Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: יונדאי לנטה 1600 שנת 1998 114 כ''ס.

שלום קיבלתי הצעת מחיר במוסך לטיפול 10,000 .

במסגרת המבצע העבודה לא עולה כסף אלא רק עלות חלקים.

האם מחירים הגיוניים?

האם כדאי להוסיף משהו לרשימה?

האם מים לרדיאטור של PRESTONE טובים?

ושאלה נוספת (אולי משהו השתנה) מדוע רשמו לדגם של הרכב שלי שמן מנוע 15W40 ?

אני משתמש ב-10W40 לפי הוראות יצרן. יכול להיות סתם טעות?

Untitled-1.jpg

פורסם

אם הטיפול כולל החלפת מסנן דלק כפי שצוין ברשימה, זה מחיר טוב. אם לא כולל, מחיר סביר. בדוק מה השמן המתאים לפי ספר הרכב, דרוש אותו, וחשב את המחיר החדש (ההבדל במחיר בין שמנים ברמות צמיגות שונה לא אמור להיות גדול, כ 30-40 ש"ח לדעתי).

פורסם

מחירים הגיוניים. פילטר דלק נראה מעט יקר , אבל מעולם לא יצא לי לקנות כזה , כך שזה ייתכן.

אתה ממלא שמן ? כבר שנה ? זה לא תקין - בד"כ מנועים עובדים על בנזין או על סולר.

פורסם

זה כבר לא נורא....

אני רוצה לדעת האם מים לרדיאטור של PRESTONE טובים?

והאם שמן של LIQUI MOLY מומלץ לשים מנוע ברכבי?

פורסם

עדכון:

עשינו את הטיפול 10,000.

בדקנו את הבלמים והיה צורך בלהחליף 2 דיסקים קדמיים הוחלפו ורפידות לחדשים הוחלפו. (אי אפשר היה לחרוט את הישנים).

ברקסים אחוריים שהם תוף: משאבות ברקסים אחוריים שנזלו הוחלפו וכמובן גם הרפידות בתוף הוחלפו (לא סגור על השם שלהם).

10,000 + כל הברקסים + עבודה + מע''מ =1600 ש''ח

האם המחיר הגיוני?

פורסם
עדכון:

עשינו את הטיפול 10,000.

בדקנו את הבלמים והיה צורך בלהחליף 2 דיסקים קדמיים ורפידות לחדשים. (אי אפשר היה לחרוט את הישנים).

ומשאבות ברקסים אחוריים שהם תוף שנזלו וכמובן גם הרפידות בתוף (לא סגור על השם שלהם).

10,000 + כל הברקסים + עבודה + מע''מ =1600 ש''ח

האם המחיר הגיוני?

שלום.

האמת לא רצתי להגיב כי כולם היו מיתנפלים עלי אבל!!! לי זה היה ברור שזה מה שיקרא.

אני לא אומר חס וחלילה שלא היה צרין לתקן את הבלמים! אבל! אני מוכן להתערב שאת השיפוד קיבלתה כמו שצריך. אתם חייבים להבין פעם אחת ולתמיד "מתנות יש רק באגדות" מוסך עולה כסף ואף אחד לא עובד בהתנדבות. אם אתה יכול לצרף חשבונית תיקון נוכל לנתח איפה השחילו אותך.

אל תידאג אין אפס השחילו אותך.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, הוצאת לי את המילים מהפה...

מה גם שהמחירים בחשבונית נראים נמוכים למדי ויותר קרובים למחירי צרכן אצל הפרסי מאשר מחירי מוסך.

אני בטוח שגם בעל רכב מודל 2006 שהיה נכנס למוסך הזה היה מקבל את כל "האלמנט" :roll: ...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל עניין הברקסים שתיקנו לך, אחורה + קדימה + עבודה, אמור לעלות לך סביב ה 800 שקל,אני יכול לתת לך מקום שמתמחה בברקסים בקריית אתא, שכל המוסכים קונים ומשפצים אצלו, אתה יכול להתקשר ולברר מחיר רק בשביל לדעת להבא.

אם היית שואל לפני,אז היייתי שולח אותך לשם והיית חוסך איזה 500 שקל,וגם היית מחליף נוזל בלמים על הדרך תמורת 50 שקלים נוספים.

קוראים לו "המשפץ" , ממוקם לייד הבית האדום בקריית אתא.

פורסם
כל עניין הברקסים שתיקנו לך, אחורה + קדימה + עבודה, אמור לעלות לך סביב ה 800 שקל,אני יכול לתת לך מקום שמתמחה בברקסים בקריית אתא, שכל המוסכים קונים ומשפצים אצלו, אתה יכול להתקשר ולברר מחיר רק בשביל לדעת להבא.

אם היית שואל לפני,אז היייתי שולח אותך לשם והיית חוסך איזה 500 שקל,וגם היית מחליף נוזל בלמים על הדרך תמורת 50 שקלים נוספים.

קוראים לו "המשפץ" , ממוקם לייד הבית האדום בקריית אתא.

הלו לאט לך

אתה לא צודק כי !כדי להחילף צלחות קדמיות ביונדאי זה סיפור מהתחת. הם לא מיתפרקים בקלות וזה סיפור להוציע אותם אז לאט לך אם הצעות מחיר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אין מילים בני ל ידידי, למה אני לא מופתע??

שימו לב לשינוי הכותרת שלי למעלה..

מלכודת ישראלית: פתוי, "מבצע" העבודה חינם, החלקים עליך, האלמנט יגיע , עוד מעט....

חברים אין ארוחות חינם, מוסך צריך להתפרנס איך שהוא, במצב שכל נהג הוא גם מכונאי,

וכשמכונאי המדרכה מתרבים כפטריות אחרי הגשם, והתחרות עזה, חוש היצירה של רוב המוסכים הקטנים, עולה על כל דימיון, ופרנסה מפריירים, לא חסרים, כי הם לא נגמרים, והם נמצאים לאחרונה גם בפורום זה, לכן הישמרו לכם, והתיעצו תחילה בפורום העומד לרשותכם חינם, ומכיל בתוכו בעלי מקצוע אמינים, ומקצועים, עם מחירים סבירים, והגונים, ללא השחלת אלמנטים, פנו אליהם ולא תצטערו, רובם מומלצים באוף טופיק.

ומיעצים בהרחבה , חינם ומרצון ומכל הלב, כל יום בפורום זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב.. לאחר קריאת כל התגובות ..

שילמתי כהוגן על האלמנט אבל אני מבסוט מהעבודה ועכשיו הכל טוב..

אין ארוחות חינם !! לומדים בדרך הקשה.

אני אצרף חשבונית עוד חצי שעה בערך.

בני כמה אתה היית לוקח על העבודה כולל חלקים?

• תוכן חדש...