Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פיאסטה מנוע 1.4 שנת 95 תוצרת גרמניה,עברה 164 אלף ק"מ

איך שקניתי את הרכב הייתי צריך לתקן זרם זליגה.

עשיתי ניקוי הזרקה,החלפתי חיישן למדה,החלפתי צינור מים עליון,החלפתי אלטרנטור וגלגלת,השתחרר באנד של צינור מים שגרם לנזילה ובמוסך החליפו את הבאנד,החלפתי צינור מים עליון,והיום הוחלפה תושבת מנוע,אני צריך לעשות בקרוב קלאץ',יותר רחוק יש לעשות כיוון שסתומים,גם הסטרטר לא במצב טוב.

כמובן שלא כללתי צמיגים ומגבים.

אלו נראות הוצאות נורמליות ל4 חודשים?

בקצב הזה אני אפשוט רגל,

אני מבקר יותר מדי במוסכים לדעתי...

פורסם

כשקונים רכב משומש תמיד צריך להשרי כמה אלפים למה שנקרא "ישור קו", שזה אומר להביא את הרכב למצב נסיעה תקין מבחינה מכנית כמה שיותר.

אל תשכח שבאופן ישיר לגיל הרכב כך עולות גם ההוצאות. רכבים טובים יפגינו אמינות טובה לאורך השנים ורכבים פחות טובים אמינות בהתאם.

סה"כ הפיאסטה נחשבת רכב "בסדר". התקלות שאתה מתאר הן טבעיות והגיוניות יחסית לגיל ולקילומטראז'.

אין מה לעשות - אוטו לא נוסע בחינם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוטו שמעל 10 שנים על הכביש אי אפשר לצפות לאמינות כמו אוטו חדש.

הקטע לך תידע לפני זה איך טיפלו באוטו או עם הזניחו אותו עשו קומבינות על האוטו.

אין זה מהתקלות של מכוניות ישנות אין מה לעשות.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

מקווה בשבילך, שידעת מה שאתה קונה והמחיר היה בהתאם דרך אגב בפיאסטה הק"מ מתאפס כל 100K אז אל תהיה בטוח שהוא נסע רק 160K.

לאחר ישור הקו הזה תקווה לטוב כנראה שהרכב הוזנח אצל הבעלים הקודמים.

פורסם
מקווה בשבילך, שידעת מה שאתה קונה והמחיר היה בהתאם דרך אגב בפיאסטה הק"מ מתאפס כל 100K אז אל תהיה בטוח שהוא נסע רק 160K.

לאחר ישור הקו הזה תקווה לטוב כנראה שהרכב הוזנח אצל הבעלים הקודמים.

עשינו בדיקה,וזה גם לפי הספר טיפולים נראה שזה הק"מ האמיתי.

וד"א הוא באמת הוזנח...אנחנו יודעים את זה...בגלל זה ירדנו איתו חזק במחיר

פורסם

למה פעמיים צינור מים עליון ?

חוץ מזה אין לך ממש בעיות, כל מה שתיארת קורה ברכב בגיל הזה מכל תוצרת שהיא במוקדם או במאוחר.

לא תתקן - זה יתקע אותך כשתהיה בנסיעה במקום הכי פחות נוח באמצע הלילה, חוק מרפי.

אולי זה קצת מבעס, אבל כמו שאמרו - כשתיישר קו עם האוטו יהיה בסדר משם והלאה, פיאסטה זה רכב פשוט ואמין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי הצינור מים התבלבלתי,החלפתי פעם אחת...פשוט לא זכרתי כבר כמה דברים עשיתי והתבלבלתי רשמתי שוב צינור מים.

כמו שהתבלבלתי עם ה3 ו4 חודשים...הרכב נקנה לפני 3 חודשים.

תודה רבה לכם :)

*נימחק ציטוט ארוך ומיותר*

פורסם

הוצאות במחירים:

זרם זליגה-100 שקל

חיישן למדה וניקוי הזרקה אצל משה זר-800 שקל

צינור מים עליון והחלפת באנד שגרם לנזילה-150 שקל,רק הצינור עלה 60 שקל.

אלטרנטור וגלגלת-600 שקל

תושבת מנוע כולל עבודה -400 שקל,התושבת לבד עולה 250 שקל

טיפול 10 אלף -עלה בסביבות ה300,לא כל כך זוכר...

איך נראים המחירים?

פורסם

אם ירדתה איתו חזק במחיר אז אין פה שום הפסד מצידך. חוץ מהפסד של הזמן ובילוי מרובה במוסכים.

רכבך סובל ממחלות גיל. אני מקווה בשבילך שזה רק הדברים הללו ולא תתחיל להחליף עוד חלקים ברכב.

פורסם

כל ההחלפות סבירות , בהתחשב בגיל הרכב . אורך חיים של מכלולים היקפיים כמו סטארטר, אלטרנטור, משאבת מיים , רדיאטור ואחרים , קצר מאורך חיים של המנוע והחלפתם לאחר תקופה ש 10 שנים סבירה בהחלט. תציין גם למה היה צורך בהחלפת אלטרנטור וחיישן למבדה. כשאתה אומר שהסטרטר במצב לא טוב, מה הכוונה ? כמובן שההחלפות לא הסתיימו , כפי שאתה מציין , הקלאץ' בדרך , ורוב הסיכויים שבולמי הזעזעוים ברכב עדיין מקוריים וזקוקים להחלפה , וגם חלקי פרונט ( מתלה קידמי ). אין בכך השלחות על אמינות המכונית , אלה חלקים מתבלים שיש להחליפם בכל רכב.

פורסם
כל ההחלפות סבירות , בהתחשב בגיל הרכב . אורך חיים של מכלולים היקפיים כמו סטארטר, אלטרנטור, משאבת מיים , רדיאטור ואחרים , קצר מאורך חיים של המנוע והחלפתם לאחר תקופה ש 10 שנים סבירה בהחלט. תציין גם למה היה צורך בהחלפת אלטרנטור וחיישן למבדה. כשאתה אומר שהסטרטר במצב לא טוב, מה הכוונה ? כמובן שההחלפות לא הסתיימו , כפי שאתה מציין , הקלאץ' בדרך , ורוב הסיכויים שבולמי הזעזעוים ברכב עדיין מקוריים וזקוקים להחלפה , וגם חלקי פרונט ( מתלה קידמי ). אין בכך השלחות על אמינות המכונית , אלה חלקים מתבלים שיש להחליפם בכל רכב.
אחרי החלפת אלטרנטור וגלגלת ותיקון הזרם זליגה...

הרכב לא הניע לי יום אחד,נסעתי איתו בבוקר ואחה"צ הוא לא הניע,דחפתי והניע...

הלכתי לחשמלאי הוא אומר שלפי מה שהוא רואה הסטרטר לא במצב מזהיר,אבל לא דחוף להחליף אותו..

זה קרה לפני חודש,לא נתקע לי מאז בהנעה..

לגבי החיישן למבדה...הרכב היה זולל דלק ומעשן.

לגבי אלטרנטור גם לאחר שתיקנתי זרם זליגה,החשמלאי בדק ואמר שיש בעיה של טעינה והחליף אלטרנטור

תודה לכולם על התגובות

• תוכן חדש...