Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו, יש מישהו בבית ? אנחנו ב 2008 עם הצמיגים של 2008 , מתי לאחרונה היית צריך להחליף פנצ'ר ? בשביל זה למלא את הבגז' עם ג'ק עגלה כל הזמן ?!

פורסם

זה לא בשביל פנצ'ר זה בשביל לבצע עבודות ממושכות מתחת לרכב ברור שלא צריך משהו מיוחד בשביל פנצ'ר כי אפילו אין סכנת חיים. בשביל להחליף גלגל לא צריך לשהות מתחת לאוטו וזה רק לזמן קצר שהאוטו באויר הכוונה לעבודות ממושכות כמו להחליף מסנן דלק או כל סוג של טיפול שדרוש לעשות מתחת לאוטו אף אחד לא דיבר על צמיגים בכלל.

פורסם

מצטרף לשרשור, עד היום הייתי מבצע עבודות תחת הרכב, כאשר הוא מורם עם ג'ק רגיל, אך אם זה ממש לא בטיחותי, איזה ג'ק הוא כן בטיחותי?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
מצטרף לשרשור, עד היום הייתי מבצע עבודות תחת הרכב, כאשר הוא מורם עם ג'ק רגיל, אך אם זה ממש לא בטיחותי, איזה ג'ק הוא כן בטיחותי?

שום ג'ק.

מתחת לאוטו עובדים כשהאוטו על בוקים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני פשוט מעמיד את הרכב שחציו הקדמי על המדרכה.

בחיים לא הייתי חושב להכנס מתחת לרכב שהוא מורם על גק.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...