Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להחליף את נוזל הגה הכוח בדייהטסו שרייד 98 הידנית שלי.

(מנוע 1300).

באיזה שמן עליי להשתמש? ואם אפשר הסבר קצר על אופן ההחלפה..איך מוציאים את הישן וכו?

נאמר לי כמו כן על ידי מלומדינו איציק נ, שבשנתון הזה של הרכב (רכב ישן) חשוב שהשמן יהיה פחות דליל ולכן יש צורך להשתמש בתוסף.

אז באיזה תוסף עליי להשתמש (וכמובן באיזה שמן).

רשום בספר רכב, להחליף כל 10 אלף ק"מ את נוזל הגה הכוח, ונראה לי שלא עשו את זה כבר לפחות שנתיים ברכב הזה.

תודה,

בני ו.

פורסם

לא כל 10 אלף, כל 80 אלף...

וחפש איזה פרויקט של איציק שמסביר, אנ'לא יודע איך...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בדיקה כל 10 אלף

החלפה כל 80 אלף

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

סרקתי את הספר רכב...

תסתכל ב2 התמונות...רשום כל טיפול להחליף נוזל הגה כוח, ובלי קשר כל 12 חודש לא קשור לק"מ.

פורסם

סוף דבר:

לפי הרשום בספר, בדיקה כל טיפול (10,000 או חצי שנה) והחלפה לפי הצורך

+ החלפה בכל מקרה כל שנה (12 חודשים) בדיוק.

תוספת:

רצף הטיפולים לא נראה טוב במיוחד (טיפול אחד בשנה ב-03, 04 ו-05 ?????)

אבל על פי החותמת הוחלף למעשה נוזל הגה כוח בכל טיפול - גם בראשונים שהתנהלו כפי שצריך,

כל חצי שנה (זאת אומרת, יותר מהנדרש). אבל זו רק חותמת, וכל קשר בינה לבין המציאות יכול לנוע בין האקראי למקרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי, עכשיו כשסגרנו שצריך להחליף כל 12 חודשים..

מישהו יכול להסביר לי איך מחליפים את השמן לבד..?

החל מהריקון ועד למילוי החדש וניקוז האוויר מהמערכת.

תודה!

פורסם

מה הבעייה?

תעקוב אחרי הצינורות של ההגה כח, מהמשאבה עד למטה, תסתכל איפה יש בנד , עם מברג פתח את הבנד ותשחרר את הצינור, כל השמן ייצא לך החוצה, תניע 2 שניות,שחק עם ההגה ימינה שמאלה, אחרי כמה שניות תכבה את המנוע,חבר בחזרה את הצינור, מלא חצי ליטר שמן אדום (שמן גיר אוטומטי, תשאיר את המכסה של השמן הגה פתוח, תניע את הרכב, שחק עם ההגה ימינה שמאלה ותוך כדיי תעזר במשהו שימלא לך שמן עד ל MAX, תעשה סיבוב, בדוק שוב את המפלס,תוסיף אם צריך, וזהו בעצם.

פורסם

תודה MSDS,

עזרת לי מאד.

רק מספר דברים קטנים להבהרה בבקשה..

נאמר לי שאם אני מחליף שמן הגה כוח אז צריך לגרום לו להיות פחות דליל בכדי שלא יהיו נזילות במערכת..

באיזה תוסף עליי להשתמש?

והאם יש שמן הגה כוח מיוחד לדייהטסו? או שזה אותו שמן לכל הרכבים..

תודה!

פורסם

שום תוסף, אל תוסיף כלום, רק שמן גיר אוטומטי איכותי.

ליטר אחד אמור להספיק לך, אם אתה רוצה להגזים קצת , אז תמלא שמן, סגור הכל, תעשה סיבוב ותרוקן אותו שוב פעם ותחזור על התהליך.

רק תזכור, אחרי פתיחת הצינור, ברגע שתניע את המנוע, כל השמן ייצא והמשאבה תעבוד על ריק, כעיקרון תוך כמה שניות בודדות, תכבה את המנוע כדיי לא להרוס את המשאבה(שעובדת בלי שמן).

בהצלחה.

פורסם

יש ל BG ערכה שמתחברת למצבר הרכב ומבצעת פעולת ריקון, ניקוי ומילוי נוזל הגה כוח. אני מניח שבמוסכים תמצא את הערכה הזאת.

בכל מקרה - כטיפול ביתי אני מניח שמה ש MSDS הציע יעבוד לא רע בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...