Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה פרלוד 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש הונדה פרלוד מנוע 2.0 שנת 97.

זה נכון שלדגם זה של הפרלוד יש מנוע של אקורד?אם אני טועה תקנו אותי בבקשה.

אני מעוניין ספציפי בדגם זה מפני שה2.2 זה מנוע VTI,חלקים יקרים,החזקה וכו'..

ובבכלל אם יש פה למישהו ניסיון עם הרכב הייתי שמח לשמוע.(ניסיון עם ה2.0).

תודה מראש לעונים.:wink:

פורסם

לפי דעתי, למצוא אחת כזאת זה החלק הקשה בעסק. לפי דעתי, קודם תמצא - אח"כ תתייעץ.

רכב מאוד נדיר...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לפי דעתי, למצוא אחת כזאת זה החלק הקשה בעסק. לפי דעתי, קודם תמצא - אח"כ תתייעץ.

רכב מאוד נדיר...

ליאור

ממש עצה מעניינת קודם תימצא ואז תתייעץ.

תודה:|

פורסם

אני לא בא לבעס אותך גבר, אבל עשיתי חיפוש קצר בשבילך, מצאתי רק אחת מארבעת לוחות הרכב שחפשתי.

יש אחת בלוח יד 2, בכל השאר - לא הופיעה בכלל לא הגרסה של ה-2 ליטרים ובודדות מגרסת ה-2.2 היותר נפוצה. בכל מקרה, למה נראה לך שהחלקים של גרסת ה-2.2 ליטר יקרים משמעותית מה-2 ליטרים? לראשונה חלפים וחלקים נדירים וגם לשניה... ומן הסתם יהיו יקרים.

אני יודע מניסיון כי לחבר טוב שלי יש את גרסת השני ליטרים, אחת ירוקה, באמת נדירה (הוא לא מוכר את הרכב לצערך), והוא אמר לי שאילולא לרכב לא היה ערך סנטימנטלי בשבילו, הוא מזמן היה נפטר ממנו מכיון שכל חלק שמתקלקל\נשבר\ניזוק זה עולה לו לא מעט כסף.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הגיר של הפרלוד הוא נקודת התורפה ברכב , הגיר "עדין" מידיי, הולך מהר, יש לבדוק מצב הגיר ב 7 עיניים, התיקון שלו יקר מאוד.

פורסם
אני לא בא לבעס אותך גבר, אבל עשיתי חיפוש קצר בשבילך, מצאתי רק אחת מארבעת לוחות הרכב שחפשתי.

יש אחת בלוח יד 2, בכל השאר - לא הופיעה בכלל לא הגרסה של ה-2 ליטרים ובודדות מגרסת ה-2.2 היותר נפוצה. בכל מקרה, למה נראה לך שהחלקים של גרסת ה-2.2 ליטר יקרים משמעותית מה-2 ליטרים? לראשונה חלפים וחלקים נדירים וגם לשניה... ומן הסתם יהיו יקרים.

ליאור

למנוע 2.0 אותם חלקים כשל האקורד,שהם נמצאים וזמינים בכל מוסך מורשה.

פורסם

למצוא אחת זה לא כזו בעיה... חפש באינטרנט, תמצא כמה...

בקשר למנוע, זהו אכן אותו מנוע בעל 150 כ"ס.

יותר מזה אני לא יכול לומר לך מכיוון שאיני בעל ניסיון עם מכוניות אלו.

מקווה שעזרתי.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
הגיר של הפרלוד הוא נקודת התורפה ברכב , הגיר "עדין" מידיי, הולך מהר, יש לבדוק מצב הגיר ב 7 עיניים, התיקון שלו יקר מאוד.

זה שהוא מיידי ומגיב כמו שצריך,זה טוב.ככה מתנהגות כל הסיוויקים עד שנת 2000..

פורסם
למצוא אחת זה לא כזו בעיה... חפש באינטרנט, תמצא כמה...

בקשר למנוע, זהו אכן אותו מנוע בעל 150 כ"ס.

יותר מזה אני לא יכול לומר לך מכיוון שאיני בעל ניסיון עם מכוניות אלו.

מקווה שעזרתי.

את טועה.

הVTI בעל 185 כ"ס,ו2.0 בעל 134 כ"ס.

• תוכן חדש...