Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חסום בכל הפורומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חוק לא כתוב לא לתת פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? למה? במיוחד שזה באג בפורום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בקיצור אני אתאר את הבעיה שהיתה לי:

החלפתי מייל.

אחרי שאתה מאשר את ההחלפה, קופץ לך מסך באנגלית שאומר לך שאתה אמור לקבל דואר לאישור. הבעיה עם המסך הזה שהוא עושה redirect אוטומטית ויש אנשים (מה לעשות) שעובדים עם כמה חלונות במקביל ולא מספיקים בכלל לראות את ההודעה הזאת. - זאת בעיה אחת.

בעיה שניה - המייל לאישור לא נשלח, לכן הבנאדם לא מבין למה הוא חסום (בהנחה שלא הספיק לראות את המסר בבעיה הראשונה). זה כבר באג של מערכת הפורום. אחרי שניסיתי פעמיים לשנות את המייל, הוא שלח לי מייל לאישור.

בעיה שלישית - בהודעת השגיאה מנחים אותך לראות אם תחת שם המשתמש שלך רשום שאתה ממתין לאישור במייל. במקרה שלי לא היה רשום דבר כזה תחת שם המשתמש שלי (לפחות לא במקומות שאני חיפשתי).

בעיה רביעית - אפשר פשוט לכתוב ב"שאלות הנפוצות" שאם מישהו החליף מייל, הוא אמור לקבל בקשה לאישור בדואר.

פורסם

עשיתי מה שהיה כתוב שם וזה לא שלח לי. רק אחרי הפעם השניה קיבלתי מייל.

בכל מקרה, אפשר פשוט להוסיף את זה ל"שאלות הנפוצות" והבעיה תיפתר.

פורסם

אל תדאג, יש לו מספיק דברים לעשות גם ב PSI. :)

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

נתקלתי היום בתופעה מוזרה. אינני יכול להגיב או לכתוב שום הודעה חוץ מהפורום הזה.

ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב. מחקתי גם את הקוקיז אצלי בדפדפן ושום דבר לא עוזר.

יש רעיונות?:-(

ברוך הבא למועדון...

גם לי אותו סיפור..

• תוכן חדש...