Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עריכת קובץ MDB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קובץ MDB של ACCESS.

אני מעוניין לערוך את המסד נתונים ובגדול לראות את כל הנתונים במסמך כזה או אחר סגנון וורד שיאפשר עריכה וכ"ו.

יש אפשרות לעשות כזה דבר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש לי קובץ MDB של ACCESS.

אני מעוניין לערוך את המסד נתונים ובגדול לראות את כל הנתונים במסמך כזה או אחר סגנון וורד שיאפשר עריכה וכ"ו.

יש אפשרות לעשות כזה דבר?

תנסה לפתוח אותו בExcel, לי זה עבד...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ניסיתי

הוא כותב טוען נתונים, שעה אין שינוי. יש רק אייקון למטה של עולם ירוק כזה מסתובב כל הזמן, לתת לו אולי זמן להמשיך?

in the face

with a chair

פורסם

למה לא עם אקסס?

יש משהו שניקרא FOXPRO ועד כמה אני זוכר הוא יודע ליצא נתונים לגיליון "אנושי"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל, יש לך את מחולל הדו"חות באקסס עצמו שהוא אחלה.

אם יש לך ידע בתכנות, ניתן ב-ASP לעשות יופי של מסמכים בהתאמה אישית... (ואפילו הם ווביים - כלומר ניתן להעלותם לרשת כדפי אינטרנט לכל דבר).

אם יש לך ידע ב ASP, זאת אומרת שאתה יודע VBScript ויש מצב שגם VBA - אז ניתן ליצא דו"חות מקצועיים עם קריסטל רפורטס.

אם יש לך חיים, אתה לא אמור לדעת VB בתור תחביב. (ואם ההורים שלי היו ממנים לי אחזקה של האוטו - גם אני לא היתי יודע ;-))...

פורסם

האקסס משום מה לא נותן שום אפשרות

ברגע שהקובץ עולה זה כאילו מחקו את כל האפשרויות בסרגל למעלה באקסס, לכן אני שואל פה אם יש אפשרות אחרת.

in the face

with a chair

פורסם
האקסס משום מה לא נותן שום אפשרות

ברגע שהקובץ עולה זה כאילו מחקו את כל האפשרויות בסרגל למעלה באקסס, לכן אני שואל פה אם יש אפשרות אחרת.

אההה! עכשיו אמרת... זהו DB ש"נארז" בתור אפליקציה (סליחה על הניסוח המעאפן) כך שלא תוכל לשנותו. קשה קשה.

(אולי יש איזה טריקים לפרוץ את זה.. אבל ברמת העקרון לא אמור להיות פשוט לערוך אותו).

פורסם

אם זה קובץ MDB שלחיצה עליו פותחת אפליקציה תנסה ללחוץ על CTRL או ALT (או שניהם, מצטער, לא זוכר ממש), ורק אז דאבל-קליק על הקובץ.

מקווה שזה יעזור

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...