Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי מכונת סוכר ישנה.

נקיתי אותה והרכבתי מחדש.

המנוע עובד פיקס. החיווט חדש. והכפתורים חדשים ועובדים.

הבעיה היא הגוף חימום.

הגוף חימום הוא גוף של 2000W. ואני צריך לבנות מעגל חשמלי שבעזרתו אני יכול להנמיך את החום של הגוף חימום. למשהוא בין 1200W ל 2000W.

וחשוב שהמעגל יוכל לעבוד הרבה שעות ( כ 5 שעות ברצף מבלי להתפחם.)

תודה אלי.

נ.ב.

אין ביכולתי להשיג את החלק המקורי. המכונה החליפה מספר ידים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

א-ל תשים פוטנציומטר, זאת השיטה הכי עקומה שיש להורדת הספק.

מעבר לעובדה שתצרוכת החשמל שלך תיהיה של 2000 וואט עם נצילות של 50 בערך, הפוטנציומטר הזה עומד להתחמם מאוד, מה שדי סותר את הבעיה בגללה אתה מחפש גוף חימום בעל הספק נמוך יותר.

יש כמה וכמה חנויות שמתמחות בגופי חימום. פנה אליהם ונסה לקנות גוף קירור בעל מבנה דומה והספק נמוך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זאת לא הכוונה.

אני חייב מעגל חשמלי. וזה קיים.!

שבעזרת פוטנציומטר. אני מורד את הצריכה של הגוף חימום. לפי רצוני.

אני יודע שזה קיים. כי יש את זה במכונות חדשות מובנה. (ראיתי)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אז שוב -

אצלך גוף החימום בהספק של 2000 וואט, חפש פוטנציומטר חזק מאוד,

תבדוק מה ההספק של גוף חימום כיריים חשמליות, אם הוא לדוגמא 2000 וואט, אין סיבה שהוא לא יתאים לך, אם שם זה עובד, גם אצלך זה יעבוד, לא הבנתי מה הבעיה, כל צרכן חשמלי מתחמם בעת עבודה, זה לא משהו חדש!

פורסם

כן.. אין בו פוטנציומטר כי עם נגד משתנה לא משנה שתחליש את האור הצריכת זרם תהיה זהה.

אם אתה מתכוון לשים נגד משתנה תהיה בעניין שאתה צריך להשיג אחד דיי רציני (לא יודע אם קיים), 2000W לא הולכים ברגל.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני יודע. שזה בעיה. כי ניסיתי לשים פוטנציומטר. הוא נעלם (התפחם) אחרי 3 דקות.

המעגל חייב להיות עמיד לאורך זמן. (כ 5 שעות רצופות.) לפחות.

פורסם
כן.. אין בו פוטנציומטר כי עם נגד משתנה .
נגד משתנה זה פוטנציומטר בלעז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שוב, פוטנציומטר לא יעשה את העבודה במקרה הזה. ההספק שיתפתח עליו מטורף לחלוטין, מה שיגרום בוודאות לחימומו ולשריפה.

הדרך הנורמלית היא, כמו שכתבתי, לקנות גוף חימום חדש בעל גודל פיזי דומה והספק קטן. יש כמה חנויות שמוכרות דברים כאלו. בעבר קניתי מאחת באזור התעשייה של חולון, אבל אני באמת לא זוכר את השם המדויק.

לגבי דימר - דווקא במקרה הזה הוא יוכל לעזור, אם יהיה אפשר לחבר את הדימר להזנה של גוף החימום בלבד.

דימר לא עובד על עיקרון של פוטנציומטר, אלא על גזירה של מתח הרשת למתח אפקטיבי אחר. קצת מסובך להסביר במילים למי שלא למד על חשמל, אבל אם יהיה ביקוש, אני מוכל לקמבן כאן איזה "הסבר שמר" שכזה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן.. אין בו פוטנציומטר כי עם נגד משתנה לא משנה שתחליש את האור הצריכת זרם תהיה זהה .
נגד משתנה זה פוטנציומטר בלעז.
אם לא הייתה שם את הנקודה אז הייתה מבין שאני מבין מזה פוטנציומטר.

אם הייתי כותב במקום עם - אם אז מה שכתבת היה נכון.

פעם הבאה תצטט הכל ותחשוב טיפה לפני שאתה מגיב.

אמרו פה כבר שהמונה הודעות באוף טופיק לא סופר...

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לדעתי, הדימרים שיש למנורות לא יתאימו כי הם לא מיועדים להספקים כאלה. פוטנציומטר, כמו שנכתב כאן, גם סביר שתתקשה למצוא, כי באמת מדובר בהספקים גדולים מאוד שיפלו עליו. הרעיון של ארז, עם טרמוסטט (כמובן להעביר את הזרם של הגוף דרך ממסר, כשהטרמוסטט רק מפקח על המימסר) , נשמע לי הכי סביר.

פורסם
הוספת עוד נגד בטור לצרכן (נגד) הקיים' date=' והזרם במעגל לא ישתנה? לפי איזה חוק אוהם זה?[/quote']חוק אמה... לא חוק אוהם...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...