Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי רכב מסוג הונדה סיוויק האצבק בצבע אדום

לפני כמה ימים השתמשתי בווקס לרכב מתוצרת "מקס ווקס" - הווקס יצא ממש יפה - אני ממליץ ..

ראיתי שרשום על האריזה של "מקס ווקס" לא להשתמש בו על חלקי פלסטיק

אבל במקומות בהם נגע הווקס בטמבון (שגם הוא בצבע אדום) הטמבון דווקא נראה טוב

יש הצדקה לא להשתמש בווקס על גבי חלקי פלסטיק בצבע הרכב (לא שחורים או מחוספסים)

או שאני יכול להשתמש בווקס גם עליהם ללא דאגה ?

תודה תובל

פורסם

תובל,

אתה בעצם ענית לעצמך.

במידה והפגוש שלך צבוע בצבע בדיוק כמו שאר הרכב שלך, אין שום סיבה להמנע מלבצע בו ווקס - להפך - זה חלק בסיסי בביצוע וקס בתנאים כאלה.

במידה והפגוש שחור במקור (ללא צבע, לא צבע שחור), או פסי קישוט שחורים, לא מבצעים עליהם ווקס, זה מלכלך אותם וקשה מאוד להסיר את הלכלוך, אם בכלל.

שבוע טוב.

פורסם

אני אישית משתמש בווקס לרכב גם על פלסטיקים שחורים דואג לעשות זאת במהירות שלא יתיבש ויוצא מבריק מאוד!

פורסם

מחזק את הטענה.

כמובן רק לגבי חלקי פלסטיק שאינם צבועים כלל. כמו פסי קישוט לדוגמא.

זה לא יהרוס אותם, אבל אני יכול להגיד מנסיון, שאני עושה ווקס, לפעמים פסי הקישוט מקבלים גם טיפה. לא שאני עושה את זה בכוונה, אבל כן, זה דיי מעצבן שנשארים סימני ווקס עליהם..

!AWDSOME

פורסם

כדי להוריד סימני ווקס מחלקי פלסטיק יש לעבור עליהם עם מטלית לחה בסמוך לזמן פגיעת הווקס בהם.

עובד לי מצויין מאז צביעת פסי הקישוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...