Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 החדשה

ruby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי להכנס לעלייה לאיילון צפון צמוד לאחוריה של 159 חומה נוצצת , במבט ראשון חשבתי שזב 156 או 166 אבל במבט נוסף ראיתי את הכיתוב 159 jtd

אוטו יפה מאד וצבע מאד מקורי....סיימנו את הלולאה לאילון והאצנו לתוך אילון... אוטו חזק-{200 כ"ס}אבל בקרב הקצר על זכות בקדימה למסלול המהיר הראתה לו הקופה את ישבנה המתרחק במהירות אל האופק...

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

שמח לשמוע שישנם אנשים שעדיין מסוגלים לקנות אלפות חדשות (מי אמר ירידת ערך).

בלי שום קשר האלפא 159 רכב יפהפה,אבל חום?! אני לא רואה שום מצב בעולם שצבע חום יהיה יפה על שום רכב.

פורסם

חום מטאלי כמו הבררה שהיתה בתערוכה

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

אותי מסקרן מה יקרה עוד כמה שנים

כשהאלפא 159 תגיע ל 164.. איך הם יקראו לה?!

או שמה לא יתנו לזה לקרות, זה כמו באג2000.

פורסם

אני מניח שאחרי ה-159 יגיע שם חדש למחליפה (או אולי 159.5?), מאחר וה-16X זו כבר סדרה מעליה..

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
אני מניח שאחרי ה-159 יגיע שם חדש למחליפה (או אולי 159.5?), מאחר וה-16X זו כבר סדרה מעליה..

עידו

אולי כי הם איטלקים הם ישנו את השמות של המכוניות לפי פיצה,

ה147 תהיה פיצה לילדים

ה156 תהיה פיצה משפחתית

ה166 פיצה למנהלים

הברארה תהיה פיצה לאוהבים

הGT תהיה פיצה לספורטאים

אויש זה כזה גרוע.. אל תתיחסו,

אבל באמת סוגייה מעניינת, תיק תק, אנחנו מגיעים ל16X וזה באמת בעיה.. מה אתם אומרים יהיה עם זה?

הנה ה159 המדוברת, בהחלט יפיפייה!!!!!!!!!!!!!1

אין, כאילו אני אוהב בנות וזה, אבל זה פשוט אוטו יפה באמת, הגריל הקדמי וזה, אני פשוט מאוהב..

http://stuwww.uvt.nl/~s828282/AutoScoops/Nieuws/Alfa%20159%20High-res%202.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...