Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדן... מאחל לך חיים ארוכים, אבל סוד קטן... תתחיל לבקש פיצויים אתה לא יודע מה הולך להיות לך בעתיד.

כמו כן להוסיף שכתבתי שתצטרך להעיד מהסיבה שנגרם נזק לרכוש צה"ל מכאן, לפרוטוקול יצטרכו מילה ממך. ואשמח אם תוסיף שנגרמו לך חרדות מאז ושאתה לא מצליח לישון בלילה :) יתפרו אותו יותר יפה.. למרות שכבר אי אפשר להאמין ברשות השופטת.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מחקרים שיגבו אותי, אבל מה שכן יש פחות סיכוי להרדם כשאתה נוהג ברכב ידני מאשר ברכב אוטומטי (ובטח שכזה עם בקרת שיוט).

וכמה שהרכב פחות מודרני ויותר מסורבל לנהיגה, ככה עדיף :-D

סתם נקודה למחשבה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אפרופו מחקרים והרדמויות...

הפסי הרעדה אלה שעל הפס הצהוב, עוזרים נגד הרדמות? יש מחקרים בעניין?

לדעתי עד שתקלוט מה ולמה אתה ממזמן בשוליים

פורסם

הפסי הרעדה הצילו אותי מההעפה לשוליים ובטח לאיזה עץ,בהמשך הדרך נכנסתי לתחנת דלק ותיכננתי לישון איזה 15 דק' ובסוף קמתי עם אור ראשון ,שינה של בערך 5 שעות,אז אם עוצרים לישון עצתי לשים מעורר בפלא'

שבוע טוב ובלי תאונות רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אפילו 10 דקות בלבד בצד הדרך עושות פלאים, לפחות במקרה שלי.

או לתכנן מראש עצירה באמצע הדרך לקפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי הרבה נסיון בזה - רוב חיי המקצועיים אני גר בעיר אחת ועובד באחרת. כיום אני נוהג כ 50K בשנה ולעיתים לאחר לילות ללא שינה.

העצה הכי טובה שנתנו פה זה ללכת לישון. זה נקרא power nap וזה עושה נפלאות. אני מקפיד להכנס למקום יחסית בטוח כמו תחנת דלק או אזור מסחרי פעיל. משעין את הכסא אחורה, דלתות נעולות, ובלי שום עכבות הולך לישון - רבע שעה זה כל מה שצריך. מתעורר כמו חדש וממשיך.

נמרוד

פורסם
אין לי מחקרים שיגבו אותי, אבל מה שכן יש פחות סיכוי להרדם כשאתה נוהג ברכב ידני מאשר ברכב אוטומטי (ובטח שכזה עם בקרת שיוט).

וכמה שהרכב פחות מודרני ויותר מסורבל לנהיגה, ככה עדיף :-D

סתם נקודה למחשבה.

חשבת על כל זה בעצמך ?

בכבישים בינעירוניים , במיוחד בשיוט , שם החדגוניות עוצמת את עיניך - אין כמעט שום העברת הילוכים.

ככל שהרכב קשה לנהיגה -אתה מתעייף יותר - ונרדם יותר מהר. אפשר לישון מצויין , גם ב-D500 צה"לית...

פורסם

גם לי קרו כמה פעמים שנכנסתי לישון בתחנת דלק, והתעוררתי אחרי שעה.

מקרה נוסף שקרה לי (פחות סימפטי) ... חזרתי מנסיעה של שעה (השעמום עושה את שלו) - דווקא 10 דקות לפני הבית הרגשתי אני נרדם - אבל לא העזתי להמשיך. החנתי את האוטו באיזה "מפרץ" בצד הדרך (ליד פרי-אור, מי שמכיר) מול השיחים, ונרדמתי. אחרי חצי שעה אני מתעורר בבהלה... ראיתי את השיחים והאורות דלוקים, חשבתי שעשיתי תאונה... זה היה מפחיד ביותר.

ואם כבר מתעסקים בנושא הזה, שאלה: האם עקב שינה באוטו עם חלונות סגורים במשך 5 שעות עלולים להיחנק? אני יודע שנרדמתי שעה, והנה אני פה כותב :).

פורסם
קיבלתי חבלות בכל הגוף מהכתפיים ועד הברכיים, וכרגע עדיין סובל מכאבים ברגל וכאבים קבועים בגב תחתון.

אבל יהיה בסדר.

ואתה עדיין נוסע על בילשטיין? ;-)

תרגיש טוב! :-)

דניאל

MCS 2008

פורסם

אני שמח שיצאת בסדר יחסית מהכל

הצטערתי לשמוע על התאונה הנוראית הזו :(

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בנסיעה האחרונה שלי לאירופה, נחתתי ברומא, והייתי צריך להמשיך בנסיעה עד אזור לוזאן בשוויץ.

14 שעות נסיעה.

בכלאופן, ההבדל בין שם לכאן הוא שכל כמה קילומטרים יש אזור מנוחה מוגדר שאפשר לצאת אליו ולעצור בבטחה ואפילו לנמנם קצת בלי שום בעיה.

אחרי שעתיים נסיעה בפקק שעייפו אותי שם, עצרתי - נמנמתי רבע שעה, שתיתי כוסית אספרסו איטלקי משובח - ונסעתי עוד 12 שעות רצופות עד שוייץ.

הבעיה בארץ היא שבקושי יש מקומות שניתן לעצור בהם בבטחה.

בזמנו שהייתי צריך לבצע נסיעות ארוכות בארץ במסגרת עבודתי - היו כמה מצבים שפתאום נחתה עלי עייפות וממש לא היה איפה לעצור. הדבר היחיד שעזר במצבים כאלה זה אדרנלין.

סוחטים קצת יותר את הגז, סיבובים קצת יותר מהירים - רמת האדרנלין עולה והעייפות נעלמת זמנית.

פורסם
סוחטים קצת יותר את הגז, סיבובים קצת יותר מהירים - רמת האדרנלין עולה והעייפות נעלמת זמנית.

העייפות לא נעלמת. תחושת העייפות נעלמת. לעומת זאת, כל הדברים הרעים שקורים לאדם עייף ממשיכים: זמן תגובה ארוך יותר, ריכוז נמוך יותר, חלוקת קשב פחות טובה, קואורדינציה לקויה ועוד ועוד.

הדבר האחרון שצריך לעשות כשעייפים זה לסוע מהר.

נמרוד

פורסם

אני באמת יצאתי יחסית מאוד בזול בתאונה הזאת, אמנם אני עדיין סובל מכאבים מאוד חזקים בגב תחתון וברגל (מה שמקשה עליי להיות בנקודה\תנוחה אחת יותר מדי זמן ומחייב אותי תמיד לזוז).

אבל שורה תחתונה יצאתי בחתיכה אחת, איכשהו.

אני לא מאחל לאף אחד לעבור את החוויה של לראות משאית סמיטריילר דוהרת לכיוונך ואתה פשוט חסר אונים, אין לה הרבה מה לעשות (ובאמת שניסיתי לברוח, ואני אפילו לא עגלה בכלל מבחינת כושר גופני...לא הצלחתי....).

אז אל תעמידו מישהו אחר במקומי, וכמו שכבר הציעו כאן, אתם מרגישים עייפים?

1.תעצרו בתחנת דלק ותשתו משהו להתרענן\כוס קפה.

2.תעצרו לנוח (עדיף להגיע באיחור מאשר בשקית).

3. פתחו חלונות, אל תסעו ברכב "אטום" לסביבה החיצונית.

4.תחשבו על האנשים שיקרים לכם (כי אם תגרמו תאונה ותפגעו במישהו, לא תסלחו לעצמכם על זה שהמשפחה תצטרך לבקר אתכם במעצר, ועוד יותר לא תסלחו לעצמכם על אלו שנפגעו בגללכם).

מבחינתי התאונה הזאת האירה את עיניי וגרמה לי להבין כמה שהחיים נזילים ועשויים להסתיים בבום (אצלי זה היה תרתי משמע...).

תהנו מהחיים, תבלו, תשתו, אל תנהגו שיכורים או עייפים, החיים שלכם שווים יותר מזה !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העיקר שאתה בסדר, ורק שיעברו הכאבים...

אני איבדתי שני חברים קרובים מאוד, הנהג נרדם על ההגה, אחיו הנוסע ועוד חבר שישב מאחור נהרגו במקום! :-(

אני נשארתי שבת בבסיס ולא נסעתי איתם באותו יום שישי שחור..

אנא סעו בזהירות

פיליפ.

אוף.. הזכרונות כואבים.

פורסם
ואם כבר מתעסקים בנושא הזה, שאלה: האם עקב שינה באוטו עם חלונות סגורים במשך 5 שעות עלולים להיחנק? אני יודע שנרדמתי שעה, והנה אני פה כותב :).
גם אם עלולים, רמת ה co2 בדם שלך תתחיל לעלות ואתה תרגיש חנק תוך כדי שינה ותתעורר. אי אפשר "להתאבד" ככה.

• תוכן חדש...