Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש 2 רכבים מסוג איזוזו דיזל. והאיזור של הגיר מטגן לך את הרגליים.

הרכב ה1 הוא 97. והשני הוא 98.

השאלה. איך אפשר להוריד את החום של הגיר.

להוסיף מערכת קירור של הנוזל? בסיגנון רדיאטור?

מה העלויות? מה לחפש לפני שמתחילים לפרק את הרכב.

מה לחפש שאולי גורם לחום המטורף הזה.

הרכבים גוררים עגלות!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי דעתי צריך לדעת באיזה דגם של איסוזו מדובר, והאם התיבה היא ידנית או אוטומטית לפני שנותנים עצות אחיתופל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרכבים הם ידניים. ומדובר על איסוזו דאבל קבינה. וארגז מאחור פתוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

• ספונסר פורום
פורסם
לפי דעתי צריך לדעת באיזה דגם של איסוזו מדובר, והאם התיבה היא ידנית או אוטומטית לפני שנותנים עצות אחיתופל.
ב97-98 היו רק תיבות ידניות למנועי הדיזל..גם לטרופר וגם לאיפון..יחידות בודדות הגיעו ב98 בשידוך תיבה אוטומטית,

נתקלתי במספר אקזמפלרים שהתלוננו על הקרנת חום לאזור הרגליים במיוחד במודלים הישנים יותר.

וזו הסיבה לתשובתי..

בברכה אורן בן סימון

פורסם

אני רוצה לפתור את בעית ההתחממות של השמן ולא של הרגליים.

כי לאטום יר יגרום להתחממות גדולה יותר של השמן כי לחום לא יהיה לאן לברוח.

פורסם

גיר ידני, ואת האמת גם אוטומטי, לא מגיעים לרמות חום כאלו שיורגשו בתא הנוסעים.

הבעייה היא כנראה בצנרת הפליטה שמתחממת במאמץ, וגרירת עגלה זה מאמץ רב.

לבדוק שלמות מסיטי החום של צינור הפליטה זו עיצה טובה.

בנוסף, כדאי שתתעניין במוסכים של UMI אם התופעה מוכרת, או באתרים של 4X4 ככלל או ISUZU בפרט.

פורסם

הרכב מטופל במוסך המורשה.

והם לא מתיחסים לזה יותר מדיי.

והחום יותר ממורגש. אחרי שעה. השריר ברגל הקרובה לגיר נמס.

• תוכן חדש...