Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#4 ב-18.4

גורר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גורר.

בדרך כלל אני בין המשתתפים אבל הפעם נסובה שמועה שהמסלול הולך להיות יותר מהיר ופחות טכני.

במצב כזה אני ממש לא מתכוון להשתתף כיוון שהרכב שלי פחות מהיר באופן משמעותי משאר הרכבים בקטגוריה.

הייתי שמח לשמוע תגובה רישמית על אופי המסלול. בינתיים קבלת המידע התבצעה דרך שני מתחרים ששניהם טוענים שדיברו עם מדריכים במסלולים ... אחד מהם הוא אחי שדיבר ביום שני עם אחד המדריכים

אשמח לשמוע מה קורה

פורסם
היי גורר.

בדרך כלל אני בין המשתתפים אבל הפעם נסובה שמועה שהמסלול הולך להיות יותר מהיר ופחות טכני.

במצב כזה אני ממש לא מתכוון להשתתף כיוון שהרכב שלי פחות מהיר באופן משמעותי משאר הרכבים בקטגוריה.

הייתי שמח לשמוע תגובה רישמית על אופי המסלול. בינתיים קבלת המידע התבצעה דרך שני מתחרים ששניהם טוענים שדיברו עם מדריכים במסלולים ... אחד מהם הוא אחי שדיבר ביום שני עם אחד המדריכים

אשמח לשמוע מה קורה

אין "תגובה רשמית". כמו תמיד, אופי המסלול לא מפורסם מראש. כל השמועות הן על אחריות השומעים.

אגב, ההרשמה לקטגורית ה-1600 וה-2000 סגורה.

וחוץ מזה, נהג מרוצים הססן? לא נשמע כל כך טוב... :wink:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

שאלה, קצת טיפשית אולי, אבל בכל זאת זה מעניין אותי לשאות,

רכב בעל נפח מנוע 1600סמ"ק, לדוגמא.. בוא נזרוק, לא יודע מאיפה זה בא לי.. פיאט בראבו.

באיזה קטגורית הוא, עד 1600? או 1600~2000?

תודה,

עמרי.

פורסם

נשמע טוב או לא נשמע טוב, אני לא ממהר להכנס לתחרות שבא אין לי סיכוי לזכות.

במקום לשלם את ה140 ש"ח הללו ל 3 דקות נהיגה, אני מעדיף לארגן תחרויות של החברה. אחת הסיבות שאני נרשם ל MDC זה בגלל התחרותיות וברגע שאין סיכוי לניצחון ...

חוץ מזה אם המקצה של ה 2000 סגור אז גם ככה אין מה לדון בעניין. מקסימום נגיע לבקר ביום הארוע, נראה את המסלול ואם יהיה אפשר נכנס ...

פורסם

חברים יקרים, שלא תבינו אותי לא נכון:

אני לא מוכר לכם כלום. אין יותר מקום גם למי שרוצה להשתתף.

אני בסך הכל מזמין אתכם להפנינג ספורט מוטורי. הכניסה חינם ואנחנו לא נרויח עליכם שקל.

אם בא לכם - בואו ליהנות. זה הכל.

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
גרגויל - יכנס לקטגורית עד 1600 כולל.

ליביו

תודה מר S16 חבר של זוהר! שמנצח באתגרי PSI למיניהם בזמנים חשודים ביותר ;-)

ועכשיו שאלה כללית..

נניח לא יודע... אני סתם זורק.. אוטו כמו פיאט בראבו 1.6 אוטומטית!!

איך אתם חושבים שהיא תתמודד, אם ינהג בה נהג מיומן כפי שינהג נהג מיומן בלא יודע נזרוק..

106 ראלי ? מבחינת הג'ימקאנה יש את הייתרונות ל106 הקלילה, לעומת הבראבו שאם אני לא טועה שוקלת טון, לשניהם יש בערך 100כ"ס.. אתם חושבים שעדיין יתכן ויש סיכוי לאיטלקייה עם התחת הגדול?

פורסם

יש סיכוי, לרוב בג'ימיקאנה טכנית ופחות מהירה יכולות הנהג יתבטאו בצורה רחבה יותר בזמנים. לכן הייתרון לרוב יהיה לנהג עם האיטלקיה בג'ימיקאנה שהיא למעשה מבחן שליטה.

לדוגמא: בקורס נהיגה מתקדמת שעברתי במסלולים אחרי 6 הקפות של ג'ימיקאנה קבעתי זמן של 30.13 שניות במסלול יחסית טכני וקצר. אחד המדריכים עלה על האוטו שלי וקבע זמן של 28.5 שניות - הבדל תהומי במסלול קצר כל כך, ומבלי לשכלל את העובדה שהוא עשה רק מקצה אחד על הרכב שמעולם לא נהג עליו מה שאומר שעדיין יש מאיפה לקצץ זמנים.

אבי.

פורסם

במסלול איטי וטכני, ההבדלים בין הרכבים נעשים משניים מאוד ליכולות הנהיגה. במסלול מהיר, יחס משקל/הספק כבר מתחיל לבוא לידי ביטוי. דרך אגב, ניתן לראות את זה בתוצאות של הרכבים מהקטגוריות השונות ב-MDC הקודמים (MDC1 - טכני ואיטי יחסית, MDC2 - מסלול מהיר ופתוח יחסית).

כאשר מדובר באותו נהג (מיומנות זהה) שנוהג על שני רכבים שונים על מסלול איטי, הרכב בעל האחיזה/handling הטוב יותר יעשה זמנים טובים יותר.

אבל, תאוריה בצד, בזמן תחרות נכנס גורם מאוד חשוב והוא עמידה בלחץ. הנהג הכי טוב באוטו הכי "מטורף" שיטעה במסלול או יפיל קונוסים לא יעשה זמנים טובים. נקודה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
גור שלום,

האם יש אפשרות לקבל רשימה של המתחרים שנרשמו, אישית מעניין אותי קטגוריית ה 2000+ ו/או טורבו.........

:twisted:

אפשר, ידידי היקר.

אשלח לך מחר מהמשרד. אין בעיה. (אולי אפילו נפרסם באתר שלנו... רעיון די טוב ;-))

זה בטח גם יתרום לך לסימולציות המסלול באמבטיה, עם ה rubber ducky........

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

גרגויל אני מצטער שאני הולך להיות זה שאומר לך את זה...

אבל שם המנצח בתחרות הבאה עד 1600 כבר ידוע ומתנוסס בגאווה בכל שירשור ג'ימקאנה בPSI!

בקטגורייה הזאת הקרב הוא על מקום 2

..

עומר בהצלחה! :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
במסלול איטי וטכני, ההבדלים בין הרכבים נעשים משניים מאוד ליכולות הנהיגה. במסלול מהיר, יחס משקל/הספק כבר מתחיל לבוא לידי ביטוי.
הבדלים בין מכוניות לא מתבטאים רק ביחס הספק/משקל... כפי שאתה עצמך אמרת:

כאשר מדובר באותו נהג (מיומנות זהה) שנוהג על שני רכבים שונים על מסלול איטי, הרכב בעל האחיזה/handling הטוב יותר יעשה זמנים טובים יותר.
ולכן, לבראבו לגביו נשאלה השאלה אין סיכוי מול ה-106 המוזכר לעיל, כאשר מדובר על אותו נהג בשניהם - במסלול טכני איטי או במסלול מהיר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...