Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כאשר אתה נוסע עם מנוע שאינו מאושר ברישיון הרכב, הקוד אינו אותו דבר, מה השוטרים יכולים לעשות?

הם לא מבינים לכן לא יכולים לתת הורדה, נכון?

בקשר לחריטת מספר על המנוע, נחשבת כעבירת זיוף למשטרה?

אישור המנוע בעזרת קומבינה, יכול לתת שקט מבוחני רכבים?

תודה רבה.

(עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובה, מנהלים, אם זה מתאים לטכני תעבירו בבקשה).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוטרים יכולים להוריד אותך מהכביש, בפועל, אף שוטר לא יבדוק לך מס' מנוע.

לא צריך להיות מבין גדול בשביל לדעת מה זה מספר מנוע. יש ויש.

חריטת מספר על המנוע נחשבת עבירה חמורה ולא שווה להתעסק עם זה.

קומבינות נוסעות הכי חזק.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שלום.

כאשר אתה נוסע עם מנוע שאינו מאושר ברישיון הרכב, הקוד אינו אותו דבר, מה השוטרים יכולים לעשות?

הם לא מבינים לכן לא יכולים לתת הורדה, נכון? מבינים באבו אבויה.. וגם אם לא יודעים מה בדיוק לעשות, יעכבו אותך במקום ויקראו למתנ"א שיעשו את עבודתם.

בקשר לחריטת מספר על המנוע, נחשבת כעבירת זיוף למשטרה? נחשבת.

אישור המנוע בעזרת קומבינה, יכול לתת שקט מבוחני רכבים? תמיד יהיה מישהו שיפיל אותך בסופ"ש..

תודה רבה.

(עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובה, מנהלים, אם זה מתאים לטכני תעבירו בבקשה).

11AA1

פורסם

אז ממה שאתם אומרים, קשה לחיות עם אוטו שהמנוע שלו לא מאושר.

מה ממליצים לעשות, אישור המנוע בקומבינה יתן את התוצאות הכי פחות חמורות מבחינת משטרה, ויתן שקט יחסי?

פורסם

בעיה ברישוי השנתי.

בעיה במקרה של תאונה והתנערות הביטוח מהרכב.

התרחק מזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
11AA1
אני הולך להתבטא בגסות, תהיו מוכנים:

אתה מדבר דברים לא נכונים......

אני יודע על מנועים שחרטו להם מספר (של אמא שלי גם אבל ששש....) ומסתובבים כבר שנים על הכביש, ועוברים טסטים בלי קומבינות, ואף אחד לא יודע לבדוק את זה.

לא אני דאגתי לפשע הזה, אז אני לא הכתובת.

עריכה: הרכב לא יכול להמכר לעולם, אז לא תבוצע פה מרמה כלפי מישהו אחר.

פורסם

בקשר למה שרז אמר- הרכב ישן אז עושים רק צד ג' וחובה, לכן חברת הביטוח לא יכולה להתנער, הלא כך?

לעבור טסט- טסט בקומבינה, לא בעיה.

ארז- נכון, זה כי לא תפסו אותם, אם יתפסו אותם, זיוף זו עבירה חמורה שאני לא מוכן להסתכן ולהסתבך בה.

מדיניות מעצבנת יש בארץ, בכל הנוגע לשיפורים :x.

פורסם
בקשר למה שרז אמר- הרכב ישן אז עושים רק צד ג' וחובה, לכן חברת הביטוח לא יכולה להתנער, הלא כך?

ביטוח החובה רלוונטי במקרה שחס וחלילה ייגרמו נזקי גוף.

ביטוח צד ג' רלוונטי במקרה שתגרום נזק ל-911.

כמו שכבר כתבתי - התרחק מהרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכוונה היא לביטוח החובה בלי קשר למקיף או צד ג'. הכוונה היא שחברת הביטוח יכולה להתנער מעלויות של הוצאות רפואיות במאות אלפי שקלים במקרה של תאונה, עקב נהיגה ברכב "מזוייף". החזר הנזק לאוטו יהיה הבעיה הכי קטנה שלך...

בקיצור - לא להתעסק עם זה.

פורסם
הוא שאל מה יכולים לעשות...

בנוסף יש בוחנים שאני ממש לא ממליץ לך לפגוש.

אני מכיר מישהו שיש לו אופנוע לא חוקי בעליל, כלומר אין דבר באופנוע שהוא חוקי כולל הדבר המדובר.

הוא פגש בבוחן, הבוחן קנס אותו וביקש ממנו להחליף את הכל ולהראות לו. הוא החליף את הכל חוץ מהמנוע והכל עבר חלק.

הבוחן לא הצליח לזהות שזה לא המנוע המקורי מהחברה.

פורסם

כשמאשרים מנוע בקומבינה מה בדיוק הבעיה ברישוי השנתי?

מספר המנוע ברשיון והנפח גם. הכל חוקי....רק תהליך הרישוי היה לא חוקי.

אותו הדבר כמו שאישרתי את הג'אנטים שלי. אין מידה כזאת לאיביזה אבל הם ברשיון ושום בוחן לא יכול לעשות כלום אם זה כי הם רשומים ברשיון!

פורסם

1. הליך אישור מנוע בקומבינה הינו הליך זיוף , והעונש עליו יהיה ככל עבירת זיוף , שהינה עבירה פלילית. כנ"ל לגבי הטבעת מספרים לא תקנית/חוקית. כמובן שכל בוחן תנועה וכו' רשאי וחייב לפסול את הרכב מלנוע בכבישים (נותנים בד"כ ארכה של כמה ימים לתיקון העניין).

2. למיטב הבנתי - ברגע שמספר המנוע תואם לרשום ברשיון ואושר ע"י בוחן של משרד הרשוי/מכון רישוי מורשה - גם הביטוח ורשיון הרכב תקפים. אף אחד במשטרה או בחב' הביטוח לא יעמוד וימדוד נפחים או את ההסטוריה של המנוע, גם במקרה תאונה וכיו"ב. כלומר - אם בצורה כלשהי עברתם רישוי והמנוע תואם לרשיונות - הסתדרתם.

פורסם

יש כאן הרבה אדיוטים, ואני עדין מתלבט מי הכי גדול כאן- כרגע זה המועמד למקום הראשון:

כשמאשרים מנוע בקומבינה מה בדיוק הבעיה ברישוי השנתי?

מספר המנוע ברשיון והנפח גם. הכל חוקי....רק תהליך הרישוי היה לא חוקי.

אותו הדבר כמו שאישרתי את הג'אנטים שלי. אין מידה כזאת לאיביזה אבל הם ברשיון ושום בוחן לא יכול לעשות כלום אם זה כי הם רשומים ברשיון!

למה שלא תשאיר גם שם שלך, שם משפחה שלך, מספר רכבך, וטלפון של "הקומבינטור"?

כי השוטרים שמסתובבים באינטרנט עכשיו מעבר לזה שיודעים איך נראה רכבך, גם יודעים שהג'אנטים והצמיגים שלך לא חוקיים והוכנסו בקומבינה, מה שעלול להתנקם בך וחזק.

יש דברים-

שלא דנים עליהם מעל דפי אינטרנט חשופים לכל

דיונים כאלו בדיוק, מלמדים ועוזרים לכוחות המשטרע בידע עליכם, ובידע על בדיוק מה לבדוק אצל כל אחד ואחד מכם.

חבל שאתם לא חושבים קדימה, מה יהיה הלאה מהשירשור הזה, במקום להראות שאתם קומבינטורים ונוסעים כך וכך שנים ככה וככה.

תשמרו את זה לעצמכם, לפני שבאמת תאכלו זרג משטרתי שלא תדעו מאיפה הגיע לכם.

וכן... אני פראנואיד... אף שוטר לא קורא את הדפים כאן...

מי שרוצה להמשיך להיות גיבור- שיבושם לו. רק שיזכור זאת ולא יפתח שירשור, כאשר יקחו את רכבו לתחנת משטרה על מנת לבדוק תאימות מספרי מנוע ושלדה לרשיון הרכב, ויחפרו לו באמ-אמא של האוטו.

בהצלחה טיפשים.

(לא אישי חלילה. רק קצת ענווה לא תזיק כאן לכמה אנשים.)

פורסם

תעשה טובה לכולנו,

ואל תדבר שטויות.

במדינה כמו שלנו, אפשר להוכיח שיש על ווספה מנוע של פרארי,

ומהצד הנגדי,

עו"ד נחש, יכול להוכיח שרוצח עם ראיות לרצח שביצע, חף מפשע.

דפי האינטרנט האלה שווים ל*חת כל עוד מדובר במנוע שאושר בקומבינה או ג'אנטים שגדולים באינצ' ממה שכתוב הרשיון.

מה שכתוב פה לא יכול לשמש שום ראיה כנגד כלום!

פראנויה זו מחלה כמו כל מחלה,

טפל בעצמך.

(כן אישי (לא חלילה). רק קצת לנחות על הפלטה לא יזיק כאן לכמה אנשים.)

• תוכן חדש...