב סיבובי סרק,

נכון,שניהם צוברים לכלוך ופיח וזקוקים לניקוי,לא תמיד זה פוטר את הבעיה.

ולפותח השרשור אם הרכב אכן נכבה בלחיצת קלאץ או בעצירה מוחלטת יש סבירות שהבעיה היא במנוע צעדים תקול,כמו שנאמר לך גש למוסך מורשה לביצוע דיאגנוזה.

אורן

• תוכן חדש...