Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל אותך לגבי דינמיק המנוע 1.25 16V גיר רגיל

לא מצאתי תשובות מספקות בשירשורים הקיימים.

האם הטיפולים בו יקרים ? מפני שזה רכב גרמני ואמרו לי שרכב גרמני הוא יקר לטיפול.( כמו פולו)

מהי צריכת הדלק שלו ?

האם הרכב לא כבד יחסית לנפח שלו ?

האם המזגן בו מקורי ומקרר טוב ?

הציעו רכב כזה עם 160000 ק"מ האם כדאי או זה סביר ומה כדאי לבדוק?

כל כמה מחליפים טיימינג?

יש מחלות מיוחדות שכדאי לבדוק?

תודה

פורסם

מה הקשר גרמני או לא גרמני ?

קודם הוא הוא כמעט בוודאות מיוצר בספרד, ואחרי שתטפל בסאאב או בלנצ'יה תראה שיש גם רכבים שאינם גרמניים והטיפול בהם יקר.

לגופו של עניין, זה דגם מאוד מוצלח של פיאסטה ולא סובל מאחזקה יקרה לעומת מכוניות אחרות בקטגוריה. עד כמה שזכור לי המזגן שלו בסדר גמור ונהניתי מאוד לנהוג בו (היה לי שכור לאיזה 10 ימים), הוא האיץ טוב בעליות לי-ם והרגיש הרבה יותר איכותי מפג'ו 205 פוראבר שהיתה הרכב השני השכור דאז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה הקשר גרמני או לא גרמני ?

קודם הוא הוא כמעט בוודאות מיוצר בספרד, ואחרי שתטפל בסאאב או בלנצ'יה תראה שיש גם רכבים שאינם גרמניים והטיפול בהם יקר.

לגופו של עניין, זה דגם מאוד מוצלח של פיאסטה ולא סובל מאחזקה יקרה לעומת מכוניות אחרות בקטגוריה. עד כמה שזכור לי המזגן שלו בסדר גמור ונהניתי מאוד לנהוג בו (היה לי שכור לאיזה 10 ימים), הוא האיץ טוב בעליות לי-ם והרגיש הרבה יותר איכותי מפג'ו 205 פוראבר שהיתה הרכב השני השכור דאז.

אני מדבר על שנת 98 האם זה עדיין מה שכתבת רלוונטי ?

אתה כנראה נהגת על כזה חדש

פורסם

בסה"כ אוטו מצוין! מהנה מאוד לנהיגה די נוח ובעל מנוע מצוין שפותח בשיתוף פעולה עם ימהאה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

kabra s אים הרכב במצב טוב ומטופל תקנה אותו ללא חשש, מנוע פשוט מעולה פיתוח של פורד וימאהה, אמינות מוכחת של פיאסטה ובנוסף מנוע מהנה, המזגן בדגם הזה מקורי, לכן ממליץ על דגם זה בחום רב.

לגבי טיפול טימינג תבדוק במוסך מורשה.

פורסם
אני שואל אותך לגבי דינמיק המנוע 1.25 16V גיר רגיל

לא מצאתי תשובות מספקות בשירשורים הקיימים.

האם הטיפולים בו יקרים ? מפני שזה רכב גרמני ואמרו לי שרכב גרמני הוא יקר לטיפול.( כמו פולו)

זה תלוי בטיפול. בפולו GTI שהייתה לי רוב הטיפולים היו יותר זולים מאשר ביפניות כאלה ואחרות.

בפאיסטה (יש אחת לחבר שלי...) אני יודע שהטיפולים לא יקרים כלל ויש שלל חלקים בשוק הרכב ושלל

מוסכים ומחירים (לא כמו רנו - "קראסו").

מהי צריכת הדלק שלו ?

נמוכה מאוד. הרכב כמעט ולא שותה דלק. אם אני לא טועה, הממוצע מספר הרכב הוא 1ל-13 או 14.

האם הרכב לא כבד יחסית לנפח שלו ?

הוא לא כבד כלל. הוא יחסית "מהיר" לסוג המנוע, ויש לו כח לא רע בכלל. לא תרגיש עגלה.

האם המזגן בו מקורי ומקרר טוב ?

חבר עשה טיפול וגז למזגן בחודש שעבר ואני יודע שהוא חימם כמו תנור. לגבי הקירור אני לא זוכר.

הציעו רכב כזה עם 160000 ק"מ האם כדאי או זה סביר ומה כדאי לבדוק?

חבר שלי עשה 148,000 והוא נוסע לא רע אך מראה סימני עייפות (יחסית לק"מ).

המנוע הוא מנוע קטן ואני מעריך שבקרוב הרכב יצטרך איזה אוברול או שיפוץ. קח בחשבון.

כל כמה מחליפים טיימינג?

60 אלף.

יש מחלות מיוחדות שכדאי לבדוק?

על השאלה הזאת לא אוכל לענות לך כרגע, אך אני יברר לך.

תודה

עזרתי במה שאני יודע...

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

דבר ראשון, המכונית כן מיוצרת בגרמניה! כך כתוב ברישיון.

הטיפולים זולים מאוד פרט לחלקים שהשתנו בעקבות ה"דור החדש". כלומר מערכת הזרקת דלק מערכת קירור וכו'...

אני אישית חושב שהמנוע 1.25 בכלל לא עגלה ביחס להרבה קטנות.

המנוע 1.3 לעומת זאת כן!.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • תוכן חדש...