Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך מנור בפ"ת לקלאץ' ב1691 ש"ח ללא מע"מ רק לחלק.

ועוד 1190 שקל לעבודה לפני מע"מ

כל זה אחרי הנחה 15 אחוז על העבודה ו5 על החלקים.

 

לגבי ברקסים.

צלחות אחוריות 1045 לפני מע"מ

ורפידות 347 לפני

העבודה 200 שקל לפני

 

האם המחירים סבירים? האם יש המלצות למוסכים או מקומות אחרים.

ובכלל מה יש להם להגיד על זה!

 

תודה

קליאו ספורט :roll:

פורסם

1200 שקל לעבודה של החלפת מצמד?

6 שעות עבודה+ ???

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הם כתבו 7 :shock::neutral:

ותחשוב שזה היה 1400 במקור... המחיר הזה זה אחרי הנחה. :roll:

 

בוב לקנות את החלק המקורי לעשות אצל מוסך מיקצועי לא מורשה ???

ו1200 שקל לדעתי נישמע קריעה ?

רוב המוסכים לוקחים לצרפתייה בסביבות ה750 שקל.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אני יודע שזה קריעה אני שואל כי אני יודע שבעיקרון הקליאו ספורט יותר יקרה לטיפול אבל השעות עבודה נראות לי מוגזמות פה לגמרה לגבי קלאץ'.

 

אני מחכה שמישהו עם ניסיון יגיב.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

לדעתי המחיר של הקלאץ עבודה+חלקים+מעמ שהוצע לך מעט יקר.

 

שמעתי על קליאו ספורט שעשו לה קלאצ ב 3000 שח (כולל)

 

כדאי לנסות לברר בעוד מוסכים. תבדוק טוב טוב שהקלאצ שמוכרים לך חדש!

פורסם

רוב המוסכים לוקחים לצרפתייה בסביבות ה750 שקל.

מיכאל.

 

תגיד שאתה לא רציני. "לוקחים לצרפתיה"? ממתי דין קליאו כדין 106? מאיפה לך כמה עבודה יש לעשות ברנו לעומת כמה בפיז'ו? ואל תשכח שיש גם הבדל בין מוסך חצר למוסך מורשה. אני משוכנע שמוסך רגיל יקח הרבה פחות, אבל כאן מדובר ברכב שאלא רק אם אני מכיר מכונאי שמבין בו היטב, לא הייתי מטפל בו במוסך רנדומלי.

 

בנוגע לחלק - בדוק אצל הפרסי או החנות השנייה (שכחתי את שמה לרגע...) אם הם מוכרים אותו בהפרש מחיר משמעותי - זה בהחלט ייתכן שהם מוכרים אותו ב-1200 נניח, ואם לא תטפל במוסך מורשה (שכנראה לא יסכים שתביא חלק מבחוץ) - זה יחסוך לך כמה מאות שקלים.

 

בגדול - 3000 ש"ח לקלאץ לקליאו נשמע כמו קצת יותר מדי, אבל לא הרבה יותר מדי, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

 

בנוגע לברקסים האחוריים - בעייה כאובה. הרפידות עוד מילא, אבל המחיר של הצלחות היסטרי. הסיבה לכך, למיטב הבנתי, היא שהגודל שלהן הוא נדיר יחסית במכוניות של רנו הנמכרות בארץ, אז היבואן מרשה לעצמו לדרוש מחיר באמת מוגזם. אני לא יודע לגבי אם ניתן להשיג אותן דרך הפרסי או מקבילה - אבל אם יש לך דרך להביא מחו"ל זה יכול לחסוך לך הרבה כסף (אין סיבה שהן תעלנה יותר מ-500 ש"ח, וגם זה הרבה)

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מיכאל - השווה מלפפונים עם מלפפונים.

 

גם הטיימינג ב- 172 לאחר קיזוז החזירות של היבואן יוצא מעט יקר יותר מאשר ב- 106 שלך.

 

לדעתי קלאץ לרכב כולל חלקים ועבודה ב- 172 אמור לעלות בין 2700 ל- 3000 ש"ח כולל מע"מ.

 

לגבי הדיסקים האחוריים הם במידה "פינתית" ברמת יצרני מערכות בלימה ומכיוון שכך היצע הסחורה התחליפית נמוך ביותר עד אפסי ולכן היבואן מרשה לעצמו להשתולל.

 

רק לידיעה צמד דיסקים אחוריים (שהם דיסקים פשוטים) יקרים יותר מהקידמיים שהם בקוטר גדול יותר ומאווררים, נקודה למחשבה....

Never drive faster than your guardian angel can fly

 

פורסם
1200 שקל לעבודה של החלפת מצמד?

6 שעות עבודה+ ???

שלום.

תגיד לי מאיפה הידע המופלג שלך ? אני נותן לך 10 שעות להחליף את המצמד בו ניראה אותך ואני משלם לך בונוס של 300 ש"ח על כול שעה פחות. אגב פרקתה פעם גיר כזה או שאתה רק יועץ?

 

לתשומת בעל הרכב! הרכב רנו לא פזו' ולכול הקשקשנים ההבדל בהחלפת מצמד בין רנו לפזו' הוא שמים וארץ. לידע כללי לפרק גיר ברנו זה קריעת תחת אמיתית ים של עבודה. שתבין בשביל להוריד את הגיר צריך לפרק חצי אוטו למשל כול השילדה הקדמית כולל המשולשים ,לפרק מסרק הגה, לקשור את הראדיאטורים כי הם יושבים על השילדה. כמובן לפרק צריות וסטרטר ומה לא אז שיפסיקו לתת עצות אחיטופל.

לסיכום המחיר שביקשו ממך באמת מוגזם לכול הדעות.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

 

 

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אצלי ברכב החליפו קלאץ ב700 ש"ח

 

הרכב הוא מגאן קופה 2000 סמ"ק

בחברה רצו ממני בערך 3000 ש"ח

לי זה יצא 1900 ש"ח.

בחברה תמיד גונבים יותר כסף.

ואכן זה סיוט להחליף קלאץ או כל דבר אחר ברנו:x

פורסם
שלום.

תגיד לי מאיפה הידע המופלג שלך ? אני נותן לך 10 שעות להחליף את המצמד בו ניראה אותך ואני משלם לך בונוס של 300 ש"ח על כול שעה פחות. אגב פרקתה פעם גיר כזה או שאתה רק יועץ?

 

לתשומת בעל הרכב! הרכב רנו לא פזו' ולכול הקשקשנים ההבדל בהחלפת מצמד בין רנו לפזו' הוא שמים וארץ. לידע כללי לפרק גיר ברנו זה קריעת תחת אמיתית ים של עבודה. שתבין בשביל להוריד את הגיר צריך לפרק חצי אוטו למשל כול השילדה הקדמית כולל המשולשים ,לפרק מסרק הגה, לקשור את הראדיאטורים כי הם יושבים על השילדה. כמובן לפרק צריות וסטרטר ומה לא אז שיפסיקו לתת עצות אחיטופל.

לסיכום המחיר שביקשו ממך באמת מוגזם לכול הדעות.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

 

 

בברכה בני ל.

מר בני ל' היקר.

אני הייתי נוכח בזמן פירוק גיר ברנו של ואז פירוקו לגורמים.

אף אחד לא קורע את התחת ולא בטיח !

איתי דיברו על שעתון של 6-7 שעות.בפועל הגיר היה על השולחן תוך פחות משעה..

ב'נת?

 

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

ממה שיצא לי לראות, השעתון של רנו הוא פסימי מאוד ביחס לכמות העבודה בפועל. הם כנראה לוקחים שעתון עבור מכונאי חדש בתקופת החפיפה עם יד אחת בגבס, כי השעתון לטיימינג לקליאו ספורט הוא 5.2 שעות, והבחור שעבד לי על האוטו (שהיה מאוד מנוסה ונראה שהוא יודע היטב את העבודה) סיים את זה בקצת יותר מ-3 שעות לפי השעון שלי. מצד שני, בשביל עבודה טובה אני מוכן לשלם יותר.

 

מצחיק קצת שבני ל מספר סיפורי זוועה על כמות העבודה בהחלפת קלאץ' של רנו, ואח"כ אומר לפותח השרשור ששוחטים אותו במחיר ושאם הוא רוצה עזרה שיפנה בפרטי.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה של הקלאץ' אני רואה ידועה לכל :???: לגבי השעות העבודה אני אולי ינסה לדבר איתם על שעות קצת יותר אופטימיות.

כאשר אמרו ל"מנור" שאני יביא קלאץ' בעצמי הם אמרו אין בעיה, אבל אין אחריות :shock:

אז מה שווה החיסכון במחיר אם משהו יקרה בסופו של דבר ואני יאכל אותה...

 

לגבי הברקסים האחוריים אמרו לי שצלחות זה אכן סיפור אבל כיוון שזה ברקסים אין לי הרבה ברירות אלא לשלם את הכסף. :neutral:

 

אני רואה מכל הסיפור הזה שהרבה להתחמק במחיר אין.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

שלום,

 

העבודה מתחלקת לשני חלקים:

* ה"ה של תיבת ההילוכים וסרן: 7 ש-תקן יצרן

*ה"ה של דיסק ופלטת לחץ : 0.3 ש-תקן יצרן

 

עלות כולל חומרים:

2527 ש"ח כולל מע"מ

מומלץ לבדוק אלטרנטיבה זולה,אם כי חובה לקחת בחשבון תקופת אחראיות על העבודה והחלקים!

מצ"ב קישור למאמר שכתבתי שיתרום רבות להבנת נושא התיקונים ולא רק:

www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

 

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

×
×
  • תוכן חדש...