Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי יש אנשים שחייבים כסף למדינה ואין להם לשלם , המדינה לוקחת מהם את האוטו ומוכרת אותו

איפה אפשר לקנות כאלה?

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

זה לא משטרה, זה באמת הוצל"פ ויש מכרזים שלהם כל הזמן...

דוד שלי מתעסק עם זה מלא (כל חג או יומולדת אנחנו מקבלים טלוויזיה, DVD, וכ'ו רק בלי השלט :? המחרימים לא כל כך חכמים, הם פשוט גדולים כמו מקררים אז אף אחד לא רוצה להתעסק איתם :lol: )

בקיצור צריך קומבינות להכנס לשם... כל אחד יכול להכנס אבל זה כאב ראש איום...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

אני יודע על מכרזים המתקיימים בפ"ת, בקריית אריה.

הבעיה היא שכדי לגשת למכרזים האלה אתה חייב להיות בקיא בבירוקרטיה, שהיא לא ממש ידידותית למשתמש.

לכן רוב מי שניגש למכרזים הם סוחרים ממולחים אשר בקיאים בבירוקרטיה וגם "מקומבנים" במקומות הנכונים.

א-ב-ל.

מידיעה שלי, ההוצל"פ לא פשוט דופקים יום אחד בדלת ולוקחים את האוטו, זה תהליך ארוך ומורכב של בתי משפט ופרוצדורות.

תחשוב על זה שנייה, זה שאין לו כסף כבר יודע כמה חודשים מראש שעומדים לקחת לו את האוטו, הוא גם לא ממש אוהב את זה (באופן כללי הוא עצבני וממורמר) אז הוא מוציא את כל העצבים על האוטו.

אוטו כזה לא יזכה לטיפול מסור, אפילו דלק ואויר בגלגלים לא ישימו לו.... האוטו למעשה יהפוך לאוטו זונה עד שיוחרם.

אתה באמת רוצה לקנות אוטו כזה?.....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...