Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכתוב יותר פרטים מה אתה צריך

אוטומט? ידני ? משפחתית ? קטן / גדול?

לדעתי לך על סובארו די אל

או פיאסטה אם אתה רוצה רכב קטן.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
מחפש רכב משומש עד 10000 שח חסכוני בדלק וחלפים זולים אני נהג חדש שלא מבין כלום ולא יודע מה לחפש

ממליץ לך סובארו דיאל או גאסטי גיר רגיל,אין יותר אמינים מזה.

פשטות מכנית,חלפים זולים ובשפע,מינימום בעיות,רכבים שיסעו בכל מצב,עמידות לאורך זמן.

פורסם

כל יומיים שואלים את השאלה הזאת ..

בסכום כזה , תחליט באופן עקרוני , מה אתה צריך - כלומר רכב משפחתי או קטן , ידני או אוטומטי וזהו . תבדוק כמה מכוניות ותרכוש את השמורה והמטופלת ביותר שתמצא. לא משנה אם זה שרייד או סוויפט או גאסטי או פיאסטה או משהוא אחר . לדעת יש רק דרישה אחת מרכב בסכום כזה - שיסע . אם 10000 זה כל מה שיש לך לרכישת הרכב , תקנה בפחות , נניח ב 7000 , ואת השאר תשקיע בתיקונים לאחר הרכישה ( צמיגים , טיפול גדול , טיימינג (איפו שצריך ) ועוד הרבה דברים שתגלה לאחר שתתחיל להשתמש במכונית ) . ועוד משהו - אם זה הרכב הראשון שלך , רצוי מאוד מאוד שמישהו עם ניסיון בתחום יעזור לך במו"ם עם המוכרים ובסינון ראשוני של מכוניות פוטנציאליות . אין טעם , לדעתי, לקחת מכונית ב 10000 למכון בדיקה , אך יש טעם ורצוי מאוד לקחת אותה למוסך שיבדוק אותה ולהקשיב לחוות דעת של מכונאי .

אני ממליץ על פונטו (עם קצת מזל ומיקוח אפשר לקנות פונטו 95 ב10000 ) רק מהסיבה שבשנת 95 פונטו היתה דגם חדש לגמרי ותכנונה חדש יחסית , בניגוד לרוב המתחרות הרלוונטיות בתקציב הזה (גאסטי , סוויפט , שרייד, אונו , פיג'ו 205 , קאיה פרייד ,ואחרות ) שבשנתונים הרלוונטיים מבחינת המחיר , היו כבר מיושנות וקרובות לסוף חיי הדגם . אבל הבחירה צריכה להת בצעה קודם כל לפי המצב המכאני / תחזוקתי / חיצוני של הרכב .

בהצלחה .

פורסם

או שתחסוך עוד או שתקנה את מה שתמצא.. בסכום כזה אל תצפה לשום דבר טוב!

אין מה לדבר על בטיחות, אמינות וכו'.. הכל תלוי במצב של הרכב שתמצא..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

סיטרואן ZX מהשנים 95-96

מנוע 1400-1800 עם כרית אויר (ה"כ ופינוקי חשמל ח"חת נ"מ)

אם אני לא טועה, בחלק מהדגמים יש ABS.

סיטרואן AX 1.1/1.4 היא אופציה לא רעה (בתנאי שהיא שמורה)

סער.

• תוכן חדש...