Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

לפני כיומיים חניתי את הרכב מחוץ לבית כשחזרתי אל הרכב ראיתי ששברו לי את המראה בצד שמאל ולא השאירו פתק ואפילו לא רשמו סליחה עם האבק שהיה על השמשה פשוט שברו וברחו. שברו רק את הפלסטיק שמחזיק את המראה והחוטים עדיין מחוברים והחשמל עובד בצורה תקינה.

עכשיו השאלה שלי היא כמה אמור לעלות תיקון כזה?

תודה ושבת שלום.

פורסם

מכיוון שברור לכולנו דגם הרכב אז ברור שעלות התיקון תהיה 5 שקלים!

ציין דגם רכב, אם הפלסטיק שמחזיק את המראה נשבר או האם נשברה התושבת לפח?

האם המראה עצמה לא נפגמה?

אבי.

פורסם

טוב אני יסביר את עצמי יותר טוב..

יש לי הונדה סיוויק שנת 2002 כמו שאמרתי למראה לא קרה כלום והתושבת לפח לא נפגעה רק הפלסטיק שמחזיק את המראה לתושבת הפח.

פורסם

לי קרה אותו הדבר בסובארו אימפרזה שלי . לי רצו 250 ש"ח על המראה.

בגלל שלך יש סיויק צפה להוצאה של 400-450 שקל :(

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ברצינות?? איזה חולארות אני יכול להוסיף 200 ש"ח ולקנות כבר זוג מראות חדשות! איזה חוצפה על חתיכת פלסטיק לקחת 250 ש"ח.. חבר שלי בעל פורד פיאסטה קרה לו אותו הדבר והוא שילם 300 ש"ח אבל עד כמה שהיה זכור לי גם החשמל לא עבד..

פורסם

בפיג'ו 306 כאשר שברו לי את המראה בטעות/או שלא:evil: עלות החלפת המראה היה בסביבות 380 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רפי אני דיברתי על פירוקיות.

מחיר מראה חדשה הוא כ500 ש"ח (לאימפרזה-כולל המנגנון החשמלי-אי אפשר לרכוש בנפרד)

אני פשוט אסע לשפרעם ואקנה את המראה שם ב100 שקל.אני לא פראייר ולא אשלם 250 על חתיכת פלסטיק.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מאיזור באר שבע ולא חסרות פירוקיות באיזור הזה אני מכיר הרבה..

אבל השאלה שלי היא אם אי אפשר להחליף רק את הפלסטיק שנשבר חייבים להחליף את כל המראה?

כי אם זה להחליף את כל המראה באמת עדיף לקפוץ לאיזה פירוקיה

פורסם

לדעתי ההחלפה היא של כל בית המראה.

יש אפשרות שתעלה תמונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...