Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט קמארו או מוסטנג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב יותר את המספרים שלך.

לפי הספרות שלי יש בבית ויש לי לא מעט החלוקת משקל שונה.

בקשר לסרן האחוד... גם לקורבט יש את אותו סרן, כן כמו לטנדר רק עם מתלים שונים.

ואתה יכול להמשיך להסתכל במספרים ועובדות כמה שאתה רוצה יש משהו קטנטן שנקרא נסיון.

ובנסיון שלי יש הקורבט תמיד אוכלת אותה.

ובקשר למחירים , אפשר למצוא קורבטים משנות ה 90 במחירים זהים לחלוטין של הקאמרו פיירברד של אותם שנים (גרסאות T/a פורמולה ,Z28 וכו.) שורה תחתונה בשנות ה90 ה FBODY שולט כמו בשנות ה 80 וגם ה70. וגם הבסיסי שיפורים והצא יותר גדול.

הקורבט הינו נטו רכב להשוויץ בו וזה בצדק כי הוא יפיפה אבל חוץ מיזה הוא לא שווה לכלום בטוח לא ללכת ולהתחיל לשפר אותו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם זה עדיין תיאורטי אבל נראה לי שהדגמים החדשים\עתידיים מעניינים יותר ויפים יותר, המוסטאנג GT500 שלבי למשל.אם היו מחדשים את הקורבט היה מעניין לראות את הסטינגריי ,היא בטח היתה נראית טוב יותר מהקורבט ה"רגילה" אפילו אם זה "השד הכחול".

לקאמרו יש על הנייר דגם עתידני ודגם רטרו "רשע" אבל עדיין הפורד GT נראית לי המרשימה מכולן.

פורסם
בקשר לסרן האחוד... גם לקורבט יש את אותו סרן, כן כמו לטנדר רק עם מתלים שונים.

אני מבין שאתה נהנה לבלבל אנשים עם ה"עובדות" שלך :|

לקורבט C4 (מ-84 עד 96) היה מתלה קדמי של עצמות עצה כפולות, ומתלה אחורי רב-חיבורי, כמובן מתלים עצמאיים בכל הפינות. חלקי המתלים רובם מאלומיניום.

לקאמרו סרן אחורי אחוד, כזה: |---O---| גלגלים ודיפרנציאל מחוברים על סרן קשיח אחד.

מצא את ההבדלים......

לגבי המחיר, דיברתי על מחיר של קאמרו חדשה מול קורבט חדשה. קורבט משומשת "זולה" בארץ כי "השוק" לא מבין את ההבדל בינה לבין הקאמרו, וגם כי היא יקרה יותר לאחזקה ודו-מושבית.

אורי

פורסם

נראה לי שאתה נהנה יותר להתווכח סתם,

הסרן אותו סרן המתלים שונים. זה מה שאמרתי וזה מה שאני אמשיך להגיד.

בכל מיקרה לא סתם המחירים שלהם דומים מכוון שבשנתונים הללו זה פשוט סתם רכב יפה.

עם ביצועים ממש עלובים לעומת ה FBODY.

פורסם

לפי דעתכם הרכבים האלה יהיו שווים יותר כסף בעתיד ?

קובי כמה לדעתך שווה קמארו מודל 92 8 צילינדר 5000 סמ"ק היום לפי מחיריי השוק בארץ?

ידוע שהקמארו בשנים 60-80 יקרות יותר מאלה שיוצרו משנות ה90-00 האם ככל שהרכבים האלה מתישנים יותר הערך הכספי שלהם עולה?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ועם כל הכבוד DANA 36 ו DANA 44 פשוט חרא של סרנים אין הבדל בניהם מבחינת התנהגות לבין ה10 ברגים. של GM. והן נוטים להתפרק יותר.

פורסם
לפי דעתכם הרכבים האלה יהיו שווים יותר כסף בעתיד ?

קובי כמה לדעתך שווה קמארו מודל 92 8 צילינדר 5000 סמ"ק היום לפי מחיריי השוק בארץ?

ידוע שהקמארו בשנים 60-80 יקרות יותר מאלה שיוצרו משנות ה90-00 האם ככל שהרכבים האלה מתישנים יותר הערך הכספי שלהם עולה?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

אלירן. לפי דעתי ומהכרות שלי איתך והסגנון נהיגה שלך ה דור ה3 תפור עליך .מה גם שיש לך גירסה מאד נחותה (RS) ואתה עדיין מותיא ממנה את המייטב שלה.

בקשר למחיר, עוד פעם כמה אתה מוכן לשלם וכמה הבן אדם מוכן למכור. זה מה ראלי בשבילך.

יש בארץ Z28 שחורה TPI שהבדל בנה לבין ה IROC הוא בסרן האחורי ומתלים.

שקלתי מאד לקנות אותה ואני חושב שהרכב מדהים .

פורסם

קח בקלות חביבי, החלום שלי זה סטינגריי 68 :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ממתי אסור לאישה לאהוב רכבי הנעה אחורית עם הרים של כוח בלי שיהיה לזה קשר לגברים?

פורסם

לקאמרו יש על הנייר דגם עתידני ודגם רטרו "רשע" אבל עדיין הפורד GT נראית לי המרשימה מכולן.

מצטער להתפרץ לדיון הנ"ל, אבל.....

פורד GT לא מוגדרת MUSCLE CAR, אלא SUPERCAR.

כנ"ל לגבי ה-Z06 אם אני לא טועה...

המשך יום נעים

אלעד

פורסם

הקורבט היא לא רכב שרירים - היא ספורט דו מושבית

• תוכן חדש...