Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיותר

ומזלזל במשתתף בפורום שמעוניין ברכב הזה.

בני

כניראה שצפיה מרובה בתשדירי הבחירות פגעו אנושות בחוש ההומור שלך...או אולי המרחק מהמוסטנג..ממולצת צפיה חוזרת בהצבעתו של יחיאל חזן לשיפור המצב....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נהפוך הוא. אני מניח שצפיה מרובה במופעי הליצנות האלה מחדדת את חוש ההומור. היות ואני לא מתבונן בהם בכלל אז כנראה שאתה צודק בדיאגנוזה שלך...:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
בני

כניראה שצפיה מרובה בתשדירי הבחירות פגעו אנושות בחוש ההומור שלך...או אולי המרחק מהמוסטנג..ממולצת צפיה חוזרת בהצבעתו של יחיאל חזן לשיפור המצב....רן

הצפיה במה?:wink::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואם הוזכרו תשדירי הבחירות:

יום אחד אני יושב על המחשב שברקע ערוץ 2.... והתחילו תשדירי הבחירות.

התשדירים האלה יותר מצחיקים מ משחק מכור ומארץ נהדרת כולל הערכונים שלהם על התשדירים.

כל מה שהם עושים זה בעיקר לומר למה לא לבחור באחר.

איפה העקרונות שלם. האני הפנימי. האמונה בדרך? כנראה שהלכו לאיבוד.......

מה שזה גרם לי לבלבול ולא לדעת במי לבחור....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הפיאסטות הישנות עדיין נמצאות על הכביש בכמויות יפות ולכן מזלזלים בהן.

אם תקחו דוגמא מרכבים מקבילים מאותו שנתון, תראו כמה דיבורים יש כאן בפורום על פיאט 127 מהדגמים הראשונים.

נראה לכם שלפני 20 שנה מישהוא בכלל נתן מבט שני בגרוטאה של פיאט 850 ואמר "ואללה, אחלה פרויקט לשיפוץ"?

יכול להיות שבעתיד נקרא את השירשור הזה ורק ניתפלל למצוא איזה פיאסטה ישנה שזרוקה איפהשהוא.

אולי אפילו את ה XR2 שמסתובבת פה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פורד פופולאר מתחילת שנות החמישים (להלן "בייבי פורד") היה הפיאסטה של זמנה. יש לא מעט חבר'ה שהיום היו מתים למצוא "בייבי" כזו לשיפוץ. יש סיכוי גדול שאותו הדבר יקרה לפיאסטה בעוד 20 שנה, אז אולי שווה להכניס אחת לנפטלין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
פורד פופולאר מתחילת שנות החמישים (להלן "בייבי פורד") היה הפיאסטה של זמנה. יש לא מעט חבר'ה שהיום היו מתים למצוא "בייבי" כזו לשיפוץ. יש סיכוי גדול שאותו הדבר יקרה לפיאסטה בעוד 20 שנה, אז אולי שווה להכניס אחת לנפטלין.
יש לך ארון מספיק גדול??? :wink:

לא מזמן, בדרך לעבודה ובפקקים של פ"ת אני מעביר את הזמן במחשבות כמו אילו...

לידי מלא עדרי לנטיס_1600_אוטומט, ומידי פעם עוברת איזו 104, 205, פיאסטה, פיאט או רנו... ואני חושב עד כמה הן נפוצות וזולות, ועוד 20 שנה כשהילד שלי יבוא ויגיד לי "ואאלה אבא, יש איזה אוטו כזה, אני לא יודע אם אתה מכיר, פג'ו 205, 2 דלתות, GTI משהו, מכיר???"...

ואז הוא לא יסלח לי על זה שלא קניתי ארון מספיק גדול :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ואז הוא לא יסלח לי על זה שלא קניתי ארון מספיק גדול :wink:

אם עליך הוא יכעס שלא שמרת, אני לא רוצה לדעת מה תהיה התגובה שתספר לו שהדוד/דודה ריסקו אחת כזו והדביקו לה סוכרייה איפה שפעם ישב הפילטר אויר...:-D

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אם עליך הוא יכעס שלא שמרת, אני לא רוצה לדעת מה תהיה התגובה שתספר לו

שהדוד/דודה ריסקו אחת כזו והדביקו לה סוכרייה איפה שפעם ישב הפילטר אויר...:-D

היי, גם וגם... שניהם היו מספיק מוצלחים כדי לרסק אותן... אבל מצד שני הן היו 5 דלתות...

אני מאמין שפעם גם ה 323F יהיו אטרקטיביות מאוד ומבוקשות... חבל שמכרתי את שלי במחיר זנות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נאמר כבר מזמן, לא זוכר על ידי מי:

"הזבל של היום הוא האספנות של המחר"

אין משפט יותר נכון מזה.

בתור אחד שהצית סוסיתא, רמס עם טרקטור פיאט 500 והפך מכסה מנוע של חיפושית לגלשן חולות, אני מסכים עם כל מילה במשפט.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אתה מתכוון מכסה תא מטען...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...