Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי אומר שרוצים 3500 שקל

מדובר על מאזדה האצ'בק 2006 (הדגם המשופר...מנוע 2000 סאנרוף וכול'...)

בשווי של 148 אלף

זה מחיר הגיוני?

כי זה נראה לי קצת גבוה...

פורסם
עם מקיף?

גם אצלי באוטו (קצת יותר זול 80 אלף ככה) עלה הביטוח בסביבות ה3500

יש לי פולו טיפה יותר מחצי מהמחיר של המזאדה, והביטוח המקיף עלה 5541 ש"ח לא כולל חובה.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
אצלנו הביטוח זה בלי מקיף כמובן

עם המקיף משהו כמו 7 אלף.

מה?? ביטוח חובה עלה לכם 3500 ש"ח?!

האוטו ממש יקר או מה?

לי עלה הביטוח חובה 2000 ש"ח וכמה שקלים, שזה יוצא יחד עם המקיף 7100 ש"ח.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

די כבר עם החחחח הזה.

ביטוח מקיף לנהג חדש (עד 21) ולנהג צעיר (עד 24) עולה יותר, מה לעשות. לנהג חדש זה יכול להגיע לכמה אלפים יותר בדגמים הפופולריים ומועדי התאונות. מאזדה 3, פולקסווגן גולף וכולי. ככה זה ואין מה לעשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממה שהבנתי מאבא שלי כל הביטוח כולו עולה קצת יותר מ8 אלף

מה אתם אומרים על הביטוחים האלה עם הSMS / שיחת טלפון? אישית עם חבר שלי אנחנו תמיד שוכחים אצלו וקרה שהפעלנו ושכחנו לכבות...

פורסם

לפי מה שאני הבנתי כשרצינו לעשות זה הולך לפי 60 שעות שנתיות (ברור שאפשר להוסיף) ואל תשכח שכל פעם אתה צריך לשלוח אסאמאס פעמיים, דבר שגם בסופו של דבר לוקח כסף לאורח זמן, שלא נדבר על שיחכה או סתם נסיעה בלי סוללה או בלי פלאפון.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

כן...אמא שלי גם חושבת ככה ושכנעה את אבא לעשות רגיל...כנראה

אז יהיה ביטוח על שתי רכבים - סונטה 2000 שתהיה שלי רוב הזמן

והמאזדה האצ'בק החדשה :)

פורסם
לפי מה שאני הבנתי כשרצינו לעשות זה הולך לפי 60 שעות שנתיות (ברור שאפשר להוסיף) ואל תשכח שכל פעם אתה צריך לשלוח אסאמאס פעמיים, דבר שגם בסופו של דבר לוקח כסף לאורח זמן, שלא נדבר על שיחכה או סתם נסיעה בלי סוללה או בלי פלאפון.

על איזה SMS ודיבורי טלפון אתם מדברים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...