Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שבת, 22.4.06, שעה 18:30 כביש 6.

אני חוזר מטיול נחמד שהיה לנו בצפון הארץ, ובכדי להימנע מהפקקים עולה על כביש 6.

קצת אחרי מחלף ניצני עוז, בעודי בנתיב הימני נוסע 100 קמ"ש, אני מבחין במראה האמצעית בשני טילים בליסטיים השועטים לעברי.

שניהם עם אורות חזקים (אחד היה עם אור חזק וירוק) ובלי כל הכנה מוקדמת - אחד עוקף אותי מימין על השול ואחד בנתיב השמאלי.

כמובן בלי לאותת או חס וחלילה להפחית מהמהירות.

אף אחד מהם לא לבש חליפת רכיבה או איך שלא קוראים לזה, שניהם היו עם טישרטים שהתבדרו ברוח.

צפרתי לזה שעקף מימין אבל הוא כנראה בחר להתעלם.

ניסיתי לקלוט את מספר הרישוי שלו, אך כמובן שהוא היה מקופל.

עכשיו חשבתי לעצמי:

להתקשר למשטרה? מה הם יעשו? יבקשו ממני מס' רישוי - אין. דגם האופנוע? לא מבין בזה. יפרשו מחסום? עד שהם יזוזו האופנוענים כבר יהיו באילת.

אני בכלל לא מזכיר את העובדה שהם נסעו על כביש 6 בלי לשלם אגורה.

מכת המדינה הזאת היא אסון שעולה בחייהם רבים של אנשים, (גם רוכבים וגם נהגי רכב 4 גלגלי ומעלה) ולפי מראית עין - אין מה לעשות נגד זה.

אני באמת לא מבין איפה אנחנו חיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר הם יהרגו מישוה - זה רק את עצמם.

אין לך מה לעשות במקרה כזה.

ויש אנשים הרבה יותר מסוכנים על הכביש, תיקח דברים בפרופורציות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יכול להיות אלו היו אופנועים גנובים.

לא חסר מקרים..

היה לפני כמה זמן ילד בן 14 שגנב בלייד חדש וטס איתו ליד השוטרים כול יום במשך שבוע ולקח לשוטרים שבוע לתפוס אותו.

אגב בקשר לאגרה?

אתה מקנא?

תכנס לשטח לבוץ ותשפוך בוץ על המספר מה אני אגיד לך..

פורסם
לא הייתי מהמר על זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=112386

צודק.

היה מקרה אחד.

מישוה בדק אם הרכב עשה פרסה חוקית, אגב?

כי אז שוב - אל האופנוע אשם.

ובכל מקרה - ב80 אחוז מהתאונות של אופנוע / רכב אשם נהג הרכב.

ע"פ נתוני משטרת ישראל (שכידוע לא חובבת אופנועים במיוחד).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דווקא שזה על כביש 6 ממש לא בעייה לחסום כביש, הכביש שהכי קל לחסום ועוד יש מצלמות על חצי כביש אז ככה שאפשר לדעת איפה הם ירדו, אם בכלל.

בנוסף רק לידיעה יש איסור מוחלט על מרדפים ולא רק על אופנועים, זה שמבצעים זה כבר משהוא אחר.

פורסם

אם הם קיפלו לוחית חד פעמי אז מלא... אבל אם אותו אופנוע עובר לעיתים קרובות אז בסוף הוא יתפס.

*נתון סטטיסטי של רופאים: תוך 5 שנים או שהאופנוע "הולך" או הרוכב...:idea:

Veni Vidi Vici

פורסם

לא הייתי במקום, אז אין לי דרך לשפוט מה היה במקרה הספציפי הזה. יתכן והאופנוען שעקף אותך מימין עבר באופן מסוכן על החוק - באמת אני לא יודע. מה שאני יודע בוודאות, זה שלרוב נהגי המכוניות אין הבנה מינימלית איך חולקים כביש עם אופנוע.

כי אופנוע זה לא מכונית עם שני גלגלים. זה משהו אחר. זה דק יותר, מהיר יותר, זריז יותר, בולט פחות, ופגיע הרבה יותר. בקיצור - חיה אחרת.

קראתי מחקר שבו נמצא שנהגי מכוניות שיש להם גם רשיון לאופנוע, פוגעים הרבה פחות באופנועים. זה נובע מכך שהם מבינים את הכלי, יכולתו ומגבלותיו.

לא כל דבר שנראה לך כהתנהגות מסוכנת הוא באמת כך. שוב, אני לא מדבר על המקרה הספציפי שתיארת, אלא מתייחס לרוח הכללית הנושבת מדבריך. נסה לראות קצת את הדברים מהצד השני.

נמרוד

פורסם
לא כל דבר שנראה לך כהתנהגות מסוכנת הוא באמת כך. שוב, אני לא מדבר על המקרה הספציפי שתיארת, אלא מתייחס לרוח הכללית הנושבת מדבריך. נסה לראות קצת את הדברים מהצד השני.

נמרוד

:mm_yeah: נכון ביותר המשפט הזה.

מחזק דברייך נמרוד.

אופנוען

פורסם

קראתי מחקר שבו נמצא שנהגי מכוניות שיש להם גם רשיון לאופנוע, פוגעים הרבה פחות באופנועים. זה נובע מכך שהם מבינים את הכלי, יכולתו ומגבלותיו.

נמרוד

כבוד.

כתבתי בדיוק את מחשבותיי.

פורסם
לא הייתי במקום, אז אין לי דרך לשפוט מה היה במקרה הספציפי הזה. יתכן והאופנוען שעקף אותך מימין עבר באופן מסוכן על החוק - באמת אני לא יודע. מה שאני יודע בוודאות, זה שלרוב נהגי המכוניות אין הבנה מינימלית איך חולקים כביש עם אופנוע.

כי אופנוע זה לא מכונית עם שני גלגלים. זה משהו אחר. זה דק יותר, מהיר יותר, זריז יותר, בולט פחות, ופגיע הרבה יותר. בקיצור - חיה אחרת.

נמרוד

לא לא לא לא לא.

דווקא יש לי הרבה סימפטיה לאופנוענים, ובכל פנייה או עקיפה אני זוכר לחפש את האיש עם הקסדה.

אבל כשאני מבחין בשני אופנוענים שנוסעים עם אורות גבוהים, עם ציוד מגן מינימלי (קסדה), מספרים מקופלים (ואני מאמין שהם לא קיפלו אותם לראשונה אתמול), עוקפים אותי מהשוליים, נוסעים לפחות על 140 - מצטער. אני לא מסוגל לראות את הדברים מהצד השני.

אני לא עושה הכללות ואומר שכל האופנוענים ככה, אבל מספיק שביום שבת אחד שני טיפשים נוסעים ככה - זה שורף לי את הפיוזים ומרתיח אותי.

זאת ההרגשה הכי מגעילה שיכולה להיות לנהג ישר (מהמילה יושר) על הכביש. שני עבריינים פשוט בזים לחוק ועושים מה שבא להם, בדיוק בגלל הסיבה שהם יודעים שלא ניתן לתפוס אותם ולעשות להם כלום.

אין דין ואין דיין. יש תאונות ויש הרוגים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נמרוד

אפשר ליראות את זה ממש פה אני רואה חברים שלי שנוהגים ולא מבינים מה הרוכב שלידם עושה או למה הוא ככה או כאלה דברים בניגוד אלי כשאני נוהג אני יודע ומבין אותם כבר ואני צופה את מה שהם הולכים לעשות כי כשאני לא באוטו גם אני כזה {יכול להיות נחמד לעשות קורס על אופנוע לכל מי שרוצה רישיון על אוטו ככה אנשים יבינו יותר את הכלי ואיזה יחס צריך לתת לו}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני חולה על אופנועים. מודה. יש לי רשיון כבר כ16 שנים על אופנוע ללא הגבלה. היו לי שלושה אופנועים לאורך 15 שנה, 250, 600 ו650 סמ"ק , וצברתי על כלים דו גלגליים למעלה מ150K ק"מ, בכל מזג אוויר.

ועדיין, אני מצטער, אבל אין לי שום אמפטיה לרוכבים מהסוג שתואר כאן. אם הנהג שהתלונן כאן היה טיפה פחות עירני בזמן האירוע או שהיה בעל תגובות קצת יותר נמרצות, הרי שהרעש של אופנוע אחד (ויש לי תחושה מבוססת שהם לא נסעו עם אגזוזים מקוריים) היה עלול לגרום לו לסטות לצד השני כדי לא לפגוע באופנוען הראשון, הוא היה פוגע באופנוען השני, וכמובן, מי אשם? נהג המכונית שסטה מנתיבו ללא הצדקה...

ולוחיות הזיהוי מקופלות, כי? כי הם בדיוק בדרך למתן בסתר, או להעביר זקנה את הכביש, והם לא רוצים שנדיבותם המופלאה תתגלה לעין כל?

אני אופנוען. אני חולה על אופנועים. ותשעה מכל עשרה אופנועים שעוברים אותי בכביש גורמים לי להתבייש בכך. עובדה.

• תוכן חדש...