Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא המגב...

אצלי יש פלסטיק בין המגב למתכת זה מה שנשבר כתוצאה של 17 שנים של שמש יוקדת..

אז כמה יעלה לי חיבור כזה??

ואני לא מטומטם אני לא ישבור מתכת כדי לקנות חדש תודה למטריקס על המחמאה..

כמה יעלה לי כזה חלק??

• אחראי פורום
פורסם

את "הפלסטיק הזה" מקבלים חדש בכל פעם שקונים מגבים, זה בא בסט.

אני בספק אם החזקתם עם אותם מגבים 17 שנה ...

ואי אפשר לקנות רק את החלק הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זוג מגבים ללנסר 89 עד 93, בהום סנטר, מבדיקה שנערכה על ידי ביום חמישי האחרון, 59.90 ש"ח, מתוצרת אמריקן איגל, מומלץ במחיר הזה להמתין לחורף, ולקנות מגבים, במחיר שפוי יותר, עם מבחר והיצע גדול יותר, מחברות נחשבות יותר כמו בוש למשל.

מה הלחץ, יש לך עוד חמישה חודשים לגשם הבא, ובינתים השתמש במגב ידני מגומי.

בברכה

צביקה

קיבלת תשובה!

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

לא נראה לי 17 שנה כי אנחנו קנינו תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** לפני חודשיים אז ככה שלא יודעים..

אבל אם אתה אומר שמקבלים את אני סומך עליך תודה רבה..

פורסם

אתה שם לב על מה אתה למה נושא חדש לפורום ? :?

פעם הבא תחשוב פעמים לפני שאתם רושמם שטויות.

החתיכת פלסטיק המסריחה הזותי בכל מקום שעובד עם וישרים וביא לך אחד חינם אליי.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
זוג מגבים ללנסר 89 עד 93, בהום סנטר, מבדיקה שנערכה על ידי ביום חמישי האחרון, 59.90 ש"ח, מתוצרת אמריקן איגל, מומלץ במחיר הזה להמתין לחורף, ולקנות מגבים, במחיר שפוי יותר, עם מבחר והיצע גדול יותר, מחברות נחשבות יותר כמו בוש למשל.

מה הלחץ, יש לך עוד חמישה חודשים לגשם הבא, ובינתים השתמש במגב ידני מגומי.

בברכה

צביקה

טעות. מגב הינו חלק חיוני גם בקיץ. אמנם לעיתים רחוקות מאוד , אבל לא חסרות משאיות שמעיפות שאריות בוץ /חול רטוב , פיצוצי צינורות , ממטרות וכו'.

אמריקן איגל - במקרה של המגבים - קנייה לא רעה (לא לבלבל עם שאר מוצרי החברה). בכל מקרה הגומיות מתייבשות תוך שנה (גם של בוש) ויש להחליפן.

יאללה ,

חדל קשקשת ברשת - אם צריך - בצעו חיפוש בפורום, כבר חרשו את הנושא כמה וכמה פעמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...