Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שודר באל-ג'זירה. מדהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:shock:.

אני תוהה נה יעלה בגורלה :)

ועוד יותר אני תוהה איך היא הצליחה להגיע לשידור שם ולהגיד את מה שהיה לה להגיד.

hope for the best, expect the worse.

פורסם
:shock:.

אני תוהה נה יעלה בגורלה :)

ועוד יותר אני תוהה איך היא הצליחה להגיע לשידור שם ולהגיד את מה שהיה לה להגיד.

אין לך מה לדאוג.

בזמן שהמראיין יושב בדוחה בירת קטר, המרואיינת יושבת הרחק הרחק ממנו, באולפן בלוס אנג'לס.

אני מקווה שתנסו להבין מה שאני הולך לומר עכשיו ולא ישר להגיב בצורה מתלהמת:

כל דת, באשר היא, כאשר היא מגיעה במנות יתר - הרסנית.

אם זה הנצרות, אז היו מסעות צלב.

אם זה האסלאם... תשלימו לבד

גם לנו ביהדות יש פסוק שאומר "שפוך חמתך על הגויים אשר לא ידעוך".

מה ההבדל בין זה לבין ג'יהאד?

ד"ר ופאא' סולטאן (הדוברת בקטע) מדברת על המוסלמים כאנשים שמתייחסים לנשים כאל בהמות.

בהתחשב בברכה "ברוך שלא עשני אישה" (ולעומתה לנשים: "ברוך שעשה בי כרצונו"), אני לא בטוח שהיהדות מתייחסת לנשים בצורה טובה יותר מהאיסלאם שכולנו כל כך אוהבים לשנוא.

ותחשבו על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בפסוק הזה המתפלל מודה שהוא נגאל מהיסורים בזמן הלידה,ולא בגלל שהאישה נחשבת נחותה יותר.

בקשר לפסוק השני,אני לא יודע מי פירשן אותו במשך השנים,אך מה שבמפורש כתוב הוא שיש להתייחס ל"גרים" בא"י בשוויון זכויות "כי גרים הייתם בארץ מצרים".

ובכלל יש המון נשים חזקות עם דמות מפתח בהיסטוריה היהודית,יש נביאות, לוחמות אמיצות ועוד.

סה"כ היהדות לא כופה את עצמה אל אף אחד בשונה משאר הדתות הגדולות.

מעולם בהיסטוריה היהודית,אף אחד לא יצא ל"מלחמת קודש" כדי לכפות את הדת היהודית על השכנים.

פורסם

שאנחנו לא לוקחים פסוק כפשוטו, מוציאים מהקשרו ובכך מעוותים את הפסוק לחלוטין, ומיישמים אותו כאוות נפשנו.

זה עיקר ההבדל, ככל הנוגע לפסוק שאת חלקו ציטתת.

בהתחשב בברכה "ברוך שלא עשני אישה" (ולעומתה לנשים: "ברוך שעשה בי כרצונו"), אני לא בטוח שהיהדות מתייחסת לנשים בצורה טובה יותר מהאיסלאם שכולנו כל כך אוהבים לשנוא.

שוב- לקחת ברכה, שתוכנה הרבה מעבר לפשט, והכללת על העיקר.

רדוד מאוד. אגב- "עשני כרצונו" ולא "עשה בי כרצונו".

אולי אינך בטוח לגבי היחס לנשים ביהדות, אך כנראה שגם אינך בקיא.

dirty old man

need love too

פורסם
אין לך מה לדאוג.

בזמן שהמראיין יושב בדוחה בירת קטר, המרואיינת יושבת הרחק הרחק ממנו, באולפן בלוס אנג'לס.

אני מקווה שתנסו להבין מה שאני הולך לומר עכשיו ולא ישר להגיב בצורה מתלהמת:

כל דת, באשר היא, כאשר היא מגיעה במנות יתר - הרסנית.

אם זה הנצרות, אז היו מסעות צלב.

אם זה האסלאם... תשלימו לבד

ד"ר ופאא' סולטאן (הדוברת בקטע) מדברת על המוסלמים כאנשים שמתייחסים לנשים כאל בהמות.

ותחשבו על זה.

:mm_yeah:

מסכים עם כל מילה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני לא כזה בטוח שהדברים שהדוקטור אמרה היו נטו תמימים. היא אמרה את רוב הדברים שהיא אמרה ע"מ לקדם את מעמדם של הנשים, בעמדה פמיניסטית ומנקודת מבט כ"נחותה" לעומת הגברים במדינות ערב.

אז לא הייתי מתייחס לדברים שאמרה בשיא הרצינות כי לפי דעתי נאמרו בערבון מוגבל ע"מ לקדם אינטרסים אישיים שלה, והיקפיים יותר - של כלל הנשים במדינות ערב. כי אם תשימו לב בכל השנים האלו בלחימה הממושכת נגד האיסלאם, להיכן נעלמו הנשים? מי שמע עליהם בכלל בכל הזמן הזה? מעולם לא ראיתי בחורה מתבטאת בתקשורת לשבח או לגנאי בכל הנושא (למעט ג'יבריל רג'וב). תחשבו שיש המון נשים משכילות וחכמות שמתות להביע דעתן אך קוברים אותן בבית ובמטבח לעשות את מה שהן אמורות לעשות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור דווקא יש התבטאויות אבל רק בלבנון , חוץ מזה ברוב המדינות אין הרבה אנשים שמוכנים לדבר חופשי אלא אם כן וכמו רוב המדענים וכל האנשים המשכילים עוזבים את מדינות ערב , אני זוכר מדען מצרי שזה בפרס נובל בכימיה לפני שנה או שנתיים שאפילו התייחס לטכניון כמקור של קרינה ! קרינה של מדע שאין במדינות ערב ..שהוא אפילו ניסה וביקש להקים במצרים אך לא קיבל עזרה מהמדינה.

כל אחד שרוצה להתבטא בחופשיות ללמוד או כל דבר צריך בדרך כלל לצאת ממדינות ערב כדי שיוכל להגיד אותם .

לדוגמא בסעודיה לנשים אפילו אסור לנהוג ברכב ! וזה איסור מוחלט לפי חוק !

ההתפרצות של האימאם אותי הצחיקה , לא היה לו מה לענות אז הוא תקף אותה אישית האם היא "מולחידה" שזה אומר שהיא יצאה מאיסלאם , הוא תקף האם את מולחידה כי אם כן אז אפשר להבין איכשהו שאת מדברת על המוסלימים ועל מוחמד ועל הקוראן וכולה אבל אם לא ואז הוא שתק ... - אגב העונש על המולחידים לפי דת המוסלימית הוא מוות .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

המשפט שהכי אהבתי מכל מה שהיא אמרה הוא "לא מעניין אותי איזה אבן תעבוד,כל עוד לא תשליך אותה עליי",משפט כל-כך נכון וצודק.

פורסם

בואנה פשוט מדהים.

ישבתי עם פה פעור וראיתי את הוידאו הזה.

תראו כמה הערבי מנסה לעצבן אותה בכך שהוא מראה לה שהוא לא שם לב למה שהיא אומרת.

פשוט אישה מדהימה והיא צודקת בכל מילה, וגם יש הרבה מאוד יהודים בארץ ללמד אותם את זה.

זה שהיא אמרה שהיא לא מאמינה באבנים זה הדבר הכי נכון בעולם, תבינו את זה גם אתם.

כל הדת הזאת זה בעצם אמונה שיצרו אותה כדי שיהיה לכם על מה להישען בזמן צרה או כשאתם צריכים עזרה.

פורסם

מקס בוא לא נתחיל לשאול איזה דת אמיתית ואיזה לא,זה רק יהפוך לדיון מכוער מזמן ימי הביניים.

בואו נסכים שלפני דת כולנו אנושיים וצריכים להתייחס אחד לשני בהתאם,זה בעיקר מה שהגברת באה לומר, בשונה ממישהו שאמר שהיא יותר פמיניסטית,היא באה למחות על כך שמשתמשים בדת כדי לסחוף מיליארד אנשים לשנאה ומלחמות.

לדעתי רוב הערבים/מוסלמים רוצים דמוקרטיה ושוויון זכויות,פשוט הם מפחדים לומר את זה בגלוי ונאלצים לגלות לארצות אחרות כדי להביע את דעתם.

היה שידור מיוחד בשפה הפרסית בקול ישראל,בשידור הזה התארח שר הביטחון שאול מופז,במהלך השידור התקשרו אזרחים מאירן,הם הביעו תקווה שישראל תעזור לעם האיראני להפיל את המשטר הדיקטטורי ולהקים דמוקרטיה כמו בארצות המערב.

פורסם

אני לא בטוח שהיהדות מתייחסת לנשים בצורה טובה יותר מהאיסלאם שכולנו כל כך אוהבים לשנוא.

ותחשבו על זה.

מבלי להיכנס לויכוח על איזה דת הומנית יותר , זאת לא הפואנטה.

פעם הבאה שתחנה בכחול לבן לשתי דקות בשביל להיכנס לפיצוציה לקנות כמה פיסטוקים ותקבל דו"ח חניה , תגיד תודה שאתה לא חי במדינת הלכה שבה היו תולשים לך את בלוטות הטעם כדי שלא תוכל להנות מהפיצוחים.

שלא לדבר על מה היה נתלש אם היית נכנס לרגע לסופרפארם לקנות קונדומים...

ותחשוב על זה.

GOT סחוג?

פורסם
מבלי להיכנס לויכוח על איזה דת הומנית יותר , זאת לא הפואנטה.

פעם הבאה שתחנה בכחול לבן לשתי דקות בשביל להיכנס לפיצוציה לקנות כמה פיסטוקים ותקבל דו"ח חניה , תגיד תודה שאתה לא חי במדינת הלכה שבה היו תולשים לך את בלוטות הטעם כדי שלא תוכל להנות מהפיצוחים.

שלא לדבר על מה היה נתלש אם היית נכנס לרגע לסופרפארם לקנות קונדומים...

ותחשוב על זה.

מה הקשר? אני לא מכיר מדינות שנותנות עונשים חמורים יותר על חניה ללא תו חניה... ואתה?

תן דוגמא אחרת, הדוגמא שנתת ממש לא רלוונטית.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...