Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב לאחרונה שבזמן שאני מפעיל/מנתק את האזעקה ברכב שלי יש רעש של צפצוף דק שמגיע מכיוון האלטרנטור. הרעש קיים עד לדריכה/ניתוק מלא של האזעקה (משך זמן של כחצי דקה), ואז נפסק.

אני יודע שזה בעייתי לזהות מה הסיבות לרעשים דרך האינטרנט, אבל אודה לכם אם תשתדלו!

אגב הרכב להזכיר הוא גולף 94' 1800 CL.

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

עוד לא נתקלתי באלטרנטור ששורק בגלל אזעקה..

בדוק היכן ממוקמת סירנת האזעקה , ובזמן שאתה שומע את האלטרנטור מצפצף, בדוק טוב עם האוזן ליד סירנת האזעקה אים לא היא זו שמרעישה.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, בוודאות לא מדובר בסירנה, היא בכלל נמצאת בצד השני של המנוע. הצמדתי את האוזן לאלטרנטור וזה בוודאות בא משם. החשד שלי שזה איזשהו "בריחת" חשמל מהמוח של האזעקה (דיי ישנה יש לציין) לכיוון האלטרנטור ואז נוצר הרעש, (כמו רעש של זרימת מתח גבוהה).

פורסם

תפעיל את האזעקה ותצמיד אוזן,לסירנה ואם יש ניתוק מפתח תנתק,ותראה האם יש שינוי,ואותו דבר תדרוך ושים אוזן קרוב לאנטרנטור,ובקש מימשהו שינתק את האזעקה במפתח[עדיף מפתח ,כי לא מלווה בציפצופים,דריכה הפעלה] בדרך זאת תדע מהיכן הבעייה בברור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שאתה שומע את הרעש, סתום עם סמרטוט גדול את יציאת הסירנה ורק אז תאמר לי שזה לא משם.

הכל יכול להיות, בדבר כזה לא נתקלתי, אני לא בטוח שאין לך "החזר" רעש מהצד שאתה שומע את הרעש, זה דרך אגב, כבר כן קרה לי.

בדוק שנית כפי שרשמתי בשורה הראשונה ועדכן בבקשה.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לאחר בדיקה כפי שהמלצת דני, שבה טענתי כי הרעש אינו נובע מהסירנה - בוודאות! לגבי האם הרעש אכן נובע מהאלטרנטור, על זה אני כבר לא מוכן להישבע...הרעש אכן מגיע מכיוונו (הצמדתי את האוזן כמה שאפשר) אך לא ברור לי מאיזה צד/חלק שלו. ניסיתי לחפש גורמים אחרים באותו האזור ולא מצאתי חוץ מאולי צופר הרכב (שגם אליו הצמדתי אוזן ולא שמעתי מאומה ממנו).

אגב המפתח של האזעקה שלי פשוט מנטרל לגמרי או מפעיל את האזעקה ולא רק משתיק את הסירנה...

יתכן והפתרון נעוץ בהתקנת אזעקה חדשה וחדישה יותר?

פורסם

כך בחשבון כי יכול להיות צופר מוסתר באיזור ההוא.

כך לפחות היה אצלי כאשר מצאתי אותו תחת מכסה מסויים בתא המנוע.

• תוכן חדש...