Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים החלו כמה תופעות בברקסים שמשכו את תשומת ליבי:

 

-הדוושה החלה להיות קשה יותר אך כאשר אני לוחץ עליה היא כאילו ממשיכה אותי ובורחת למטה.

-בעבר כאשר האוטו היה כבוי יכלתי לפמפם את הדוושה מספר פעמים עד שהיא מתקשה, היום היא מתקשה ללא כל לחיצה.

 

מדובר בקוואליר 96

 

תודה מראש,

גל

פורסם

יש לך בעייה במגבר הבלם - brake booster - דחוף למוסך!!!

מגבר הבלם מופעל ע"י ואקום מהמנוע ו"עוזר" לך ללחוץ על הדוושה.

 

סע לשם לאט ובזהירות, ואם יש לך ביטוח גרירה אז זה הזמן להפעיל אותו.

 

אורי

פורסם

בוא נחשוב....מה יכול להיות שברקסים מתקלקלים....תשובה: הרכב עלול לא לבלום!

עם ברקסים לא מתעסקים, גם אם יעלה לך פי 10 יותר! גרר בתוך העיר עולה בסביבות 100 ש"ח אפילו פחות, אם אין לך ביטוח, גם אם יעלה 400 ש"ח (למשל) זה שווה יותר מחלילה תאונה, ושווה יותר לשלם מאשר להסתכן בחיים שלך ושל אחרים!

 

איתמר ג'ורג'.

פורסם
מה הסכנות של נסיעה במצב כזה?

יהיה לך קשה עד בלתי-אפשרי לקבל עוצמת בלימה חזקה מספיק מהבלמים במקרה חירום.

 

אני יכול להעיד שנסעתי בעבר על כמה מכוניות במצב הזה (כשחיפשתי רכב לקנייה), והרכב בסופו של דבר עוצר בלחיצה מספיק חזקה על הדוושה.

אבל - במחשבה שנייה (אחרי ההודעה הקודמת) אני ממליץ לך לקחת גרר למוסך בכל מקרה, כי אף פעם אי אפשר לדעת מתי תידרש לבלימת חירום.

 

אל תחשוב אפילו על להמשיך לנסוע ככה בלי תיקון.

 

בקיצור - למוסך.

 

אורי

×
×
  • תוכן חדש...