Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא שמת לב, כתב בהודעה הזו שוטר (SuRuK) או לפחות לפי הבנתי הוא שוטר.

בסך הכל המטרה הייתה לעזור לבן אדם ולהראות לו שזה אפשרי ולא להשוויץ.

אגב, זו גם הסיבה שלא ציינתי את הקירבה לבעל האופנוע, גובה הקנס, איפה פגש בו הבוחן, השיפורים באופנוע...

אם יש משה ללמוד מקרטל זה שהמשטרה קוראת באינטרנט והרבה.

פורסם
אני יודע על מנועים שחרטו להם מספר (של אמא שלי גם אבל ששש....) ומסתובבים כבר שנים על הכביש, ועוברים טסטים בלי קומבינות, ואף אחד לא יודע לבדוק את זה.

לא אני דאגתי לפשע הזה, אז אני לא הכתובת.

אתה מבין שעקרונית הודת שאתה שותף לדבר עבירה פלילית, נכון ?

ד.ביל

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

באמת חבל שאי-אפשר לאשר מנועים שמתאימים לרכב אבל מדגם אחר!

ברגע שהחוק יאושר להחליף מנועים ללא אישורים או מספרי מנועים אני מגשים חלום:

toyota4AGE.jpg

4AG-5-valve.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אתה מבין שעקרונית הודת שאתה שותף לדבר עבירה פלילית, נכון ?

ד.ביל

נו ו...?

אתם ממש לא מבינים שזה לא יכול לשמש שום דבר הדברים שנאמרים כאן.

ואל תשחקו את השוטר, ואל תשימו אפוד פנצ'רים על הכסא, תרגעו.

פורסם

כימעט כל רכב שני בארץ שיש לו ג'אנטים קיבל אליהם אישור לא בדרך חוקית. כל הונדה עם 17 מאושר שבאה למפגשים במרכז וכו' וכו'. אתה חושב שהם טיפשים ולא יודעים את זה?

תבוא בטענות למשרד התחבורה שלא מאשר לגדיל מידה באופן חוקי אלא רק מידות שמופיעות בספר היצרן כשלמשל בארצות הברית הייתי יכול לשים 20 אינצ' וזה היה חוקי.

אה שחכתי....פה יודעים יותר טוב.

פורסם

נמאס כבר מכל הקומבינות האלה!

להשקיע על האוטו אלפים כדי לא להיכשל בטסט על סמך "זיהום אוויר" ברכב בן 34 שנה כשאיזה טינופת שבא אחריך בשעתיים מקבל את המדבקה בלי שיבדקו איזה אוטו יש לו בכלל.

פורסם

לבחור למעלה...לא התכוונתי לזה. הכוונה שלי לרכבים שבעליהן קונים גלגלי מגנזיום חדשים לא מקוריים ובגודל שונה. לדעתי אפילו הרבה מקומות שמוכרים גלגלי מגנזיום יכולים לאשר הרבה מידות שלא מופיעות בספר הרכב של הרכב המסויים.

אני זוכר בעצמי מקום בחיפה שכבר לא קיים אבל בזמנו שחיפשתי גלגלי מגנזיום נכנסתי אליו והוא אמר לי שהוא מאשר לי את המידה שאני ארצה.

פורסם

בקשר להערה ששוטרים מסתובבים כאן בפורום ולתגובה שהם לא יכולים להשתמש בתוכן שמופיע כאן - אני בטוח שהם לא יוכלו להשתמש בתוכן דפי הפורום, אבל במידה והם ראו את הרכב בפורום (bmw ricer) ויזהו אותו על הכביש, הם יזכרו (אולי) שהוא כתב בפורום שיש לו משהו לא חוקי ואולי אפילו יתחילו לחפור בנושא וזאת בלי קשר למה שכתוב בפורום, כאילו זאת "בדיקת פתע". מקווה שהבנתם את כוונתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לבחור למעלה...לא התכוונתי לזה. הכוונה שלי לרכבים שבעליהן קונים גלגלי מגנזיום חדשים לא מקוריים ובגודל שונה.

תודה על ההסבר :roll:

פורסם
בקשר להערה ששוטרים מסתובבים כאן בפורום ולתגובה שהם לא יכולים להשתמש בתוכן שמופיע כאן - אני בטוח שהם לא יוכלו להשתמש בתוכן דפי הפורום, אבל במידה והם ראו את הרכב בפורום (bmw ricer) ויזהו אותו על הכביש, הם יזכרו (אולי) שהוא כתב בפורום שיש לו משהו לא חוקי ואולי אפילו יתחילו לחפור בנושא וזאת בלי קשר למה שכתוב בפורום, כאילו זאת "בדיקת פתע". מקווה שהבנתם את כוונתי.

בדיוק המחשבה הזאת עלתה לי לראש! מסכים איתך בכל מילה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפני כשנה הגיע אליי בחור עם " CJ8 " כדי שאני אתן לו חוות דעת על הרכב שנקנה זמן קצר קודם לכן. הבחור מגיע, ואני רואה מרחוק סופה מודל 94 . שואל אותו במה מדובר, והבחור לא מבין על מה אני מדבר. הבחור נוסע על סופה מודל 94 . לא ניתן להתבלבל. המנוע מנוע מוזרק 4 ליטר של סופה, השילדה שילדה רחבה של סופה, המרכב כנ"ל, הסרן הקדמי עם דיפ' בצד שמאל, בניגוד לזה של הCJ , סרן אחורי דנה 60 בניגוד ל44 של הCJ , טרנספר סופה NP231 , גיר סופה AX15 . בקיצור, סופה. על המנוע מוטבע מספר שמספרו מתחיל ב258 , כלומר מנוע ה4.3 של הCJ . מספר מוטבע שמישהו זייף, כמובן. ברשיונות מופיע CJ8 מודל 90 .

המלצתי לבחור, להתרחק מהרכב כמו מאש, שכן מדובר בסופה גנובה שהלבישו עליה רשיונות של CJ8 , מודל 90 . הוא טען שהמוכר יחזיר לו את הכסף ללא בעייה שכן הוא חבר שלו.

יותר מאוחר הסתבר שהוא לא החזיר את הרכב, מישהו הלשין עליו למשטרה שהוא נוסע ברכב גנוב, ומז"פ הזמינו אותו לחקירה תוך כדי שהם חוקרים את הרכב מכל הכיוונים. בסופו של דבר הם הגיעו למסקנה שמדובר בCJ כשר למהדרין. :shock:

גאונים. :|

בקיצור, אם לא גנבת שום דבר, ואף אחד לא ילשין עליך, והזיוף נעשה ברמה סבירה, כנראה שבחיים אף אחד לא יעלה על זה. כמו ארז, גם אני מכיר אנשים שעברו תהליך של זיוף מספרי מנוע במקום להתבחבש עם כל ההצקות של משרד התחבורה בעניין. אין להם שום בעיות עם זה. לא עם שוטרים ולא בטסטים.

לא שאני ממליץ על זה, למרות שבאופן אישי אין לי בעייה עם מישהו שמזייף ככה מספרים, כל עוד אף אחד לא נפגע מהעניין.

מילא, אם עניין המספרים איכשהו היה מצליח למנוע גניבות, אבל במצב הנוכחי, השימוש היחיד שלו הוא לשמש ככלי להצקה לאזרח התמים בידי השלטון.

פרט נוסף מעניין: הסיפור התחיל מזה שהבחור נכנס לפורום של ג'יפולוג, כתב שהוא קנה CJ והיו לו מספר שאלות טכניות. די מהר הסתבר לנו שמשהו מאוד מוזר ברכב שלו, שכן הנתונים שהוא סיפר עליהם לא התאימו לCJ . כתבנו לו את ההערכה שלנו שמדובר ברכב קומבינה ולכן הבחור הגיע אליי בהמשך כדי שאני אסתכל לו על הרכב. מכאן והלאה כבר סיפרתי את ההמשך. לא ברור מי הלשין על הבחור למשטרה, אבל מאוד יתכן שזה היה מישהו שקרא בפורום את השרשור שהבחור הזה פתח, ולכן מדובר כאן בהחלט בחומר למחשבה , מה עלול לקרות למי שמפרסם בפורום אינטרנטי פרטים בעייתיים על הרכב שלו.

אגב, במקרה הספציפי הזה לא ממש הפריע לי שהוא הוזמן למשטרה, שכן לאחר שאמרתי לו, הבחור המשיך לנסוע במודע על סופה גנובה, שזה חטא בל יעבור מבחינתי. אם כבר, אז הפריע לי שהמשטרה קיבלה לידיים שלה סופה גנובה והכשירה אותה כ "CJ " .

פורסם

Freak_Miky כתב:

בדיוק המחשבה הזאת עלתה לי לראש! מסכים איתך בכל מילה.
לא בשכונתינו... :smile:
פורסם
כשמאשרים מנוע בקומבינה מה בדיוק הבעיה ברישוי השנתי?

מספר המנוע ברשיון והנפח גם. הכל חוקי....רק תהליך הרישוי היה לא חוקי.

אותו הדבר כמו שאישרתי את הג'אנטים שלי. אין מידה כזאת לאיביזה אבל הם ברשיון ושום בוחן לא יכול לעשות כלום אם זה כי הם רשומים ברשיון!

יש לך טעות.

(1)על מנוע מזוייף, בוחן במכון רישוי(אפילו בבד' קניה) יכול לדווח למשטרה(היו מקרים).

(2)מידות לא תיקניות שרשומות ברישיון הרכב אינם צרובות וניתנות להפיכה גם בטסט. הבוחן מציין בטופס הבד' שקיימת בעייתיות לגבי תאימות המידה ושולח שאילתה לתקינה במ.הרישוי(לחגאי אסף), עד שהנ"ל אינו מאשר את תקינות המידה ואישורה הרכב אינו ראשי לנוע בדרכים(גם לא זמנית).

נכון, הבוחנים אינם מבצעים זאת מאחר ואינם מחפשים לעצמם כאב ראש מיותר, אך דברים היו וייתכנו גם בעתיד.

אז אל תנוחו על זרי הפנה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...