Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,עד שכבר השגתי את הספליטר המקורי שיושב יפה מאוד על האוטו ועד שהכנתי גבות שיתאימו למראה הכללי-אתמול כביש אשדוד-תל אביב שועל החליט שנמאס לו לחיות וקפץ לי לכביש.

התוצאה-פגעתי בו עם הספליטר היא נשברה מהברגים שתופסים אותה ונפלה מתחת לגלגלים של האוטו.

נשברה ל4 חלקים עיקרים ועד כמה קטנים מפה ומשם.

השאלה שלי מה לעשות עכשיו?לחבר אותה לצורה כללית אפשר,השאלה איך לחבר ולהשלים את המקומות החסרים כי היא עשויה פלסטיק.

חשבתי אולי לעשות העתק שלה מפיבר אבל איך אני הופך אותה לשבלונה שהחצאית מהפיבר תהיה בגודל שלה 1:1?מאיזה חומר לעשות שבלונה?בקיצור כל הטיפים האפשריים יתקבלו בברכה.

הוספתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר.

או שאפשר פשוט לתקן אותה-אבל שוב,איך?

תמונה003.JPG

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מה שלום השועל?

הוא בטח לא יכול לדבר כי אם היה יכול לדבר היה שואל איך אוכל לחבר את כל העצמות השבורות.

ומי המ$&^ק שרצח אותי נפש.

:-)

וברצינות - הרכב שלך נראה יפה מאוד ועושה רושם שאין מנוס אלא מלהשיג ספליטר חדש אם אתה מחפש מראה מושלם.

כל תיקון מקצועי יהיה יקר. כל תיקון לא מקצועי יראה.

ולפי מה שתיארת לא מדובר בשבר אחד אלא בריסוק עצמות טוטאלי(החזיר לך השועל ימח שמו יחרב ביתו).

אגב- למיטב ידיעתי אין ספליטר מקורי של הונדה סיוויק משפחתית מלבד אלה של הטייפ ר או של ההונדה vts שנמכרה אך ורק ביפן.

אני יכול לנסות לקשר אותך עם מישהו אבל הוא מרעננה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אם בא לך לקפוץ אלי לצפון אני אעזור לך לחבר אותו מחדש ואשים עליו שיכבה חדשה של פיבר!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם תוכל לתאר לי בצורה כללית את דרכי העבודה אני יוכל להסתדר עם זה. (דרך אגב תודה רבה על הרצון לעזור אבל אני מהדרום ובשביל ספליטר אני לא ייסע עד לצפון-בכל מקרה תודה)יש לי כבר קצת נסיון עם פיבר (גבות בעיקר) אף פעם הגימור לא ירד מהגבות המוכנות שמוכרים בחנויות.

אני חשבתי על משהו רציתי לשאול אם יתפוס טוב.

לחבר את כל החתיכות הגדולות בעזרת ברגים למוט מאלומניום (נגיד ניצב של גבס) ולחתוך את הברגים מהצד השני כלומר את השאריות שלהם.

לעשות שכבה פיבר על הפלסטיק על כל הספליטר כולל השלמה של המקומות החסרים,שיוף,בונדו ולשלוח לצבע.

ככה אמור להיות התיקון או שיש דרך אחרת?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...